|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Spoty lokalne - Pożegnanie lata w Wielkopolsce
sknerko - Nie Sie 25, 2019 21:00 Temat postu: Pożegnanie lata w Wielkopolsce Witam przyszedł mi do głowy pomysł zorganizować spotkanie na pożegnanie lata.
Termin 14-15 września. Miejsce Hotel Kosma w Koźminie Wielkopolskim.
http://www.hotelkosma.pl
https://www.booking.com/hotel/pl/kosma.pl.html
Ceny są na bookingu ale jak by było parę osób chętnych to może byśmy wynegocjowali jakieś lepsze ceny bo znamy właścicieli Napiszcie kto by chciał się zjawić.
Termin tez nie jest sztywny jak by było więcej chętnych na 21-22 września to się pomyśli.
Chciałbym listę chętnych żeby móc coś wynegocjować.
Z atrakcji jest tam klub, kręgle i małe spa z jakuzzi na 8 a może więcej osób.
obejrzyjcie sobie w necie i proszę o listę chętnych.
InEs - Pon Sie 26, 2019 10:45
Sprawa do przemyślenia
Gusio92 - Pon Sie 26, 2019 11:52
Nie będzie trochę to za bardzo przesadzone? Bo w sumie zlot ogólnopolski jest już w Tarnowskich Górach więc można jednocześnie połączyć z pożegnaniem lata np. zrobić grilla nad wodą czy ognisko.o drewno nie trzeba się martwić bo mogę przywieść bo trochę pieńków mam;p
sknerko - Pon Sie 26, 2019 12:27
tu nie chodzi o grilla nad wodą i spotkanie przy autach a o bibę w klubie i spotkanie się starych kumpli z klubu a nowym nikt nie zabrania wpaść. Dlatego z noclegiem bo by trzeba gardła przepłukać itd.
A jak jest zlot letni i po 2 tygodniach święto karpia to nikt nie protestuje więc nie widzę tu żadnej przesady.
tommasino - Pon Sie 26, 2019 16:06
Jak najbardziej można taki spot organizować. Nie wszyscy muszą zostawać też na noc.
Także Ci, którzy tam w Wielkopolce przysneli niech się organizują. Kto ma możliwość ściągnąć nowych, to niech to zrobi.
sknerko, niech Turbin doda wydarzenie na FB. Nie wszyscy są na forum, a tak przynajmniej spróbujesz dotrzeć do większej liczby osób.
Powodzenia!
Malignus - Pon Sie 26, 2019 20:11
Qrde...My odpadamy.Wakacje ciut ponad 1200 kilo od wspomnianego miejsca Ale cel jest szczytny i jak w następnym roku będzie cos takiego to przybedziemy
InEs - Pon Sie 26, 2019 20:34
Ja proponuję termin 7-8 wrzesień, bo kolejne dwa następne weekendy u nas odpadają
[ Dodano: Pon Sie 26, 2019 20:34 ]
tommasino, wydarzenie utworzę na FB ale tutaj termin jest do dogadania najpierw
sknerko - Czw Sie 29, 2019 12:19
O kurna chętnych całe stada chyba nic nie wypali z tym widzę
|
|