|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Rover 75 2.0 v6 proszę o ocenę.
Roofi28 - Pią Mar 31, 2017 22:26 Temat postu: Rover 75 2.0 v6 proszę o ocenę. https://www.otomoto.pl/of...e-ID6yJdD5.html
Witajcie, proszę o ocenę tego roverka , mój budżet to 10 tys. Łącznie z pakietem startowym (rozrząd ,olej, filtry itd) .
Jeśli ktoś jest z tych okolic gdzie autko się znajduje i mógłby podskoczyć w wolne popołudnie zobaczyć czy warto sie po niego fatygować byłoby super.
Dziękuje z gory i pozdrawiam!
Ricardus - Sro Kwi 12, 2017 21:42
Słabo spasowany przód, wydaje mi się że prawa strona tylnej klapy i prawego tylnego błotnika też coś słabo, albo to złudzenie, albo inny odcień ma przedni zderzak. Czarne progi to chyba też nie była seria, dziwna gałka zmiany biegów. To tak na szybko co mi się rzuciło na oczy, ale wiadomo że nic nie zastąpi oględzin, Poza tym cena czyni cuda. Pytanie ile chcesz w niego zainwestować, co już było zrobione i co sprzedający może udokumentować?
AdaskoC - Czw Kwi 13, 2017 10:33
Ricardus napisał/a: | Słabo spasowany przód, wydaje mi się że prawa strona tylnej klapy i prawego tylnego błotnika też coś słabo, albo to złudzenie, albo inny odcień ma przedni zderzak. Czarne progi to chyba też nie była seria |
Widać że zderzaki malowane lub wymienione na drugie, bo w tym roczniku na dole powinny być czarne. Czarne progi to seria.
Brzydko obszyte wnętrze. Odpuść to jakieś druciarstwo.
Jak chcesz to Ci dam namiar na ładnego 75 2.0 V6 w LPG, automat. Cały oryginale i bardzo fajnej opcji, skóry, roleta, grzane fotele, tempomat, kontrola trakcji, miał wymieniony rozrząd nie tak dawno temu. Zaczyna się korozja na tyłach progów i kolektor ssący plastikowy można by pomyśleć o wymianie. Ładne alu poliftowe 16". Sedan ciemnozielony perła. Nie wystawiony nigdzie, ale kupił teraz 2.5 i wiem że tego myśli sprzedać...
Aha i z 1.5 roku temu był tam wstawiony silnik po przebiegu 112tyś km
|
|