Zobacz temat - Oświęcim spot - po spocie

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Oświęcim spot - po spocie

Revolt - Nie Kwi 15, 2007 14:20
Temat postu: Oświęcim spot - po spocie
Jak narazie zakładam temat dotyczacy spotkania w Oświęcimiu :) mamy 3 osoby chetne tj Thef, RadekAnioł no i ja :mrgreen: Termin ustalimy jak bedzie przynajmniej 6 zdecydowanych mysle, ze pod szesc roverków mozna dopsować spokojnie date oraz godzine aby kazdemu odpowiadało :) Oczywiście mile widziane osoby z Katowic, Krakowa oraz okolic :)
Miejsce, takze do ustalenia ja natomiast wstepnie proponuje Parking na przeciwko muzeum Auschwitz koło pizzarni "Art-Deco"

thef - Pon Kwi 16, 2007 15:44

Podpisuję się pod tym pomysłem w 100%. Dokładne miejsce i czas do ustalenia po wstępnym wyrażeniu chęci spotkania przez kilka osób. Myślę, że może długi weekend majowy będzie w sam raz a i miejsce wskazane przez Revolta jest niezłym pomysłem.
walkie - Pon Kwi 16, 2007 18:49

Jak zrobicie w dlugi weeked majowy to moge sie przejechac z Krakowa, a dokladniej spod Wadowic.
RadekAniol - Wto Kwi 17, 2007 08:38

Jestem za! Oświęcim jak najbardziej!
radekz - Wto Kwi 17, 2007 08:53

ja też, jeśli tylko będę mógł to bardzo chętnie Was odwiedzę...
Revolt - Wto Kwi 17, 2007 13:46

no wiec mamy 5 chetnych osób :) mysle ze mojego znajomego ponownie uda sie przekonac na spot :P wiec bedzie 6
Tylko brakuje mi tu marcela_m który jak dobrze pamietam był zainteresowany przybyciem :) a poza tym to jako klubowicz ma pewnego rodzaju obowiazek zjawic sie :P :mrgreen:

thef - Wto Kwi 17, 2007 14:05

Zatem sprawa przesądzona, spotykamy się w Oświęcimiu :) . Pozostaje nam się dogadać dokładnie co do czasu i miejsca, ale z tym, myślę, nie będziemy się spieszyć. Popatrzcie na kalendarz, rozplanujcie sobie długi majowy weekend i zgłaszajcie swoje propozycje co do dnia i godziny. My z Revoltem zastanowimy się nad znalezieniem jakiegoś parkingu, z którego blisko na jakąś kawę albo coś schłodzonego :) .
Revolt - Wto Kwi 17, 2007 17:27

thef napisał/a:
Zatem sprawa przesądzona, spotykamy się w Oświęcimiu . Pozostaje nam się dogadać dokładnie co do czasu i miejsca, ale z tym, myślę, nie będziemy się spieszyć. Popatrzcie na kalendarz, rozplanujcie sobie długi majowy weekend i zgłaszajcie swoje propozycje co do dnia i godziny.

Racja Oświęcim to miasto w którym pewnie nie uda nam sie zorganizować zlotu podobnego do tego w Katowicach co ma swoje plusy i minusy. Niewatpliwym plusem jest to ze date i godzine mozemy dowolnie korygować aby każdny z uczestników mógł bez nerwów i spokojnie uczestniczyc w spotkaniu :) Wiec liczymy z Waszej strony o podanie godzin i dat jaknajbardziej Wam odpowiadających a nastepnie bedziemy je ewentualnie troche naciagac zeby Wszystkim odpowiadało :)

thef napisał/a:
My z Revoltem zastanowimy się nad znalezieniem jakiegoś parkingu, z którego blisko na jakąś kawę albo coś schłodzonego .

Zastanawiałem sie nad parkingiem na przeciw muzeum ale nie jest to z pewnościa doskonałe miejsce choć także ma wiele zalet takich jak:
Duży parking
2 knajpy
oraz myśle nad tym miejscem ze wzgledu na osoby które na spot przybeda z Katowic Krakowa lub okolic, a jak wiadomo droga prosta bo wystarczy pytać o muzeum :)

[ Dodano: Wto Kwi 17, 2007 6:31 pm ]
thef - ja wraz z RadekAnioł rozpoczeliśmy akcje ulotkowania Roverków na terenie powiatu :D ostatnia moją zdobycza był ten jasno niebieski R.800 okazało sie ze bardzo miły pan :) ale chyba jeszcze sie nie zarejestrował. poza tym nie wiem dlaczego ale zawszej jak spotykam jakiegos roverka u nas to przewaznie jest na obcych rejestracjach takich od nas to moze do tej pory spotkałem ze czterech

aha thef mam 3 z mat. :mrgreen:

thef - Wto Kwi 17, 2007 20:39

Revolt napisał/a:

Zastanawiałem sie nad parkingiem na przeciw muzeum ale nie jest to z pewnościa doskonałe miejsce choć także ma wiele zalet takich jak:
Duży parking
2 knajpy
oraz myśle nad tym miejscem ze wzgledu na osoby które na spot przybeda z Katowic Krakowa lub okolic, a jak wiadomo droga prosta bo wystarczy pytać o muzeum :)

Zgadzam się, to dobre miejsce na spotkanie z kilku powodów, jeśli nie wymyślimy nic lepszego to na pewno zostaniemy przy Art Deco.
Revolt napisał/a:

thef - ja wraz z RadekAnioł rozpoczeliśmy akcje ulotkowania Roverków na terenie powiatu :D ostatnia moją zdobycza był ten jasno niebieski R.800 okazało sie ze bardzo miły pan :) ale chyba jeszcze sie nie zarejestrował. poza tym nie wiem dlaczego ale zawszej jak spotykam jakiegos roverka u nas to przewaznie jest na obcych rejestracjach takich od nas to moze do tej pory spotkałem ze czterech

No coś w tym jest :) , ja ciągle widzę jakiegoś roverka, to na chrzanowskich, to na bielskich
blachach, ale kilkanaście miejscowych też jest (głównie 200ki ujeżdżane przez panie w średnim wieku :wink: ), nawet wiem gdzie kilka "bazuje" :) .

Edit: Revolt - Nie zauważyłem tego na zielono drobnym maczkiem :) . No to się cieszę i gratuluję, że do przodu. Siostra mówiła mi dziś, że masz się uczyć do matury :) !!!

