|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Zielona Góra - Lubuskie
Skiba - Nie Maj 20, 2007 20:09 Temat postu: Zielona Góra - Lubuskie Witam,
Może jakieś spotkanko w Zielonej Górze ? W Tygodniu po 18.00 może komuś pasuje ?
pozdro
Damian
String - Pon Maj 21, 2007 07:32
hmm ja któregoś dnia jade po południu do Głogowa na wymianę piasty (bo w weekend wizyta nie wypaliła). To zależy kiedy mnie umówi brachol. Jednak gdybym był w Zielonej - bardzo chętnie ;-D
BTW a co sie dzieje z ROVERO, bo kolega coś zniknął i nie chce się pojawić hehehhee
Pozdrówka
Viniu - Pon Maj 21, 2007 07:46
Skiba napisał/a: | W Tygodniu po 18.00 może komuś pasuje ? | Ja dzisiaj lub jutro (wszystko zależy od tzw. siły wyższej, czytaj: żony) będe po południu, a raczej wieczorkiem w Zielonej. Ale raczej na krótko, więc nie gwarantuję, że dam radę. Ale w razie jakby co, to dam znać.
String napisał/a: | a co sie dzieje z ROVERO | No właśnie.. dawno towarzysza nie było widać... HALO!! OBYWATELU!!
rovero - Wto Maj 22, 2007 15:40
Ahoj!! Wróciłem
emes - Wto Maj 22, 2007 15:44
rovero napisał/a: | Wróciłem |
Gdzie byłeś?
rovero - Wto Maj 22, 2007 15:45
Oj długa to historia... niestety przez prace nie mgolem sie pojawiac na forum... ale juz sie biorę do pracy
emes - Wto Maj 22, 2007 15:46
rovero napisał/a: | ale juz sie biorę do pracy |
Do pracy to się już zabrałeś i nie miałeś czasu na forum, więc lepiej się zabierz do roboty
rovero - Wto Maj 22, 2007 15:51
Juz sie zabieram do roboty krzyk na poradach technicznych będzie
String - Sro Maj 23, 2007 06:48
No no wujek - gdzieś Ty był kiedy Cię nie było? heheh Towarzycho sie stęskniło.
Jeździsz jeszcze R200, czy już czymś....... większym?
Viniu - Sro Maj 23, 2007 09:48
Ho ho ho... witajcie obywatelu Rovero sławny się robisz... ostatnio byłeś na zdjęciu w Gazecie Rejonalnej chyba... żona Cie wypatrzyła i mówi: ooo to ten kolega z Ochli
rovero - Sro Maj 23, 2007 19:08
String napisał/a: | No no wujek - gdzieś Ty był kiedy Cię nie było? heheh Towarzycho sie stęskniło. |
Duzo pracy w nowej pracy
Cytat: | Jeździsz jeszcze R200, czy już czymś....... większym? |
R200 ale juz po poprawkach z ta lampą i odprayskami na zderzaku
Viniu napisał/a: | Rovero sławny się robisz... ostatnio byłeś na zdjęciu w Gazecie Rejonalnej chyba... |
Ja? ale o co chodziło?:D Bo nie do konca wiem o co chodzi
Viniu - Czw Maj 24, 2007 07:14
rovero napisał/a: | ale o co chodziło?:D Bo nie do konca wiem o co chodzi | Mała errata... To nie była Gazeta Regionalna, tylko Goniec Żagański. Podobno gdzieś jesteś na zdjęciu... może byłeś na majówce w pałacu i tam gdzieś Cię paparazzi złapal?? W każdym razie małżonka wypatrzyła znajomą facjatę... a może się pomyliła??
rovero - Czw Maj 24, 2007 17:27
Majówkę spędziłem z dziewczyną nad morzem więc odpada sławne nazwisko wystarczy i ludzie głupieją.. pstrykają fotki
Myślę jednak, że się pomyliła i widziała kogoś podobnego... tak czy owak.. pozdrów żonę
|
|