Zobacz temat - Spóźnione powitanie

Forum Klubu ROVERki.pl

Powitania - Spóźnione powitanie

Dzenson - Czw Kwi 05, 2007 08:33
Temat postu: Spóźnione powitanie
Witam wszystkich.
Ciapa jestem bo dopiero teraz znalazłem ten dział a od poniedziałku jestem na forum. Tak czy śmak witam wszystkich forumowiczów i szczęśliwych posiadaczy roverków czterokołowych.

Pozdrawiam i miłego dnia życze.
p.s - nie wiem dlaczego ale miniaturka zdjęcia się tak właśnie "syfi" ale kliknięta jest ok.

Viniu - Czw Kwi 05, 2007 09:07

Witam
Dzenson... jednak kolor Amaranth (kameleon albo sinokoperkowyróż - jak próbują niektórzy go nazywać :evil: ) ma coś w sobie :cool: A najważniejsze, że rzadko się takie spotyka :mrgreen:
Trzymaj się kółka i prawej strony... Pozdrawiam

Dzenson - Czw Kwi 05, 2007 09:16

Oj rzadko :cool: No ale Ty już jesteś to jest nas już dwóch :smile: A kameleon to tak ogólnie, z tabliczki znamionowej. Również powodzenia życzę.
Viniu - Czw Kwi 05, 2007 09:50

A jeszcze pytanie... grill chyba nieoryginalny??
Dzenson - Czw Kwi 05, 2007 10:29

Zgadza sie. Grill nie ma tych oryginalnych poprzeczek ale siatkę aluminiową. Już taki kupiłem ale już sam nie wiem czy to zmieniać czy ujdzie w tłoku...
Brt - Czw Kwi 05, 2007 10:30

Dzenson napisał/a:
Zgadza sie. Grill nie ma tych oryginalnych poprzeczek ale siatkę aluminiową. Już taki kupiłem ale już sam nie wiem czy to zmieniać czy ujdzie w tłoku...

jak dla mnie jest OK i bym nie zmieniał ;)

Dzenson - Czw Kwi 05, 2007 11:20

To dorzucę jeszcze jedną ciekawostkę z mojego samochodu pod Waszą krytykę a mianowicie naszywki na siedzeniach. Są to naszywki haftowane maszynowo, udało mi się zdobyć dwie sztuki. Naszyłem je tak jak widać podkładając pół centymetrową piankę dla nadania wypukłości naszywce.
Revolt - Czw Kwi 05, 2007 11:34

Hmmm kwestia gustu mi by bardziej na oparciu sie ta naszywka widziała :)
Dzenson - Czw Kwi 05, 2007 11:38

Zgadzam się z Tobą :cool: Ale poprzedni właściciel wyjarał dziurę papierochem właśnie w tym miejscu. Bo zapomniałem dodać dlaczego się zrodził ten pomysł z naszywkami.
piter34 - Czw Kwi 05, 2007 12:24

Revolt napisał/a:
Hmmm kwestia gustu mi by bardziej na oparciu sie ta naszywka widziała :)

Racja. Ja bym się dziwnie czuł, gdybym miał tę naszywkę w okolicah "tej" części ciała. :mrgreen:

PcSlave - Czw Kwi 05, 2007 20:07

Dzenson napisał/a:
Witam wszystkich.
Ciapa jestem bo dopiero teraz znalazłem ten dział a od poniedziałku jestem na forum. Tak czy śmak witam wszystkich forumowiczów i szczęśliwych posiadaczy roverków czterokołowych.

Witaj Dzenson - nie bój nic . Ja też sie nieźle spozniłem - tylko najlepsze, że śledząc tak długo Roverki.pl - nigdzie nie widziałem wcześniej linków do forum ....az tu nagle przyszedł mail informacyjny :shock: ....

No i jestem :mrgreen:

piter34 napisał/a:
Racja. Ja bym się dziwnie czuł, gdybym miał tę naszywkę w okolicah "tej" części ciała

Cóż, jeśli chodzi o mnie - to przyłacze sie do opinii pitera. Szczególnie dziwne uczucie by mnie naszło , jakby niechcący zasłoniło mi sie "R" :roll: :lol: