Zobacz temat - [R214 Si '1997] problem z doborem alufelg

Forum Klubu ROVERki.pl

Tuning wizualny - [R214 Si '1997] problem z doborem alufelg

giewu - Pią Kwi 20, 2007 17:01
Temat postu: [R214 Si '1997] problem z doborem alufelg
drodzy roverzyści ;)
otóż potrzebuję od Was maleńkiej pomocy... jestem na etapie zakupu alufelg do mojego maleństwa (214 Si '97), w sumie to znalazłem już dwa rodzaje, którymi jestem bardzo zainteresowany

i tu właśnie pojawił się mój problem
zdecydowany jestem na zakup którejś z powyższych, ale niestety nie potrafię sobie ich wyobrazić założonych w samochodzie przez co też mam problem z podjęciem decyzji. Czy ktoś z Was jest posiadaczem takowych i mógłby mi przesłać na maila lub może wstawić tutaj jakieś fotki samochodziku z tymi felgami? Chodzi mi o wygląd całego autka z boku. A może wiecie gdzie mógłbym znaleźć jakieś tego typu zdjęcia, poszukiwałem usilnie, ale coś mi niestety z tym nie wyszło.

fotki oczywiście pochodzą z roverki.pl ;)

Brt - Pią Kwi 20, 2007 18:48

Jeśli chodzi o te drugie, to ma takie emes w R45, zdjęcie z boku jest TU.
A te pierwsze możesz zobaczyć TU ale niestety też na R400

giewu - Pią Kwi 20, 2007 20:56

dziękuję Ci Brt za wyszukanie tych zdjęć ... mały, bo mały, ale już jakiś wgląd mam ;)
po wnikliwej analizie fotek skłaniam się (na chwilę obecną przynajmniej) ku felgom emesowym ... wydaje mi się, że bardziej będą pasować do mojego zielonego okrąglaczka
...aczkolwiek wciąż oczekuję na kolejne materiały roveropoglądowe ;)

emes - Pią Kwi 20, 2007 21:22

giewu napisał/a:
aczkolwiek wciąż oczekuję na kolejne materiały roveropoglądowe ;)

Jeżeli poczekasz do niedzieli lub poniedziałku, to mogę zrobić zdjęcia R 25 z tymi felgami. Oczywiście jeżeli Agata się zgodzi :-)

Brt - Pią Kwi 20, 2007 21:28

O to to :D Rzeczywiście Agata ma takie same fele :)
emes - Pią Kwi 20, 2007 21:35

Brt napisał/a:
Agata ma takie same fele :)

Jak się okazało, to opony też, ale trochę węższe, bo ma 185.

giewu - Sob Kwi 21, 2007 06:53

emes napisał/a:
Jeżeli poczekasz do niedzieli lub poniedziałku, to mogę zrobić zdjęcia R 25 z tymi felgami

oczywiście, że poczekam :D ... w końcu mają mi te felgi jakiś czas służyć i nie mam zamiaru kupować bez zastanowienia ..dziękuję Wam za fatygę

emes - Pon Kwi 23, 2007 23:16

Zgodnie z obietnicą, kilka zdjęć omawianych felg poniżej.

Cytat:
dziękuję Wam za fatygę

Wystarczy kliknąć pomógł :-)

pawciu87 - Wto Kwi 24, 2007 05:44

wygladaja krasnie :grin:
giewu - Wto Kwi 24, 2007 07:58

emes napisał/a:
... kilka zdjęć omawianych felg poniżej

i o takie fotki właśnie mi chodziło ...zgadnijcie jakie felgi zakupię :mrgreen: ?
emes napisał/a:
Wystarczy kliknąć pomógł :-)

oczywiście kliknąłem, choć i tak wolę głośno i wyraźnie powiedzieć :razz: ... dziękuję za okazaną pomoc :D

emes - Wto Kwi 24, 2007 08:56

giewu napisał/a:
zgadnijcie jakie felgi zakupię :mrgreen:

To jest słuszny wybór :-)

piter34 - Pią Kwi 27, 2007 13:58

giewu napisał/a:
i tu właśnie pojawił się mój problem
zdecydowany jestem na zakup którejś z powyższych, ale niestety nie potrafię sobie ich wyobrazić założonych w samochodzie przez co też mam problem z podjęciem decyzji.

Te po lewej bardziej pasują do R400. Te po prawej moim zdaniem ładniejsze i bardziej się nadają do R200.

giewu - Pią Kwi 27, 2007 16:17

felgi już zakupione i dostarczone :mrgreen: ... według słusznego wyboru oczywiście ;)
teraz czekam już tylko na nakrętki do nich