|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Witam wszystkich forumowiczów
harinezumi - Sro Kwi 18, 2007 23:42 Temat postu: Witam wszystkich forumowiczów Cześć wszystkim
Czytam forum od pewnego czasu (niedługiego) i spodobało mi się tu bardzo. Trafiłem tutaj podczas poszukiwań Roverka, którego nabycie jest na razie w planach - dość bliskich jak zakładam.
Oczywiście gdy się już "zmotoryzuję" za pomocą jedynej słusznej marki, obiecuję podzielić się wrażeniami i fotkami.
Pozdrawiam wszystkich.
emes - Sro Kwi 18, 2007 23:46
Witamy i zapraszamy do klubu zaraz po zakupie Roverka
Paul - Czw Kwi 19, 2007 09:48
Cytat: | 220 SDi - ma być ... i będzie |
He he, jedynie słuszna marka i jedyny słuszny model !
Witam i życzę szybkiego i dobrego zakupu
[ Dodano: 19-04-2007, 10:49 ]
emes napisał/a: | zapraszamy do klubu zaraz po zakupie Roverka |
Ale wcześniej też można, oczywiście
jerzu - Wto Kwi 24, 2007 22:02
Witam i życzę udanych poszukiwań a później zapraszam do wspólnego planowania jakiegoś łódzkiego spota
drooid - Wto Kwi 24, 2007 22:37 Temat postu: Re: Witam wszystkich forumowiczów
harinezumi napisał/a: | Trafiłem tutaj podczas poszukiwań Roverka, którego nabycie jest na razie w planach - dość bliskich jak zakładam. |
Witaj.
Spokojnie rozglądaj się za Roverkiem a masz na to sporo czas, bo Łódź to pustynia jeśli chodzi o podaż i sensowne oferty
A może są tutaj tak rozchwytywane??
jerzu - Wto Kwi 24, 2007 22:42
Możliwe że jak są to bardzo szybko znikają bo ostatnio dostrzegam ich coraz więcej A może to przez to że sam mam Roverka?
tomke - Wto Kwi 24, 2007 22:53
Witaj serdecznie
Moloch - Sro Kwi 25, 2007 06:25
Witam
giewu - Sro Kwi 25, 2007 07:20
witaj harinezumi ... i kupuj roverkowe cacko jak najszybciej
drooid - Sro Kwi 25, 2007 09:19
jerzu napisał/a: | Możliwe że jak są to bardzo szybko znikają bo ostatnio dostrzegam ich coraz więcej A może to przez to że sam mam Roverka? |
Hmm... ja jeszcze nie dostrzegam Ale powoli zaczynam się rozglądać
Moloch - Sro Kwi 25, 2007 09:28
jerzu napisał/a: | Możliwe że jak są to bardzo szybko znikają bo ostatnio dostrzegam ich coraz więcej A może to przez to że sam mam Roverka? |
To ze względu, że masz Roverka ja całyczas nowe widuję szczególnie 200
jerzu - Sro Kwi 25, 2007 11:51
Ja wiem czemu tak jest Ja kupilem a reszta papuguje
giewu - Sro Kwi 25, 2007 12:03
jerzu napisał/a: | Ja wiem czemu tak jest Ja kupilem a reszta papuguje |
ja nie papugowałem ... jakby co to jedynie podchwyciłem pomysł poruszania się po ulicach okrągłym cacuszkiem ze stajni rovera
@ jerzu .. czy moje odpowiedzi na priv do Ciebie dotarły ?... bo coś nie do końca chyba się umiem privami posługiwac
jerzu - Sro Kwi 25, 2007 12:08
Tak ze robiles na starorudzkiej A ile zaplaciles? Bo ja jutro jade do mojego mechanika ktory mi robil opla zobaczymy ile sobie zazyczy.
giewu - Sro Kwi 25, 2007 12:11
ja wydałem tam około 1000 zł, ale robiłem jeszcze mnóstwo innych rzeczy oprócz rozrządu ... no i wszystkie części on kupował
|
|