|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Rover 75 Tourer polift w dieslu do kolekcji
Nagash - Sro Maj 02, 2018 16:02 Temat postu: Rover 75 Tourer polift w dieslu do kolekcji Dzień dobry roverkomaniacy
Ponieważ nastał czas na powiększenie garażu o kolejnego roverka zacząłem rozglądać się za 75 w wersji Tourer, diesel, polift.
Gdyby ktoś miał na zbyciu, to proszę o PW
Natomiast co mnie zainteresowało na otomoto, to te dwa egzemplarze:
Link 1
I jeszcze ten:
Link 2
Ktoś miał z nimi kontakt i mógłby cokolwiek o nich powiedzieć? Bo po zdjęciach sądząc na szybko, to dziwi kierownica w innym kolorze, niż fotele.
Ewentualnie gdyby ktoś był z okolic i był skory zerknąć na nie, ewentualnie jeszcze przebadać TOAFem, to dogadalibyśmy się co do rekompensaty finansowej
0L0 - Pon Maj 21, 2018 11:11
Pierwszy ma ... bardzo optymistyczny przebieg
Na jednym ze zdjęć widać pedały. Zwróć szczególną uwagę na pedał sprzęgła i porównaj z moim zdjęciem (u mnie po przebiegu prawie 230000km).
Co do drugiego - Wykończenie Black Oak (ciemne drewnopodobne plastiki) występowały tylko z czarnymi wnętrzami. Co, jak i dlaczego to już pozostaje w domysłach.
Nagash - Pon Maj 21, 2018 11:21
0L0, dzięki za pomoc, ale już po ptokach. W przebieg tego pierwszego faktycznie nie chciało mi się wierzyć, ale po oględzinach i skanowaniu wzdłuż i wszerz toafem jednak wyszło, że przebieg prawdopodobny, więc zaufałem naszemu forumowemu cudeńku i kupiłem. Fakt, że roboty przy nim trochę jest, ale przy którym roverku nie ma
Co do drugiego, to nawet nie sprawdzałem toafem - widać było, że wnętrze było przekładane i to bez należytego przyłożenia się.
j0zek - Pon Maj 21, 2018 13:11
Bez przesady, aby weryfikowac przebieg patrzac na ta gumowa nakladke sprzegla. Moglby ja nawet 5 x wymienic i co wtedy? U mnie jest przetarta boczna krawedz, a przebieg 264 k
|
|