|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - R 75 Wa-wa
Painball - Czw Gru 24, 2015 13:35 Temat postu: R 75 Wa-wa http://allegro.pl/piekny-...5874790397.html
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Bogato i drogo.
pelson91 - Czw Gru 24, 2015 13:49
drogo, bo to najbogatsza możliwa wersja R75, ostatni rok produkcji i ten słynny zderzak, który jest obiektem marzeń wielu właścicieli zwykłych 75tek.. Ciechanów - trzeba tu AdaskoC, żeby się dowiedzieć czy warto za te pieniądze
Painball - Czw Gru 24, 2015 14:03
Ano, ano... I jeszcze automacik Szkoda, że nie KV6
rafalmis1 - Czw Gru 24, 2015 14:37
a czemu drewno jest ciemnym kolorze
AdaskoC - Czw Gru 24, 2015 18:21
W związku z pytaniami prywatnymi do mnie. Pozwólcie że nie będę sie wypowiadał, to auta znajomej firmy, nie wiem o nich wszystkiego i pytania proszę kierować do właściciela. To ze mieszkamy w jednym mieście, nie oznacza ze o wszystkim rozmawiamy
hylaty - Pią Sty 01, 2016 12:46
AdaskoC, a mógłbyś przy wolnej chwili zerknąć na tego roverka? Ja mam ponad 300 km do niego... Jakby co, na pewno bym się odwdzięczył
Po zdjęciach widać, że kiepsko spasowany lewy przedni błotnik; w zderzaku zdaje się, że brakuje wykończenia w części dolnej... Sprzedawca nie zaznaczył w ogłoszeniu, że bezwypadkowy, więc zakładam, że te elementy właśnie były uszkodzone; pytanie tylko jak to zostało naprawione?? Z doświadczenia wiem, że wysoka cena wcale nie musi być gwarantem dobrego stanu...
AdaskoC - Sob Sty 02, 2016 08:40
A byłem w sylwestra zobaczyć tak z ciekawości
Jak dla mnie to auto ładne, nie zmęczone, z faktycznym przelotem. No ale jak ktos będzie konkretnie zainteresowany to musi sam jechac i obejrzeć.
|
|