|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Wszystkie (Wszystkie modele marki Rover i MG) - [All] Szybkie Pytanie Szybka Odpowiedź
Rzeski - Pon Lut 01, 2016 09:52 Temat postu: [All] Szybkie Pytanie Szybka Odpowiedź Mam propozycję dla forum w postaci poniższego tematu w którym każdy z nas będzie mógł szybko zadać pytanie techniczne na każdy temat i uzyskać odpowiedź w trybie pilne.
Takie tematy funkcjonują z powodzeniem na wielu forach moto i pozwalają na ograniczenie zakładania za każdym razem osobnych wątków często powielających się.
Do Waszej oceny i rozważenia.
Pozdrawiam Rześki
longer86 - Pon Lut 01, 2016 16:15
Rzeski napisał/a: | Takie tematy funkcjonują z powodzeniem na wielu forach moto i pozwalają na ograniczenie zakładania za każdym razem osobnych wątków często powielających się. |
skoro sa to tematy często powielające się tzn ze odpowiedz na nie już padła i wystarczy przeczytać, jeśli oczekuje sie szybkiej odpowiedzi można wskoczyć na Shoutbox na samym dole strony głównej i spytac jesli ktoś będzie znał problem to odpowie. Choc wątpię żeby komuś chciało się pisać jeszcze raz to samo.
W sprawie typowych usterek dotyczących choćby 75/zt jest dział workshop manual który co prawda wymaga małej aktualizacji ale to się ogarnie. Jeden temat dotyczący wielu usterek wielu modeli wprowadzi chaos w ktorym nikt przyszłościowo nie znajdzie rozwiązania.
To tyle jeśli chodzi o moje zdanie. Nie jestem zwolennikiem chaosu, i szukając na forum znalazłem wiele rozwiązań swoich problemów
NoPE - Pon Lut 01, 2016 16:49
Do tego chyba shoutbox się nadaje.
Harry - Wto Lut 02, 2016 07:42
i teraz dużo powiela się tematów i ludzie piszą "pilne" a wystarczy poszukać
|
|