|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Forum i WWW - [Forum] Powiadomienia o odpowiedzi
gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 20:49 Temat postu: [Forum] Powiadomienia o odpowiedzi Witam,
Mam mały problemik gdyż mam w profilu wyłącząną opcję o powiadomieniach o odpowiedzi na maila a skrzynkę cały czas mi takowe powiadomienia zasypują, co jest grane?
Pozdrowienia
IInvit - Sob Kwi 07, 2007 21:25
jakieś świąteczne kurczaczki napsociły
Pozdrawiam
gipsy2 - Sob Kwi 07, 2007 22:00
oby
MaReK - Nie Kwi 08, 2007 12:11
Moze masz wylaczone domyslnie, ale na dole po kazdym napisaniu posta masz opcje odpowiednia, ktora moze byc zaznaczona w domysle... sprawdz dokladnie czy piszac nowego posta tak nie jest. Jesli nie... to cos sie swiatecznie rozlozylo
Valander_wwa - Nie Kwi 08, 2007 12:14
dziwne - u mnie działa prawidłowo
ps. MaReK miałeś oddać roverka do graficiarza, i co przejeżdżam to faktycznie stoi - ale u Ciebie pod blokiem
gipsy2 - Nie Kwi 08, 2007 19:16
Wy tu gadu gadu a ja nadal mam ten problem ...
Nie miałem zaznaczonej tej opcji "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" poniżej tego okienka gdzie piszę ten cholerny tekst , w profilu też jest OFF zrobiony a skrzynka masakrycznie powiększa swą objętość
Brt - Nie Kwi 08, 2007 20:41
gipsy2 napisał/a: | Wy tu gadu gadu a ja nadal mam ten problem ...
Nie miałem zaznaczonej tej opcji "powiadom mnie gdy ktoś odpowie" poniżej tego okienka gdzie piszę ten cholerny tekst , w profilu też jest OFF zrobiony a skrzynka masakrycznie powiększa swą objętość |
Mam to samo Cierpliwości, w Święta życzę w oczekiwaniu na Pitera
[ Dodano: Nie Kwi 08, 2007 9:47 pm ]
MaReK napisał/a: | Ale dlaczego inaczej wyglada? Toc to tylko okularow brak i listwi boczne na zderzakach sa w kolorze i blenda chromowana... |
No właśnie te drobiazgi zmieniają trochę auto A co do Majkela, to coś go nie widzę na forum Niech pokaże swoją maszynę Może zmienię zdanie
MaReK - Nie Kwi 08, 2007 20:51
Jego maszyne masz na filmach
A co do probelmu gipsy2 - wlasnie ustawilem opcje o powiadamianiu na "nie" i po poscie BRt nic do mnie nie przyszlo
Brt - Nie Kwi 08, 2007 20:58
MaReK napisał/a: | Jego maszyne masz na filmach |
Ale tam mi miga i nie mogę się przyjrzeć
MaReK napisał/a: | A co do probelmu gipsy2 - wlasnie ustawilem opcje o powiadamianiu na "nie" i po poscie BRt nic do mnie nie przyszlo |
Do mnie też narazie nic
|
|