Kysior - Sro Kwi 18, 2007 23:30

Ja się melduję na chrzanowskich blachach :)
Nie obiecuję, ale może uda się wpaść na spota. Ale wolę nie obiecać i przyjechać niż obiecać i nie przyjechać :)

thef - Czw Kwi 19, 2007 14:49

Wszyscy są mile widziani, więc jak tylko dasz radę to zapraszamy. Nikt nie rzuca daty spotkania więc może ja zaproponuję. Co powiecie na sobotę, 5 maja, powidzmy w godzinach popołudniowych?
Revolt - Czw Kwi 19, 2007 15:28

Kysior napisał/a:
Ja się melduję na chrzanowskich blachach
Nie obiecuję, ale może uda się wpaść na spota. Ale wolę nie obiecać i przyjechać niż obiecać i nie przyjechać

no i to mi sie podoba - rośniemy w siłe :D a ze tak zapytam o forum dowiedziałeś sie z ulotki czy znalazłes na google ? Mam nadzieje ze uda sie wpasc ;)

thef napisał/a:
Nikt nie rzuca daty spotkania więc może ja zaproponuję. Co powiecie na sobotę, 5 maja, powidzmy w godzinach popołudniowych?

Jak dla mnie git :)
thef napisał/a:
No to się cieszę i gratuluję, że do przodu.

heh tak naprawde to Twoja siostra wykazała sie dosyc nieprzewidywalna (i do dzis dla mnie niezrozumiała) wspaniałomyślnością

Kysior - Czw Kwi 19, 2007 20:53

Na forum Roverki skierował mnie piter34 z autokącika, jak szukałem Rovera. A autko kupiłem od forumowicza.[/quote]
Revolt - Pią Kwi 20, 2007 08:07

Kysior napisał/a:
Na forum Roverki skierował mnie piter34 z autokącika, jak szukałem Rovera. A autko kupiłem od forumowicza.

yhm :) miło. Wiec nie pozostaje mi nic innego jak liczyc na Twoja obecność w Oświecimiu :)

marcel_n - Pią Kwi 20, 2007 13:38

Panowie i Panie. Nie chciałbym, żeby mnie ominęło takie spotkanie. Postaram się zebrać siły i udać na zgrupowanie.

P.S. Sorry za rymowanie ;)

Revolt - Pią Kwi 20, 2007 15:47

Revolt, thef, walkie, RadekAniol, radekz, Kysior, marcel_n, + Rover 218 i mamy 8 osób oczywiscie jesli wszyscy miłościwie nam deklarujacy sie zjawia :mrgreen: świetnie !! marcel_n, wiedziałem ze mozna na Ciebie liczyc :mrgreen:

Kysior - Pią Kwi 20, 2007 20:40

Cytat:
thef napisał/a:
Nikt nie rzuca daty spotkania więc może ja zaproponuję. Co powiecie na sobotę, 5 maja, powidzmy w godzinach popołudniowych?

Ja na 90% odpadam :( Sobotnie popołudnia tyram na budowie, musze się w wakacje wprowadzić :( Z mojej strony raczej niedziela.

Spróbuję pokombinować, ale nie wiem, czy dam radę. A do której planujecie posiedzieć, może zjawiłbym się przed końcem?

marcel_n - Pią Kwi 20, 2007 20:43

Revolt napisał/a:
marcel_n, wiedziałem ze mozna na Ciebie liczyc

No po takich słowach aż głupio byłoby nawalić... :oops:

Revolt - Pią Kwi 20, 2007 21:05

Kysior napisał/a:
Sobotnie popołudnia tyram na budowie, musze się w wakacje wprowadzić Z mojej strony raczej niedziela.

Wiec ja i thef tez optujemy za niedziela jesli oczywiscie pozostali nie maja nic przeciwko. (Prosze ewentualne nizgodnosci terminu wpisywac w temacie)

Ustalilismy ze osoby które nigdy nie były w muzeum Auschwitz :) a wyraza chec zwiedzenia obozu razem z thef postaramy sie pokazac co najwazniejsze ewentualnie wyjasnic kilka kwestii :) ale to już zalezy od Was czy bedziecie chcieli :P pomysł zrodził sie gdyz chec pojawienia sie zadeklarowała walkie radekz oraz marcel_m którzy jak wiadomo musza pokonac kilka km zeby u nas zawitac :)

Poza tym planujemy jak to na kazdym spocie pogadanki na temat roverków obejrzenie autek fotki pozniej jakas kawka fotki :P no i ewentualnie zwiedzanie :)

Kysior napisał/a:
. A do której planujecie posiedzieć, może zjawiłbym się przed końcem?
o to nalezy spytac tych którzy beda na spocie mysle ze ja i thef bedziemy napewno do konca :)
RadekAniol - Pią Kwi 20, 2007 21:10

Witam. Udało mi się oznakować dwa roverki w mojej okolicy jedna 620 a druga 214! Zobaczymy! Ostatnio 620 widuje może uda się pogadać z właścicielem jak go podejdę! Ale dalej działam! Zawsze w aucie mam ulotki klubowe! Więc akcja trwa!
walkie - Pią Kwi 20, 2007 22:28

Ja w niedziele bede juz smigac do wrocka wiec mi nie pasuje.
Revolt - Sob Kwi 21, 2007 07:50

no coż ... wiec wracamy do soboty Kysior, byc moze uda sie jednak wpasc do nas na chwilke ;)
walkie - Sob Kwi 21, 2007 08:23

Chyba, że niedziela 29 kwietnia wtedy ok.
thef - Sob Kwi 21, 2007 11:41

Hmmm, to z kolei dla mnie niewykonalne, bawię się wtedy na weselichu :) . Spróbujmy zatem w sobotę 5 maja, z tym, że może późniejszym popołudniem, może 17.00? A jakby trzeba było wcześniej, to po prostu na Kysiora poczekamy.
Kysior - Sob Kwi 21, 2007 19:25

Obiecuję, dam z siebie wszystko ;)
llygas - Nie Kwi 22, 2007 21:41

Hej,
Może i ja się pojawię, ale nie chce obiecywać bo nie wiem na 100% czy dam radę. :smile:

thef - Pon Kwi 23, 2007 08:47

Zapraszamy serdecznie :) . Śledź wątek i jak tylko dasz radę to wybierz się do nas.
Revolt - Pon Kwi 23, 2007 12:01

Kysior napisał/a:
Obiecuję, dam z siebie wszystko

no i to sie chwali :]

llygas napisał/a:
Hej,
Może i ja się pojawię, ale nie chce obiecywać bo nie wiem na 100% czy dam radę.

Oczywiscie wszyscy posiadacze roverków sa jak najbardziej mile widziani :)

marcel_n - Wto Kwi 24, 2007 11:46

Możecie mi wytłumaczyć jak do Was najlepiej dojechać? Bede jechał A4 i zjazd na Oświęcim...
Kysior - Wto Kwi 24, 2007 12:00

Zjazd na Oświęcim, jedziesz przez Chrzanów, na rondzie prosto i cały czas tą drogą prosto. Miniesz Chrzanów, przekazd kolejowy, wjedziesz do Libiąża. Tam też cały czs prosto - na pierwszym rondzie prosto, potem caaaaały czas dalej, dojedziesz do kolejnego ronda (po lewej duża stacja benzynowa) - na nim w prawo i zaraz za nim jest kolejne - tam w lewo. I potem tą drogą cały czas i będziesz w Oświęcimiu.

