|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45] Do tematu niżej
sebaaa - Czw Lut 25, 2016 20:12 Temat postu: [R45] Do tematu niżej Sprecyzowane w jednym zdaniu nigdzie to nie jest, a liczba słów jakie musiałeś użyć w tym, aby poinformować mnie o wyszukiwarce i o zamknięciu tematu jest około dwukrotnie większa od podania mi informacji której szukam i którą z pewnością posiadasz = inteligencja poniżej kryteriów.
Z racji upoważniania do zamykania tematu proszę również o trwałe usunięcie mojego konta oraz wszystkich wpisów dokonanych przeze mnie.
barney79 - Czw Lut 25, 2016 21:00
Kolego 12x1,5 - Stożek - Klucz 19
Pozdrawiam
longer86 - Czw Lut 25, 2016 23:46
trochę mniej wrażliwości, więcej chęci do wysiłku... to że nie jest w jednym temacie zebrane nie znaczy że tego nie ma wcale. poszukać, zapisać, zmienić temat na właściwie brzmiący żeby ktoś kto będzie tego szukał odnalazł to w:
sebaaa napisał/a: | Sprecyzowane w jednym zdaniu |
sebaaa napisał/a: | inteligencja poniżej kryteriów. |
Proszę się wstrzymać z takimi opiniami, bo nikt nie jest idealny
Gdybyś poszukał interesujących Cię informacji i zebrał je tutaj bez zbędnych żali dałbyś też coś od siebie dla tego forum a tego trzeba żeby przetrwało.
i myślę że na koniec kolega barney79, wystarczająco rozjaśnił to czego poszukiwałeś
bociannielot - Czw Mar 03, 2016 16:09
sebaaa napisał/a: | = inteligencja poniżej kryteriów. | za to Ty się popisałeś inteligencją na poziomie obrażając kogoś kog nie znasz i z kim nie zamieniłeś ani słowa tylko potem się nie dziw że na dresiarzy wołają typowy seba, bo to przez takich jak Ty "sebów" właśnie tworzą się stereotypy
|
|