|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Gumy stabilizatora
sardos - Sro Maj 09, 2007 18:14 Temat postu: [R620] Gumy stabilizatora Witam mam pewien problem który powstał dość nieoczekiwanie, a mianowicie mam do czasu do czasu delikatne pukanie w zawieszeniu jak hamuje i przyspieszam np. na światłach –myślałem zę to sworzeń jednak one są całe, za to gumy stabilizatora trochę sobie wychodzą i postanowiłem je wymienić. Wybrałem się wiedź do sklepu, jednego drugie i kolejnego ale na razie nie nieudało mi się ich znaleźć jak pytam „gumy stabilizatora do rovera 620sid lub honda accord tdi 96-98” Gdzie ja mogę je dostać w 3miście lub w na necie Jakiś namiar
A chciałem zaznaczyć ze w dziale warsztaty - części na roverki po wyborze pomorskie – wyskakuje mi sklep z Koszalina. Tak dla sprostowania Koszalin leży w zachodniopomorskim, proponuje to poprawić.
Golab33 - Sro Maj 09, 2007 18:34
hehe no ladnie do roverka 620 "SID"nie znajdziesz
sardos - Sro Maj 09, 2007 18:46 Temat postu: jakie gumy - o co pytać to do czego szukać
thef - Sro Maj 09, 2007 18:51
To był tylko żart z literówki (ma być przecież SDi)
www.tomateam.pl - sprzedaż wysyłkowa
sardos - Sro Maj 09, 2007 19:04 Temat postu: :) są łączniki stabilizatora
[ Dodano: Czw Maj 10, 2007 2:17 pm ]
jak kotos moze dac mi namiar na jakis sklep gdzie dostane gumy do stabilizatrów - bo nie moge w 3miescie ich znalesc, moze byc online, do 620adi
|
|