A o której się wybierasz?

marcel_n - Wto Kwi 24, 2007 12:42

Kysior napisał/a:

Ale jaja. Jesteś z Trzebini... Ja właśnie bede z Trzebini jechał :)
o której? to zależy o której będzie spotkanie :)

Kysior - Wto Kwi 24, 2007 12:52

No, z Trzebini, dokładnie z Sierszy. A cóż Ty tam będziesz robił? Będziesz na weekend długi?
Revolt - Wto Kwi 24, 2007 14:07

Kysior napisał/a:
Zjazd na Oświęcim, jedziesz przez Chrzanów, na rondzie prosto i cały czas tą drogą prosto. Miniesz Chrzanów, przekazd kolejowy, wjedziesz do Libiąża. Tam też cały czs prosto - na pierwszym rondzie prosto, potem caaaaały czas dalej, dojedziesz do kolejnego ronda (po lewej duża stacja benzynowa) - na nim w prawo i zaraz za nim jest kolejne - tam w lewo. I potem tą drogą cały czas i będziesz w Oświęcimiu.

ta ale wtedy bez sensu płaci za autostrade a i droga nie specjalnie lepsza ...

A wiec marcel... skoro jedziesz a4 od strony katowic to z a4 zjezdzasz przed bramkami (zjazd na stara 15 - imielin) jest to zjazd na wysokości viessmana(chyba tak to sie pisze) potem bijesz cały czas prosto do póki nie bedzie zjazdu na oswiecim (tabliczka z napisem muzeum Auschwitz) lądujesz w Imieliniu tam stoi stacjonarny fotoradar wiec zwolnij i cały czas prosto w nastepnej miescinie w chełmie ślaskim pod restauracja oaza ja sie do Ciebie doczepie i juz podporwadze do celu ;)

[ Dodano: Wto Kwi 24, 2007 3:08 pm ]
marcel_n napisał/a:
Ale jaja. Jesteś z Trzebini... Ja właśnie bede z Trzebini jechał
o której? to zależy o której będzie spotkanie

:mrgreen: no i sprawa załatwiona :D

Kysior - Wto Kwi 24, 2007 14:50

Revolt napisał/a:

ta ale wtedy bez sensu płaci za autostrade a i droga nie specjalnie lepsza ...

Ale kolega sam napisał od którego miejsce go interesuje :P

marcel_n - Wto Kwi 24, 2007 15:00

Kysior napisał/a:
A cóż Ty tam będziesz robił? Będziesz na weekend długi?

Moja druga połowa pochodzi z Trzebini ;)

Revolt - Wto Kwi 24, 2007 15:17

Kysior na poczatku marcel pisał że :
marcel_n napisał/a:
Bede jechał A4 i zjazd na Oświęcim

I tym sie sugerowałem ;)

[ Dodano: Wto Kwi 24, 2007 4:21 pm ]
Co do dokładnej lokalizacji to sprawa wyglada nastepujaco

Jesli pojedziecie od strony trzebini to pierwsze rondo jedziecie prosto(koło bp) drugie rondo prosto trzecie rondo(koło dworca pkp) prosto :D czwarte rondo w lewo i na przeciwko bramy wjazdowej do muzeum skrecacie w prawo, a nastepnie odrazu w lewo na parking przy restauracjach :) restaracja nazywa sie "Art Deco"

thef - Wto Kwi 24, 2007 17:19

Revolt napisał/a:

Co do dokładnej lokalizacji to sprawa wyglada nastepujaco

Jesli pojedziecie od strony trzebini to pierwsze rondo jedziecie prosto(koło bp) drugie rondo prosto trzecie rondo(koło dworca pkp) prosto :D czwarte rondo w lewo i na przeciwko bramy wjazdowej do muzeum skrecacie w prawo, a nastepnie odrazu w lewo na parking przy restauracjach :) restaracja nazywa sie "Art Deco"

Dodam od siebie :)

Jadąc od Trzebinii a ściślej od Libiąża (trasa prosta jak drut :)) dojeżdżacie do Oświęcimia. Po minięciu mostu na Wiśle będzie długa prosta a tam po prawej duży komis samochodowy, potem mała stacja LPG i salony Opla i Renault. Zaraz za nimi powinien się pojawić wiadukt kolejowy. Kiedy już pod nim przejedziecie (pojawia się tabliczka Oświęcim) zaraz dojedziecie do ronda przy BP (nr 1), przez które prosto. Po około 500m następne rondo (nr 2) i przez nie też prosto. Za nim lekkim łuczkiem w lewo i po około 1km dojedziecie do ronda przy dworcu PKP (nr 3), przez które również prosto. Znów jakieś 300m i.. rondo (nr 4). Ma ono tylko trzy wyloty. Wjeżdżacie w drugi, nazwałbym to lekkim łukiem w lewo :) . Kilkaset metrów prostej i po lewej stronie zacznie się mur muzeum i za chwilę brama wjazdowa. Na przeciwko niej (po prawej) będzie cel podróży. Skręcacie zatem w prawo (szeroka uliczka z kostki brukowej i stare tory kolejowe oraz najprawdopodobniej pan w zielonej kamizelce machający do Was by zaprosić Was na parking lub sama atrapa tego pana :)) a dosłownie za moment w lewo (powinien być jakiś szyld Art Deco). I gitara.

Się troszkę pobawiłem, bo wszystkie mapy w internecie są denne ;)

marcel_n - Wto Kwi 24, 2007 18:48

Dzięki za tak dokładne wytłumaczenie drogi :)
Kysior - Wto Kwi 24, 2007 19:42

marcel_n napisał/a:

Moja druga połowa pochodzi z Trzebini ;)

To się daleko szukaliście :) Ja się za płotem ożeniłem :)

Revolt - Sro Kwi 25, 2007 10:10

Na spocie Oświecimskim swoja obecnościa zaszczyni nas najprawdopodobniej jeszcze jeden klubowicz o nicku Ant z Zatora :) oraz jego jeszcze niezdecydowany kolega :]
RadekAniol - Sro Kwi 25, 2007 10:56

Revolt czyli może jakiś konkret! Data godzina?
Revolt - Sro Kwi 25, 2007 11:01

RadekAniol napisał/a:
Revolt czyli może jakiś konkret! Data godzina?

