Zobacz temat - [Forum] Powiadomienia o odpowiedzi

Forum Klubu ROVERki.pl

Forum i WWW - [Forum] Powiadomienia o odpowiedzi

gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 20:49
Temat postu: [Forum] Powiadomienia o odpowiedzi
Witam,

Mam mały problemik gdyż mam w profilu wyłącząną opcję o powiadomieniach o odpowiedzi na maila a skrzynkę cały czas mi takowe powiadomienia zasypują, co jest grane?

Pozdrowienia :smile:

IInvit - Sob Kwi 07, 2007 21:25

jakieś świąteczne kurczaczki napsociły :P

Pozdrawiam

gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 22:00

oby :wink:
MaReK - Nie Kwi 08, 2007 12:11

Moze masz wylaczone domyslnie, ale na dole po kazdym napisaniu posta masz opcje odpowiednia, ktora moze byc zaznaczona w domysle... sprawdz dokladnie czy piszac nowego posta tak nie jest. Jesli nie... to cos sie swiatecznie rozlozylo ;)
Valander_wwa - Nie Kwi 08, 2007 12:14

dziwne - u mnie działa prawidłowo :roll:
ps. MaReK miałeś oddać roverka do graficiarza, i co przejeżdżam to faktycznie stoi - ale u Ciebie pod blokiem :)

gipsy2 - Nie Kwi 08, 2007 19:16

Wy tu gadu gadu a ja nadal mam ten problem ...

Nie miałem zaznaczonej tej opcji "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" poniżej tego okienka gdzie piszę ten cholerny tekst :wink: , w profilu też jest OFF zrobiony a skrzynka masakrycznie powiększa swą objętość :)

Brt - Nie Kwi 08, 2007 20:41

gipsy2 napisał/a:
Wy tu gadu gadu a ja nadal mam ten problem ...

Nie miałem zaznaczonej tej opcji "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" poniżej tego okienka gdzie piszę ten cholerny tekst :wink: , w profilu też jest OFF zrobiony a skrzynka masakrycznie powiększa swą objętość :)

Mam to samo ;) Cierpliwości, w Święta życzę w oczekiwaniu na Pitera :P :D

[ Dodano: Nie Kwi 08, 2007 9:47 pm ]
MaReK napisał/a:
Ale dlaczego inaczej wyglada? Toc to tylko okularow brak i listwi boczne na zderzakach sa w kolorze i blenda chromowana...

No właśnie te drobiazgi zmieniają trochę auto ;) A co do Majkela, to coś go nie widzę na forum ;) Niech pokaże swoją maszynę ;) Może zmienię zdanie :P

MaReK - Nie Kwi 08, 2007 20:51

Jego maszyne masz na filmach ;)
A co do probelmu gipsy2 - wlasnie ustawilem opcje o powiadamianiu na "nie" i po poscie BRt nic do mnie nie przyszlo ;)

Brt - Nie Kwi 08, 2007 20:58

MaReK napisał/a:
Jego maszyne masz na filmach

Ale tam mi miga i nie mogę się przyjrzeć :D
MaReK napisał/a:
A co do probelmu gipsy2 - wlasnie ustawilem opcje o powiadamianiu na "nie" i po poscie BRt nic do mnie nie przyszlo

Do mnie też narazie nic :D