Zobacz temat - [Freelander] i pojechał

Forum Klubu ROVERki.pl

Land Rover (Freelander, Range Rover itp.) - [Freelander] i pojechał

Lukasz126 - Sob Cze 01, 2019 17:54
Temat postu: [Freelander] i pojechał
Cześć,

18.04.2019 pozbyłem się gówna szumnie nazywanego samochodem marki Land Rover Freelander. Wiele osób poznało już jego historię. To ile mnie kosztował zdrowia i pieniędzy to o pomstę do nieba woła.
Przez 14 lat przerobiłem 11 różnych aut i jeździłem chyba z 30-toma i żaden, ale to ku*wa absolutnie żaden nie był takim gównem jak Land Rover.
Ogólnie odradzam każdemu Freelandera bo zwyczajnie jest gównem. Zarówno konstrukcyjnie a także jeśli chodzi o awaryjność. I nie jest to tylko moja opinia.

Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy ze swoimi "SUVami" :lol:

sknerko - Sob Cze 29, 2019 14:14

Dziekujemy za opinie i mamy na ten temat swoje zdanie :twisted: zdecydowanie odmienne. Niestety jak truchło kupisz to takim jeździsz i nic tego nie zmieni :evil:
Lukasz126 - Pon Lip 01, 2019 17:27

sknerko napisał/a:
zdecydowanie odmienne.

Wiem.. tak samo jak żaden alkoholik nigdy nie przyzna że jest alkoholikiem.

sknerko napisał/a:
Niestety jak truchło kupisz to takim jeździsz i nic tego nie zmieni

Jak łatwo jest wydawać opinie nie mając w ogóle pojęcia o czym się mówi. ;) ale tyle twojego. ;)
Mało wiesz kolego czym jeździłem... ale tacy właśnie mają zawsze najwięcej do gadania.

sknerko napisał/a:
Dziekujemy za opinie

Nie ma za co, przynajmniej szczerze, bez mydlenia oczu i srania głupot o zajebistości tego badziewia. ;)
Będę czasem tu wpadał podzielić się moimi spostrzeżeniami na temat marki jeśli to nie problem? ;) A jest czym się dzielić.