Na dzien dzisiejszy to wyglada tak :
Data 5 maja
godzina 17:00
miejsce Parking przy restauracji "art Deco"

walkie - Sro Kwi 25, 2007 11:18

A mkoże byc wczesniej? o godzine, 1,5?
Revolt - Sro Kwi 25, 2007 11:25

no tu własnie jest problem bo w tej sytuacji godzina to delikatna sprawa :/ dla mnie to bez róznicy ale nie wiem jak z innymi
llygas - Sro Kwi 25, 2007 14:22

Revolt napisał/a:
Na spocie Oświecimskim swoja obecnościa zaszczyni nas najprawdopodobniej jeszcze jeden klubowicz o nicku Ant z Zatora :) oraz jego jeszcze niezdecydowany kolega :]

Tylko oby kolega Ant nie przejechał żadnego kota w garażu tak jak to było przed zlotem krakowskim :grin:

marcel_n - Sro Kwi 25, 2007 15:56

llygas napisał/a:
Tylko oby kolega Ant nie przejechał żadnego kota w garażu

To kolega Ant jest takim sadystą? :evil:

llygas - Sro Kwi 25, 2007 17:20

no jak widać to trochę jest...

a tak na marginesie to trzeba mieć wielki talent aby w garażu kota przejechać. tylko pogratulować precyzji :wink:

walkie - Sro Kwi 25, 2007 18:28

haha, to bylo niezle.
Piekne okolicznosci poznania, ja dojechalam na zlot jak on opowiadal o tym kocie to mnie zmrozilo ;)

Ant - Sro Kwi 25, 2007 19:15

walkie napisał/a:
haha, to bylo niezle.
Piekne okolicznosci poznania, ja dojechalam na zlot jak on opowiadal o tym kocie to mnie zmrozilo ;)

no nie róbcie ze mnie sadysty :oops:
ja nawet nie wiedziałem że go przejechałem...
po prostu musiał leżeć na oponie ...
no i go przewinęło...
ale swoją drogą to Walkie miała minę nietęgą :grin:

[ Dodano: Sro Kwi 25, 2007 8:19 pm ]
walkie napisał/a:
Jak zrobicie w dlugi weeked majowy to moge sie przejechac z Krakowa, a dokladniej spod Wadowic.

a jak będziesz jechać to wpadniesz po mnie bo jak mniemam to pojedziesz przez Zator
(tak na marginesie to przypomnij mi żebym zabrał album ze zdjęciami okolic)

walkie - Sro Kwi 25, 2007 19:45

Jak kot może leżeć na oponie?
Proszę Cię :)
a moja mina...no cóż, ja miałam cały dzień spaprany jak gołebia rozjechalam :<

Brt - Sro Kwi 25, 2007 20:11

Qrde Ant przejechał kota?? :lol: :lol: :lol: dobre :D
A co do leżenia na oponie to jak najbardziej :) Kiedyś na parkingu widziałem starego kadetta i na 3 oponach leżały sobie kotki i oglądały świat spod błotników :D
Bawcie sie dobrze i czekamy nafotki z Oświęcimia ;) Reprezentacja z Dolnego Śląska będzie i przekaże wrażenia :P

Revolt - Sro Kwi 25, 2007 20:47

Ant napisał/a:
ja nawet nie wiedziałem że go przejechałem...
po prostu musiał leżeć na oponie ...
no i go przewinęło...
ale swoją drogą to Walkie miała minę nietęgą

No to niezle :mrgreen: kot leżacy na oponie :P

walkie napisał/a:
Jak kot może leżeć na oponie?

walkie zawsze myslałem ze moja wyobraźnia jest stosunkowo uboga ale potrafie wyobrazic sobie kota lezacego na oponie :mrgreen:

Brt napisał/a:
Bawcie sie dobrze i czekamy nafotki z Oświęcimia Reprezentacja z Dolnego Śląska będzie i przekaże wrażenia

Dzieki :) fotki na pewno pojawia sie w galerii :)

walkie - Sro Kwi 25, 2007 20:55

Revolt napisał/a:
walkie zawsze myslałem ze moja wyobraźnia jest stosunkowo uboga ale potrafie wyobrazic sobie kota lezacego na oponie :mrgreen:

wyjde z psem to kukne ile tam jest miejsca. ale chyba nie duzo :)

thef - Sro Kwi 25, 2007 22:00

Oj zmieszczą się zmieszczą. Mojemu szwagrowi kilka razy w zimie wylazły spod maski Astry :) . Na szczęście ofiar nie było. Założył w końcu dolną osłonę silnika i nie maja którędy włazić. W zimie pewnie znajdą inny kaloryfer, pewnie na tym samym parkingu.
walkie - Sro Kwi 25, 2007 22:21

głupie koty :)
marcel_n - Czw Kwi 26, 2007 08:32

walkie napisał/a:
głupie koty

a może zmarznięte, bezdomne, głodne, niekochane? :neutral:

Brt - Czw Kwi 26, 2007 10:40

walkie uznaje tylko psy :) a konkretnie jamniki jakośwłose :P
Kysior - Czw Kwi 26, 2007 11:03

Walkie, no co Ty, a kundelki?
thef - Czw Kwi 26, 2007 13:26

OK, troszkę prozy bo nam się lekko temat rozpływa :) . To podsumujmy. Wszyscy zgadzamy się na sobotę 5 maja, to już ustalone. Miejsce również, myślę, że nie będzie problemu z dojazdem. No i najważniejsze, godzina. No więc tak, walkie chciałaby pewnie o jakiejś 16, prawda? A Kysior z kolei później, bo zasuwa na budowie :) . Zatem myślę, że umówimy się ostatecznie na 16.00, a na Kysiora poczekamy jakby co, przynajmniej Ci z okolic, którym nie będzie się zanadto spieszyć. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś uwagi co do godziny, to proszę zgłaszać, póki mamy jeszcze sporo czasu na dogadanie się. Myślę, że jakiś dzień przed spotkaniem podamy może nr telefonu kontaktowego w razie problemów z trafieniem na miejsce czy innych spraw.
PS. Możemy wracać do zmarzniętych kotów i innych dzikich lokatorów naszych furek :D

walkie - Czw Kwi 26, 2007 14:01

Uznaje kundelki (mialam kiedys cudnego ze schroniska), teraz mam jamnika szorstkowlosego a lubie jeszcze labradory biszkoptowe.
marcel_n - Czw Kwi 26, 2007 15:03

A będzie z nami jakiś mechanik? :cry:
llygas - Czw Kwi 26, 2007 15:56

tak na wszelki wypadek czy masz coś do zrobienia?
thef - Czw Kwi 26, 2007 16:29

Heh, przydałby się jakiś spec :) . Pytań kilka mam sam, jako świeży dżokej roverka a jeszcze nie dorwałem żadnego mechanikia. Mam nadzieję, że gdzieś w okolicy znajdę porządnego fachmana, który w razie potrzeby zajmie się moim kochanym turboklekotem. Na razie posiłkuję się czytaniem archiwum i co nieco się uczę, ale ruszać bardziej skomplikowanej aparatury sam nie zamierzam.
Revolt - Czw Kwi 26, 2007 16:32

thef napisał/a:
Heh, przydałby się jakiś spec . Pytań kilka mam sam, jako świeży dżokej roverka a jeszcze nie dorwałem żadnego mechanikia. Mam nadzieję, że gdzieś w okolicy znajdę porządnego fachmana, który w razie potrzeby zajmie się moim kochanym turboklekotem. Na razie posiłkuję się czytaniem archiwum i co nieco się uczę, ale ruszać bardziej skomplikowanej aparatury sam nie zamierzam.

