|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - MU - AC Milan - jak typujecie?
String - Wto Kwi 24, 2007 19:48 Temat postu: MU - AC Milan - jak typujecie? Ja właśnie zasiadam do oglądania przez Internet meczyku hehheh
Jakby ktoś pytał.... to przez SopCast'a
Mimo, że Milan to jedyna ocalała w LM nieangielska drużyna (nie lubię włoskiego futbolu) kibicuję MU.
Życzę wypieków na twarzy.
-----------
No to 5 minuta 1:0 dla MU hehehehe
------------
21 min Kaka i 1:1 buuuu
------------
hhmmm..... 37min kaka i 1:2 hmmmm....
piter34 - Wto Kwi 24, 2007 20:31
Miałem napisać, że typuję 2:1 dla MU, ale widzę, że sytuacja inacej się rozwinęła
String - Wto Kwi 24, 2007 20:41
po pierwszej połowie 1:2 dla Milanu wrrrrr....... choć obiektywnie trzeba przyznać że bramka Ronaldo dyskusyjna (hm.. a może jednak Dida "own goal"), to bramki Kaki - bezdyskusyjne. Klasa zawodnik - przyspieszenie rakiety.
----------ciach-----------
59 min ROONEY i 2:2 hihihihihih
-----------------
91 min ROOOOONEEEYYYYYYYYY 3:2 !!!!!!!
----------------------------
92 min KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!!!!! wygrywa MU !!!!!!!
Brt - Wto Kwi 24, 2007 21:36
Jak sie skończyło
Viniu - Sro Kwi 25, 2007 08:19
Ja obstawiam 3:2 dla Czerwonych diabłów... Co wygrałem??
String - Sro Kwi 25, 2007 08:22
Baaardzo smieszne ja wczoraj oglądalem z wypiekami na twarzy hehehe
Dzisiaj mam nadzieje na kolejne emocje - kibicuję Liverpool'owi.
MaReK - Sro Kwi 25, 2007 09:46
Tylu zagorzalych fanow pilki noznej?
To moze na spocie zrobimy sobie maly sparing na trawie
Piter34 na bramce
Pozdrawiam,
Viniu - Sro Kwi 25, 2007 09:48
String napisał/a: | kibicuję Liverpool'owi | Ja też... na przekór małżonce , która będzie kibicować Murinio (co one w nim widzą )
[ Dodano: Sro Kwi 25, 2007 10:50 am ]
String napisał/a: | ja wczoraj oglądalem z wypiekami na twarzy | a gdzieś Ty wczoraj oglądał ten mecz?? Ja przeleciałm wszystkie kanały (jakie mam) i nigdzie nie było... A może na żywo oglądałeś??
String - Sro Kwi 25, 2007 10:19
Viniu mój drogi - korzystałem z dobrodziejstwa Internetu
Transmisja w streamingu - programik SopCast. Oglądałem ESPN z komentarzem angielskim.
Z racji, że nie opłaca mi się wykupować jakichś megapakietów z kablówek, platform cyfrowych itp. (bo oglądam telewizję rzadko), za to fundnąłem sobie szybkie łącze internetowe 4MB/512kB - dzieki temu bez problemu oglądam sobie meczyki, których nasza zajefajna TVP nie wrzuca - bo po co?
|
|