|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Offtopic - Czemu galeria avatarów jest pusta?
GreenApple - Pon Kwi 30, 2007 20:48 Temat postu: Czemu galeria avatarów jest pusta? Drodzy Admini, nowe forum krzepnie, a o galerii avatarów nikt nie pamieta Dajcie parę ładnych obrazków. Hasło na dziś: Avatar w każdym poście! Ja też mogę się dołożyć na dobry początek:
Paul - Pon Kwi 30, 2007 21:00
Popieram, z tym, że nieROVERkowe też mogłyby być
Niestety, ja nic nie dorzucę - antytalent graficzno-plastyczny jestem Ledwo swojego gdzieś wynalazłem
EwaiKazek - Wto Maj 01, 2007 16:09
Paul napisał/a: |
Niestety, ja nic nie dorzucę - antytalent graficzno-plastyczny jestem Ledwo swojego gdzieś wynalazłem |
To tak, jak ja.
Wygrzebałam zdjęcie Roverka w domowych zbiorach i przystosowałam.
Brt - Wto Maj 01, 2007 17:34
EwaiKazek napisał/a: | Wygrzebałam zdjęcie Roverka w domowych zbiorach i przystosowałam. |
Chyba sporo osób tak zrobiło
k3master - Nie Maj 13, 2007 19:35
A gdzie jest ta galeria?
MaReK - Nie Maj 13, 2007 19:37 Temat postu: Re: Czemu galeria avatarów jest pusta?
GreenApple napisał/a: | Drodzy Admini, nowe forum krzepnie, a o galerii avatarów nikt nie pamieta Dajcie parę ładnych obrazków. Hasło na dziś: Avatar w każdym poście! Ja też mogę się dołożyć na dobry początek: |
Znajdz wiecej i przygotuj pod forum.
Bedziesz mial duzy wklad w forum, a ja to wszystko wrzuce do galerii avatarow.
Sam myslalem zeby zrobic zbior karykaturek Rkow ale nie bylo wszystkich modeli i do wykorzystania pod publike trzeba niestety zaplacic.
Forma wlasnych avatarow jest bardziej motywujaca. Bo albo ktos nie bedzie mial w ogole, albo bedzie mial takiego ktorego nie ma nikt inny. Sposrod dostepnych 5 - 6 avatarow nie bedzie wiadomo juz kto pisze (ja czest identyfikuje ludzi po avatarze).
Pozdrawiam,
GreenApple - Wto Maj 15, 2007 00:35
MaReK napisał/a: | Bedziesz mial duzy wklad w forum |
Miała!
MaReK napisał/a: | Znajdz wiecej i przygotuj pod forum |
Mam już kilkanaście, ale czekam na innych, w galerii powinno być kilkadziesiąt awatarów, żeby uniknąć tego o czym pisałeś:
MaReK napisał/a: | nie bedzie wiadomo juz kto pisze |
no właśnie
[ Dodano: Wto Maj 15, 2007 12:39 am ]
No to jeszcze trzy, dla zachęty...
[ Dodano: Wto Maj 15, 2007 12:43 am ]
k3master napisał/a: | A gdzie jest ta galeria? |
Gdzie jest galeria nie wiem, ale wejście do niej jest w Twoim profilu, na samiutkim dole...
|
|