U mnie na miejscu w Gorzowie jest dosyc dobry mechanik - akurat moj silnik i bude dobrze zna bo naprawiał kilka razy silniki VM a i z tego co wiem to Roverków sie nie boi :P

marcel_n - Czw Kwi 26, 2007 17:18

llygas napisał/a:
tak na wszelki wypadek czy masz coś do zrobienia?

Chciałbym sie dowiedzieć co się dzieje z moim sprzęgłem :mrgreen:

thef - Czw Kwi 26, 2007 18:25

Revolt napisał/a:
U mnie na miejscu w Gorzowie jest dosyc dobry mechanik - akurat moj silnik i bude dobrze zna bo naprawiał kilka razy silniki VM a i z tego co wiem to Roverków sie nie boi :P

Słyszałem co nieco o nim od kumpla. Kiedyś się wybiorę do niego, żeby popytać o to i owo. Jak tylko ma sprzęt, chęci i wiedzę na temat klekotów, to będzie ok.

Ant - Czw Kwi 26, 2007 18:47

thef napisał/a:
Revolt napisał/a:

Słyszałem co nieco o nim od kumpla. Kiedyś się wybiorę do niego, żeby popytać o to i owo. Jak tylko ma sprzęt, chęci i wiedzę na temat klekotów, to będzie ok.

mam mechanika który z kilkoma roverkami dłubał, ale pewności do do niego jeszcze nie mam. Jest to niedaleko ode mnie i jest to znajomy więc z czasem sie go sprawdzi...
nie wiem jak stoi z klekotami ale niebawem się dowiem...

walkie - Czw Kwi 26, 2007 19:37

Ok. Godzina mi pasuje. Podzieli sie ktos numerem telefonu na PW w razie problemow z trafieniem?
Czy ktos bedzie z CB zebym mogla nawolywac?

llygas - Czw Kwi 26, 2007 20:48

ja będe z CB także możesz śmiało wołać. a z numerami tel to niegłupi pomysł bo nigdy tam nie byłem i pomoc może być przydatna w trafieniu.
walkie - Czw Kwi 26, 2007 20:49

To bedę nawoływać. Z Krakowa będziesz jechać?
marcel_n - Czw Kwi 26, 2007 20:49

llygas napisał/a:
ja będe z CB także możesz śmiało wołać

Z tym CB to chyba jest fajna zabawa co?

llygas - Czw Kwi 26, 2007 20:54

walkie napisał/a:
To bedę nawoływać. Z Krakowa będziesz jechać?

tak, z Krakowa.

A co do CB to nie wiem jak jezdziłem bez niego. Co prawda włączam go tylko na trasie bo po mieście to nie mam potrzeby ale gdy będę zmieniał auto (oczywiście na innego R) to CB zabieram do nowego.

thef - Czw Kwi 26, 2007 21:14

Walkie, chciałem Ci napisać na prv nr telefonu, ale ni cholery nie mogę nigdzie znaleźć żadnego "wyślij". Podaję zatem wszystkim tutaj : $$$$$$ (Krzysiek).

PS>Jakby ktoś miał obcykane wysyłanie PMów to niech mi to, proszę, objaśni, bo albo coś nie gra na forum, albom ja ślepy lub głupi :) .

marcel_n - Czw Kwi 26, 2007 21:22

thef napisał/a:
PS>Jakby ktoś miał obcykane wysyłanie PMów to niech mi to, proszę, objaśni, bo albo coś nie gra na forum, albom ja ślepy lub głupi .

No przecież jak klikniesz PW to pojawia Ci się pole tekstowe a przycisk WYŚLIJ jest na samym dole strony. :grin:

[ Dodano: Czw Kwi 26, 2007 10:24 pm ]
No i nie zapomnij wpisać tematu

thef - Czw Kwi 26, 2007 21:29

No tak, to już moja głupota wychodzi. Tak to nawet zrobiłem, tylko rzecz w tym, że pojawiło się w folderze "do wysłania" a nie w "wysłane" a tam nigdzie już nie ma wyślij. Dopiero po wciśnięciu edytuj. No ale powtórka nic nie zmieniła. Pewnie juz doszło ale ja o tym nie wiem:).
walkie - Czw Kwi 26, 2007 21:29

thef napisał/a:
Walkie, chciałem Ci napisać na prv nr telefonu, ale ni cholery nie mogę nigdzie znaleźć żadnego "wyślij". Podaję zatem wszystkim tutaj : 504105640 (Krzysiek).

No przeciez mi wyslales PW :D

llygas napisał/a:
ak, z Krakowa.

A co do CB to nie wiem jak jezdziłem bez niego. Co prawda włączam go tylko na trasie bo po mieście to nie mam potrzeby ale gdy będę zmieniał auto (oczywiście na innego R) to CB zabieram do nowego.

To jak cos, mozemy jakos razem nawet jechac. Ja bede jechac z okolic Wadowic.

thef - Czw Kwi 26, 2007 21:31

Sorki za zamieszanie, już wszystko gra, może jakiś lag na forum był. Sorki walkie chyba nawet dwa razy do Ciebie poszło :) . Dzięki za pomoc, muszę się chyba kłaść, bo makówka coraz słabiej kontaktuje.
Revolt - Czw Kwi 26, 2007 22:53

co do numeru telefonu to mój nie jest zadna tajemnica - 604552004
jak by co to zjawie sie wczesniej i bede warował na CB umówmy sie na 20 kanale :)

llygas - Pią Kwi 27, 2007 06:14

Cytat:
To jak cos, mozemy jakos razem nawet jechac. Ja bede jechac z okolic Wadowic.

OK. to się dogadamy

thef - Pią Maj 04, 2007 10:23

Odświeżam temacik spotkania. Mam nadzieję, że wszyscy zwarci i gotowi. Spotykamy się jutro ok. 16. Ja będę powiedzmy 15.30 gdyby ktoś za bardzo rozpędził swoją furę. W razie czego dzwońcie pod 504105640. Dopieszczać gabloty i w drogę :) .

PS> Revolt, kończ już pisać ten polski, jeszcze 40 minut i po stresie :) . Mam nadzieję, że poszło Ci super. Widziałem nawet Twoją furkę pod szkołą w Dworach przed chwilka.

Revolt - Pią Maj 04, 2007 13:50

thef napisał/a:
Odświeżam temacik spotkania. Mam nadzieję, że wszyscy zwarci i gotowi. Spotykamy się jutro ok. 16. Ja będę powiedzmy 15.30 gdyby ktoś za bardzo rozpędził swoją furę. W razie czego dzwońcie pod 504105640. Dopieszczać gabloty i w drogę .

