|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Offtopic - Słaby marketing w stolicy :P
MaReK - Czw Maj 10, 2007 19:03 Temat postu: Słaby marketing w stolicy :P 10.05.2007 - wracam sobie z roboty do domu.
Stoje w za%$bistym korku na Wale Miedzeszynskim w kierunku białołeki i ogladam samochody jadace z na przeciwka. Zaczalem liczyc ile roverkow mine i ...
11 - R200
3 - R600
1 - R800
1 - MG ZR (kanarek)
Tylko jeden z nich (R200 rej. WX) zdaje sie ze Lopera (ale kierowca jakby nie Loper) mial oznaczenia klubowe. Reszta nic, a nic. Niestety nie moglem mrugac i kiwac bo odelgosc od pasa przeciwnego jest zbyt duza i przy predkosciach wiekszych niz 10km/h i tak nic nie bylo by widac.
Robi sie coraz ciasniej na drogach po ktorych jezdza Roverki, a do grona forumowiczow/klubowiczow (jesli o stolice chodzi) nie przybywa wielu. Kiedys pisalem, ze jak mijam Roverki to glownie siedza tam starsze panie w welnianych beretach... teraz widuje duzo mlodziezy pol na pol facetow i kobiet
Czyzby znowu trzeba bylo rozpoczac akcje ulotkowa na szersza skale ?
Pozdrawiam,
PTE - Pią Maj 11, 2007 09:58
Myślę że jak ktoś chce, to sam trafi do klubu. Większość po prostu nie ma potrzeby dzielenia się swymi przemyśleniami na forum tudzież podczas bezpośrednich spotkań.
MaReK - Pią Maj 11, 2007 11:07
PTE napisał/a: | Myślę że jak ktoś chce, to sam trafi do klubu. Większość po prostu nie ma potrzeby dzielenia się swymi przemyśleniami na forum tudzież podczas bezpośrednich spotkań. |
Niektorym trzeba pomoc bo nie trafia
Reklama w mediach powinna byc
reed - Pią Maj 11, 2007 12:12
MaReK napisał/a: | Reklama w mediach powinna byc |
No to musimy ja nakręcić Najlepiej na najbliższym zlocie.
Potem -> Adobe Premiere Pro + ProTools -> MUX -> MPEG-4 -> nastepnie do BetaCAM -> I do TVP
MaReK - Pią Maj 11, 2007 12:13
Myslisz ze oni jeszcze jezdza na BETACAMach ?
reed - Pią Maj 11, 2007 12:16
Przeciez to standardowy format TV Jak na razie nic lepszego nie wymyslono
Ale z tego co słyszałem to mozna im już dostarczyć nawet samo DVDi dadzą sobie radę
MaReK - Pią Maj 11, 2007 12:23
Ja mam kasety BETACAM w domu bo kiedys mi wujek przyniosl
reed - Pią Maj 11, 2007 12:40
A magnetowid BetaCAM tez masz z funkcją nagrywania ?
MaReK - Pią Maj 11, 2007 12:41
No nie... on przyniosl to jako ciekawostke przyrodnicza
Pozdrawiam,
ezy - Pią Maj 11, 2007 15:47
A wracając do tematu to - już kilka razy właśnie myślałem, żeby się podzielić takim samym spostrzeżeniem tj kręcę się po w-wie południowej i centralnej (niezmiernie rzadko wyżej - dlatego nie znam tego magicznego miesca bemowskiego ) i tu "na południu" od roku obserwowania roverków znalazłem 1! oklejonego. Z daleka - 200 srebrna przy puławskiej w kierunku piaseczna przy sklepie Rowerowym nomen omen
MaReK - Pią Maj 11, 2007 15:54
ezy napisał/a: | A wracając do tematu to - już kilka razy właśnie myślałem, żeby się podzielić takim samym spostrzeżeniem tj kręcę się po w-wie południowej i centralnej (niezmiernie rzadko wyżej - dlatego nie znam tego magicznego miesca bemowskiego ) i tu "na południu" od roku obserwowania roverków znalazłem 1! oklejonego. Z daleka - 200 srebrna przy puławskiej w kierunku piaseczna przy sklepie Rowerowym nomen omen |
Na blachach BI ?
Jesli tak, to ja tez go widzialem, na swiatlach sie pozdrowilismy ale... on chyba tu nie zaglada. Wyglada tak jakby odkupil od kogos ten samochod.
Pozdrawiam,
ezy - Pią Maj 11, 2007 16:34
To ty też po "południu " śmigasz? - to moze się mijaliśmy Choć ja częściej przez Konstancin do W-wy docieram
MaReK - Pią Maj 11, 2007 16:44
Hehe
No wiesz... mozemy. Ja pracuje na Stegnach (ul. Idzikowskiego/Powsińska)
Pozdrawiam,
ezy - Pią Maj 11, 2007 16:47
MaReK napisał/a: | Hehe
No wiesz... mozemy. Ja pracuje na Stegnach (ul. Idzikowskiego/Powsińska)
Pozdrawiam, |
W okolicach tego felernego PZU od wypłacania szkód Miałem nieprzyjemność poznać
MaReK - Pią Maj 11, 2007 16:49
Troche z drugiej strony
Takie biale osiedle, gdzie obecnie wycinaja nam kuzwa park
http://www.net-link.pl/park/ - oto rzez
Pozdro,
ezy - Pią Maj 11, 2007 17:01
MaReK napisał/a: | Troche z drugiej strony
Takie biale osiedle, gdzie obecnie wycinaja nam kuzwa park
http://www.net-link.pl/park/ - oto rzez
Pozdro, |
łojezu - jak rujnują takie piękne okoliczności przyrodu
MaReK - Pią Maj 11, 2007 17:03
No niestety. Teren odzyskany od miasta. A teraz wlasciciel sprzedal go budimexowi.
Beda staly 3 nowe bloki.
|
|