|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Serdeczne powitanie Roverkowiczów
Filip79 - Wto Kwi 17, 2007 19:31 Temat postu: Serdeczne powitanie Roverkowiczów Witam wszystkich serdecznie. Właśnie jestem w trakcie przesiadania sie z Golfa II na Rovera 400 hatchback, silnik 1.6 z 98 roku. Trochę to trwa z uwagi na małe problemy techniczne, ale mam nadzieję, że niedługo będę mógł bezproblemowo szaleć tak w klubie jak i po drogach ( czywiście z zachowaniem wszystkich przepisów;) ).
Fotek jak na razie nie mam ale kolorystyka to bordowy metalic z beżową tapicerką co mi sie szalenie podoba
--
Pozdrawiam
Filip79
Rover 400 1.6 r.98
Poznań
Paul - Wto Kwi 17, 2007 19:38
Witamy na forum i zapraszamy do klubu (prawie) krajana
emes - Wto Kwi 17, 2007 21:43
Witam na forum i zapraszam do klubu
Kolor nadwozia i tapicerki to rzeczywiście jedna z ładniejszych kompozycji, ale jak już trochę poczytasz forum, to nie napiszesz więcej bordowy metalic
Filip79 - Wto Kwi 17, 2007 22:28
emes napisał/a: | ale jak już trochę poczytasz forum, to nie napiszesz więcej bordowy metalic |
to teraz chyba powinienem sie że wstydu zaczerwienić lub raczej zabordowić
emes - Wto Kwi 17, 2007 22:48
Filip79 napisał/a: | to teraz chyba powinienem sie że wstydu zaczerwienić lub raczej zabordowić |
Raczej sprawdzić na tabliczce między drzwiami po lewej stronie, od strony drzwi kierowcy, odczytać kolor i używać nazwy Roverkowej Ale to jak już się przesiądziesz
|
|