No cos ucichło troszke :) ja takze bede o 15 30 :)

Thef co do matury to poszło po chinsku "jakotako" ale jestem dobrej mysli :)
No a roverek dzis dostał troche po garach bo chwile przed matura kolega przypomniał sobie ze nie zabrał dowodu osobistego. Po drodze chyba z 12 przepisów złamałem ale skończyło sie happy end'em

thef - Pią Maj 04, 2007 14:13

No to super, będzie dobrze :) . Dzisiaj zapodaj jakieś piwko, bo trochę oblać też trzeba no a potem zapomnieć ;) . Ja idę właśnie na obiadek a potem zabieram się za pucowanie gablotki. Walczyłem do południa z kablami, bo coś mi szwankuje, zobaczymy czy coś to dało. Teraz pora zmyć ptasie kleksy z karoserii :) .

PS>Proszę wszystkich, którzy się wybierają, żeby potwierdzić przybycie, ewentualnie dopisać jakieś uwagi.

Revolt - Pią Maj 04, 2007 14:15

aaaaaaa kto bedzie miał aparat zeby upamietnic nasze spotkanie :D ?

[ Dodano: Pią Maj 04, 2007 3:23 pm ]
eeee to ja tez swojego Roverka umyje :)

walkie - Pią Maj 04, 2007 14:32

potwierdzam :)
wezme tez aparat :)
wszystko gra, spot w Krakuzaczyna sie wczesniej wiec pewnie wczesniej przyjedziemy:)

llygas - Pią Maj 04, 2007 15:09

ja też się melduję.

hmm... chłopaki przez was to też mi wypada auto umyć :twisted:

Szymon - Pią Maj 04, 2007 15:30

To może i ja się dołączę jutro, choć wszystko będzie zależało od mojej dyspozycji po nocce w pracy. Skoro Oświęcim zawitał w Katowicach to wypada się odwzajemnić ;) Zatem jeżeli wszystko mi wypali to będę na miejscu. Oczywiście aparat wezmę ze sobą :mrgreen:
walkie - Pią Maj 04, 2007 15:35

Moj na spoty 3 woskowania przezyl :)
marcel_n - Pią Maj 04, 2007 20:50

Ja raczej przyjadę od strony Katowic a nie Trzebini ale na 100 % bede wiedział tuż przed wyjazdem. Aparat zabiorę, chyba, że zapomnę a bryki nie umyję bo nie zdążę... Do zobaczenia ok. 4 pm.
Kysior - Pią Maj 04, 2007 21:16

Ja się postaram być, ale jeszcze na 100% nie obiecam. bo o 16 dopiero fachowcy z budowy zejdą, ja mam trochę więcej roboty a jeszcze płytki będę musiał przynieść. Ale furka brudna zostanie, nie wyrobię czasowo, żeby ją umyć. Acha - raczej krótko posiedzę, ale chociaż na chwilkę postaram się wpaść.

Edit: nie czekjacie specjalnie na mnie, jak dojadę to Was znajdę, ale na chwilę obecną to chyba bardziej mnie nie będzie niż będę :(

Revolt - Sob Maj 05, 2007 17:53

No i po spocie ;) dziekuje wszystkim obecnym za przybycie.

Kysior napisał/a:
Edit: nie czekjacie specjalnie na mnie, jak dojadę to Was znajdę, ale na chwilę obecną to chyba bardziej mnie nie będzie niż będę

no cóż nie zawsze wszystko da sie pogodzic. Odbijesz sobie to na nastepnym zlocie roverków ;)

thef - Sob Maj 05, 2007 18:02

Dzięki wszystkim za przybycie. Mam nadzieję, że nikt nie żałuje wizyty w Oświęcimiu. Czekamy teraz na zdjęcia :) .

PS>Marcel, mam nadzieję, że udało Ci się wyjechać z miasta rond i trafić na trasę, bo źle skręciłeś na pierwszym kółku ;) . Niestety nie miałem Twojego nr żeby Ci dać znać. No ale skoro Ty do mnie nie dzwonisz, to chyba nie błądzisz po Oświęcimiu :) .

PS2>Szkoda Kysior, że nie dałeś rady (takie życie, spotkamy się następnym razem), brakowało nam właśnie tylko jakiejś 400ki :)

marcel_n - Sob Maj 05, 2007 18:57

thef napisał/a:
Marcel, mam nadzieję, że udało Ci się wyjechać z miasta rond i trafić na trasę, bo źle skręciłeś na pierwszym kółku

Heheh jakoś trafiłem. Pojawił się na jakimś rondzie zjazd na Chrzanow i było ok.
Ja również dziękuję za miłe spotkanie i do następnego razu :)

thef - Sob Maj 05, 2007 19:03

No to trochę mi ulżyło, bo bałem się, że będziesz śmigać w kółko :p , a dogonić Twojego potwora za bardzo szans nie miałem moim klekotem :)
b_mol - Sob Maj 05, 2007 20:12

Fajnie chłopaki było sie spotkać :)
Tak więc do następnego spotkania :!: :!: :!:

Ant - Sob Maj 05, 2007 20:28

thef napisał/a:
Dzięki wszystkim za przybycie. Mam nadzieję, że nikt nie żałuje wizyty w Oświęcimiu. Czekamy teraz na zdjęcia :) .

PS>Marcel, mam nadzieję, że udało Ci się wyjechać z miasta rond i trafić na trasę, bo źle skręciłeś na pierwszym kółku ;) . Niestety nie miałem Twojego nr żeby Ci dać znać. No ale skoro Ty do mnie nie dzwonisz, to chyba nie błądzisz po Oświęcimiu :) .

PS2>Szkoda Kysior, że nie dałeś rady (takie życie, spotkamy się następnym razem), brakowało nam właśnie tylko jakiejś 400ki :)

no brakowało...
ja również dziękuję
dzięki pogodzie mogłem posiedzieć troche dłużej, dowiedziałem się że w Oswięcimiu pojawiło się parę Roverków chetnych do spotkań - to bardzo dobrze będzie sie z kim wybierać na zloty!!
pozdrawiam wszystkich obecnych i tych nieobecnych - a szczególne pozdrowienia dla nowych uzytkowników - piekne felgi K_K

llygas - Sob Maj 05, 2007 20:41

ja również dziękuję. Fajnie było. czekam na fotki.
thef - Sob Maj 05, 2007 20:49

Bemol, coś mi teraz zaświtało w głowie. Czy myśmy się już czasem nie spotkali? Kraków - Akademiki AGH - WOJNA. Mówi Ci to coś :) ?
b_mol - Sob Maj 05, 2007 21:10

thef napisał/a:
Bemol, coś mi teraz zaświtało w głowie. Czy myśmy się już czasem nie spotkali? Kraków - Akademiki AGH - WOJNA. Mówi Ci to coś :) ?

