|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200] Obszywanie kierownicy skórą
Brt - Pią Kwi 27, 2007 22:13 Temat postu: [R200] Obszywanie kierownicy skórą Kierownica wykończona jest perfekt Jak jąodebrałem, to byłem w szoku, że tak jest zrobiona. Szczegóły można obejrzeć
NA TEJ STRONIE. CZas wykonania + wysyłka tam i z powrotem to 3-4 dni. Polecam
a tu są zdjęcia mojej kierownicy.
[ Dodano: Pią Kwi 27, 2007 11:15 pm ]
A zdjęcie już w samochodzie znajdziesz w TYM WĄTKU
tomke - Pią Kwi 27, 2007 22:25
Brt napisał/a: | Kierownica wykończona jest perfekt Jak jąodebrałem, to byłem w szoku, że tak jest zrobiona. |
Ładnie
A "how much" za tą przyjemność
Brt - Pią Kwi 27, 2007 22:35
było 150 PLN + wysyłka
Marian_K - Pią Kwi 27, 2007 22:40
Brt napisał/a: | Kierownica wykończona jest perfekt | A można wiedzieć ile taka przyjemność kosztuje? Ja mam strasznie wytartą i myślałem, że będę musiał całą wymienić, a tu proszę - światełko w tunelu
Pozdrawiam!
tomke - Pią Kwi 27, 2007 22:43
Brt napisał/a: | było 150 PLN + wysyłka |
No to do przyjęcia. Muszę swoją drugą połowę namówić hehehhe .
Mam autko z południa Włoch i kiera nie wygląda za dobrze.
Zobaczymy.
Na razie muszę klimę napełnić.
Brt - Pią Kwi 27, 2007 22:47
Ja kolesiowi osobiście przekazywałem i tylko powiedziałem, że ma wyglądać jak fabryczna
A i jeszcze jedno. Moja kierownica wcześniej też była obszyta i zniszczone obszycie zostało zdjęte, a nowe w to miejsce nałożone. W przypadku obszywania kierownicy w orginale bez skóry, automatycznie kierownica robi sie trochę grubsza. Widać toTU
tomke - Pią Kwi 27, 2007 23:09
Brt napisał/a: | Ja kolesiowi osobiście przekazywałem i tylko powiedziałem, że ma wyglądać jak fabryczna
A i jeszcze jedno. Moja kierownica wcześniej też była obszyta i zniszczone obszycie zostało zdjęte, a nowe w to miejsce nałożone. W przypadku obszywania kierownicy w orginale bez skóry, automatycznie kierownica robi sie trochę grubsza. Widać toTU |
Hmm. Czyli za gruba. Zobaczymy. Może kupię jakąś od anglika. Na allegro stoja w granicy 120 zł za sztukę w dobrym stanie.
Ale szkoda. Skórka mi się podoba. Ładnie Ci obszyli. Naprawdę.
|
|