NO też mi coś po głowie chodziło, ale nie byłem pewien co i jak.... a Wojnę jasne że kojarzę :) , do tego Maciek, Iwan i cała zgraja ze slumsów :)

PS: Tylko że Wojna już siedzi w USA chyba z 3 lata... :(

Kysior - Sob Maj 05, 2007 21:43

Uwierzcie mi, myślami byłem z Wami. Niestety, nie udało się tym razem zjawić, czego bardzo żałuję, ale z niecierpliwością czekam na następny zlot. Dopiero teraz wróciłem do domu dojechany na maksa i zdołowany trochę, że mnie z Wami nie było. Z niecierpliwością czekam na fotki.
thef - Nie Maj 06, 2007 10:57

Ech.. to były czasy.. No, Wojnę wywiało i słuch po nim zaginął, ale może będzie pamiętać, że jesteśmy umówieni w Gwarku 10 lat po obronie :)
b_mol - Nie Maj 06, 2007 10:59

thef napisał/a:
ale może będzie pamiętać, że jesteśmy umówieni w Gwarku 10 lat po obronie

Gdyby pamiętał to daj mi znać - przyłącze sie z przyjemnością :mrgreen:

marcel_n - Nie Maj 06, 2007 12:27

b_mol napisał/a:
Fajnie chłopaki było sie spotkać

Daj znać co z Twoją klimą nie tak...

b_mol - Nie Maj 06, 2007 18:32

marcel_n napisał/a:
Daj znać co z Twoją klimą nie tak...

No, jak uda mi się w tym tyg. to popatrzę na to :)
Jak naprawię, to na pewno podzielę sie informacją!

piter34 - Nie Maj 06, 2007 20:00

Na stronie klubowej jest juz gotowa galeria i czeka na fotki ze spotu w Oświęcimiu. ;-)
walkie - Nie Maj 06, 2007 21:32

Ja również dziękuję za miłe spotkanie:).
Fajnie bylo poznac nowych, milutkich roverkowiczow. :)
Acha, proponuje czesciej :)

thef - Pon Maj 07, 2007 09:56

walkie napisał/a:

Z miłą chęcią zorganizujemy kolejne spotkanka, może nawet dłuższe i z jakimiś atrakcjami. To było na szybko i pierwszy raz więc nie było czasu na obmyślanie szczegółów. Następnym razem może przy grillu, a przynajmniej przy kawie bądź innych napojach ;) . Pomyślimy, pokombinujemy i coś nam na pewno się uda zorganizować. Dzięki jeszcze raz za przybycie, Was też miło było poznać.

PS>Może następnym razem w Zatorze, co :) ? Piękna okolica, z grillem nie będzie chyba większych problemów a kolega Ant będzie chyba zadowolony :)

walkie - Pon Maj 07, 2007 10:43

To może u mnie na działce?:)
thef - Pon Maj 07, 2007 11:10

Nie ma sprawy, bardzo chętnie. Jak tylko nas przyjmiesz to weźmiemy pod pachę grilla i kiełbachę :)
walkie - Pon Maj 07, 2007 11:26

Grill jest wmurowany w łąkę więc nie trzeba wieźć. :)
Poniżej źródełko na zimny borwarek, i wielka łąka do prezentacji maszyn :)

thef - Pon Maj 07, 2007 11:29

No to fantastycznie, nic tylko się dogadać i spotkać. Pomyśl o tym i na pewno znajdziemy jakąś fajną datę :)
walkie - Pon Maj 07, 2007 12:09

No ja jestem za tydzien, ale jade na wesele a potem jakos na poczatku czerwca :)
Ant - Pon Maj 07, 2007 13:16

thef napisał/a:
walkie napisał/a:

Z miłą chęcią zorganizujemy kolejne spotkanka, może nawet dłuższe i z jakimiś atrakcjami. To było na szybko i pierwszy raz więc nie było czasu na obmyślanie szczegółów. Następnym razem może przy grillu, a przynajmniej przy kawie bądź innych napojach ;) . Pomyślimy, pokombinujemy i coś nam na pewno się uda zorganizować. Dzięki jeszcze raz za przybycie, Was też miło było poznać.

PS>Może następnym razem w Zatorze, co :) ? Piękna okolica, z grillem nie będzie chyba większych problemów a kolega Ant będzie chyba zadowolony :)

nie ma sprawy, coś się zorganizuje
właśnie wpadł mi do głowy pomysł żeby zrobić spot podczas corocznych dni Zatora które z reguły odbywają się na początku lipca
duża publiczność, atrakcje dla roverkowiczów zapewnione!!
warto by pomyśleć a że z organizatorami mogę się dogadać to rozgłos mamy zapewniony!!

thef - Pon Maj 07, 2007 13:39

Pomysł ekstra, czasu mamy dużo więc na pewno się jakoś zorganizujemy. Ja jestem praktycznie na miejscu więc służę pomocą. Jakieś znajomości w Zatorze może i też się znajdą.

Program Dni Zatora 2007:
..
..
7. Galeria plenerowa pt. "Sztuka w motoryzacji, czyli najpiękniejsze samochody świata - zobacz z bliska i dotknij " :D .
..
..

PS>Ant, wrzuć zdjęcia do galerii jeśli dasz radę, jest już założony folder.

Revolt - Pon Maj 07, 2007 13:40

Ant napisał/a:
nie ma sprawy, coś się zorganizuje
właśnie wpadł mi do głowy pomysł żeby zrobić spot podczas corocznych dni Zatora które z reguły odbywają się na początku lipca
duża publiczność, atrakcje dla roverkowiczów zapewnione!!
warto by pomyśleć a że z organizatorami mogę się dogadać to rozgłos mamy zapewniony!!

No wow :D to byłby chyba pierwszy tego typu spot w historii portalu roverki.pl :) ja chyba nie musze sie wypowiadac oczywiscie jestem ZA :)

Ant - Pon Maj 07, 2007 20:59

thef napisał/a:
Pomysł ekstra, czasu mamy dużo więc na pewno się jakoś zorganizujemy. Ja jestem praktycznie na miejscu więc służę pomocą. Jakieś znajomości w Zatorze może i też się znajdą.

Program Dni Zatora 2007:
..
..
7. Galeria plenerowa pt. "Sztuka w motoryzacji, czyli najpiękniejsze samochody świata - zobacz z bliska i dotknij " :D .
..
..

PS>Ant, wrzuć zdjęcia do galerii jeśli dasz radę, jest już założony folder.

własnie posłałem do cenzorów

a co do programu i bliższych wiadomości to jutro cos będę wiedział...

walkie - Pon Maj 07, 2007 21:29

poslij na maila, plissss

walkie @ wroclaw . net . pl :)

b_mol - Pon Maj 07, 2007 21:40

walkie, pozwoliłem sobie skorzystać z faktu iż sie podzieliłaś mailem i również wysłałem już pomniejszone zdjęcia ze spotkania w Oświęcimiu :grin:

Umieść je na stronie jeśli możesz :)

Ant - Pon Maj 07, 2007 21:56

walkie napisał/a:
poslij na maila, plissss

walkie @ wroclaw . net . pl :)

myslę że bedziesz zadowolona
pozdr

thef - Pon Maj 07, 2007 22:20

Hej, ja też chcę na maila :) Jest w moim profilu. Z góry dzięki!
emes - Pon Maj 07, 2007 22:23

To ja mam propozycję, dodajcie zdjęcia do galerii na stronie klubowej :-)
walkie - Pon Maj 07, 2007 22:27

Dziekuje b_mol, i Ant :)
Ja swoje wysle jutro :)

Jak sie zgodzicie to wrzuce je do siebie na serwer, po zasloneciu tablic i z zaznaczeniem kto jest autorem fotek :)

Ant - Pon Maj 07, 2007 22:46

emes napisał/a:
To ja mam propozycję, dodajcie zdjęcia do galerii na stronie klubowej :-)

oczekują na cenzurę
a ci to z tych niecierpliwych są...

[ Dodano: Pon Maj 07, 2007 11:50 pm ]
walkie napisał/a:
Dziekuje b_mol, i Ant :)
Ja swoje wysle jutro :)

Jak sie zgodzicie to wrzuce je do siebie na serwer, po zasloneciu tablic i z zaznaczeniem kto jest autorem fotek :)

jasne, a o tablicach zapomnialem ale to chyba z wrazenia bo pierwszy raz wrzucalem

b_mol - Wto Maj 08, 2007 07:04

walkie, Jasne, wrzucaj ile chcesz :)
PS: Zdjęcia robiła Iwona

walkie - Wto Maj 08, 2007 07:18

Ja po zaslaniam, dzis bedzie galeryjka :)
Doleslaw - Wto Maj 08, 2007 08:08

walkie napisał/a:
wrzuce je do siebie na serwer, po zasloneciu tablic

Tak z czystej ciekawosci pytam, dlaczego zaslaniacie tablice? :shock:

walkie - Wto Maj 08, 2007 08:20

A po co ktos ma wiedziec?
Ja jakos nie czuje sie komfortowo jak wszedzie swieca moje blachy.

Doleslaw - Wto Maj 08, 2007 08:26

Acha... To nie lepiej zdjać w ogóle? Wtedy juz na pewno nikt się nie dowie... :grin:
Zasloniete tablice kojarzą mi się z dokumentacją policyjną i brukowymi gazetami. Ostatecznie Klub to nie organizacja mafijna, mam nadzieję :mrgreen: A może chodzi o zazdrosnych mężów i żony? Po prostu wygląda to smiesznie i nieładnie. No a jak i w jakich niecnych celach mógłbym wykorzystać znajomość Twojej rejestracji? A nielubianemu, złośliwemu sąsiadowi pokazujesz?

marcel_n - Wto Maj 08, 2007 08:50

Doleslaw napisał/a:
Po prostu wygląda to smiesznie i nieładnie

Zgadzam się. Niejedno zdjęcie zeszpeciły pozamazywane tablice. Mojej nie musicie zasłaniać. Jest ogólnodostępna :)

walkie - Wto Maj 08, 2007 08:50

A moim zdaniem, wlasnie nie profesjonalnie jest ich niezaslaniac, ale ok, pozaslaniam tylko swoje. As u wish.
:)

thef - Wto Maj 08, 2007 12:10

A mnie tam wszystko jedno czy będzie widać czy nie. Możesz Walkie nie zamazywać, będziesz miała mniej roboty.

Ant, dzięki wielkie za fotki na maila. Walkie i b_mol, jak możecie, to też poproszę. Mail jest w moim profilu.

Kysior - Wto Maj 08, 2007 12:30

Ale na forum często chwalimy się, że mamy to czy tamto w samochodzie - a to jak zamontować zmieniarkę, a to jakie radio ktoś zamontował, albo, nie daj Boże, jakie zabezpieczenia mamy. A auto na podstawie rejestracji zidentyfikować, to już żaden problem. I złodziejowi ułatwia się wtedy zadanie.
walkie - Wto Maj 08, 2007 12:34

Dzieki Kysior ;)
Kysior - Wto Maj 08, 2007 13:07

Do usług :) To za sentyment do labradorkow i kundelków (miałem labradora, teraz mam kundelka ;) )
walkie - Wto Maj 08, 2007 13:16

A jamniki? :(
Kysior - Wto Maj 08, 2007 21:21

Jamnika nie miałem. Ale Twoja miłośc do nich (szorstkowłosych zwłaszcza) przewyższa wszystke inne ;)
walkie - Wto Maj 08, 2007 21:22

Zgodnie z obietnicą zdjęcia ze spotu wrzucone:

Zdjęcia Iwonki http://foto.blurp.org/roverkowo/oswiecim_b_mol/
Zdjęcia Ant'a http://foto.blurp.org/roverkowo/oswiecim_ant/
Zdjęcia moje http://foto.blurp.org/roverkowo/oswiecim_ja/

A tu jeszcze garść fotek z pucowania roverka w Izdebniku :)

http://foto.blurp.org/roverkowo/izdebnik_maj/

To tyle,

W imieniu redacji...

marcel_n - Wto Maj 08, 2007 21:34

walkie napisał/a:
Zgodnie z obietnicą zdjęcia ze spotu wrzucone:

Dziękujemy :mrgreen:

walkie - Wto Maj 08, 2007 21:37

Nie ma za co, dasz pojezdzic jeszcze to moge jeszcze pofocic ;)
thef - Sro Maj 09, 2007 10:33

Dobra robota Walkie!!! A wysłałaś może swoje zdjęcia i zdjęcia Bemola do galerii zlotów?
walkie - Sro Maj 09, 2007 10:51

Jeszcze nie, nie zdarzylam ale wysle jak tylko znajde chwile. Podejrzewam ze dzis w nocy albo jutro poznym wieczorem :) No chyba ze uznam ze nie mam w czym isc na wesele to pojde jutro na zakupy i wtedy wysle nie wiem kiedy :)
Ant - Sro Maj 09, 2007 11:08

walkie napisał/a:
Jeszcze nie, nie zdarzylam ale wysle jak tylko znajde chwile. Podejrzewam ze dzis w nocy albo jutro poznym wieczorem :) No chyba ze uznam ze nie mam w czym isc na wesele to pojde jutro na zakupy i wtedy wysle nie wiem kiedy :)

no to mamy z głowy :mrgreen:
jeszcze nie widziałem żeby dziewczyna powiedziała że nie musi iść na zakupy przed taką imprezą he he he

thef - Pią Maj 11, 2007 16:47

No i chyba poszła. Udanych zakupów i żeby Ci facet nie umarł z irytacji przy 44 przymierzanej kiecce. Lepiej zostaw go w domu :mrgreen:
walkie - Pią Maj 11, 2007 17:35

Poszlam, kupilam czarna i teraz nie wiem czy na wesele isc w czarnej. ;]
W zwiazku z tym jutro Krakow :)

llygas - Pią Maj 11, 2007 18:00

walkie napisał/a:
teraz nie wiem czy na wesele isc w czarnej.

Spokojnie Walkie jutro w Krakowie jeszcze inną możesz kupić.
Tylko nie wiem co na to twój facet i jego portfel :mrgreen:

walkie - Pią Maj 11, 2007 18:18

hehehe, fakt :D