|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Szybkie pytanie-szybka odpowiedz!
matmario - Nie Maj 20, 2007 21:20 Temat postu: Szybkie pytanie-szybka odpowiedz! Temat do krótkich pytań aby nie zakładać nie wiem jak wielkiej ilości watków z jedna lub dwiema odp. Mam nadzieje że się przyjmie:)
Ja zaczynam Wie ktoś od której godziny jest Serwis Pana Miodowicza w Krakowie otwarty. Bo nie wiem o której samochód mam podstawić
drooid - Nie Maj 20, 2007 21:28
Szybka odpowiedź. Wystarczy zadzwonić
Autoserwis - Paweł Midowicz
ul. Krzyżtoporska 7, os. Kliny
30-437 Kraków
tel. (12) 262-22-46
walkie - Nie Maj 20, 2007 21:29
No chyba ciezko o tej porze, dlatego zadal tu pytanie, prawda?
Midowicz ZTCW od 9.
drooid - Nie Maj 20, 2007 21:36
Sobie jutro na spokojnie zadzwoni kolega. Nie napisał przecież, że chce jutro na szybko z rana wstawiać auto, prawda?
matmario - Nie Maj 20, 2007 21:40
Własnie jutro z rana. CZyli 9 dzieki
piter34 - Pon Maj 21, 2007 15:41
Serwis jest zasadniczo czynny od 9 rano, ale przecież można się dogadać...
Doleslaw - Wto Maj 22, 2007 15:14
Jaki rozpuszczalnik/rozcieńczalnik zastosować do farby Hammerite? (Oprócz oryginalnego Hammerite oczywiście )
piter34 - Wto Maj 22, 2007 15:56
matmario napisał/a: | Temat do krótkich pytań aby nie zakładać nie wiem jak wielkiej ilości watków z jedna lub dwiema odp. Mam nadzieje że się przyjmie:) |
ja osobiście myślę, że się nie przyjmie, bo każde pytanie i każdy problem może się rozrosnąć na wiele stron.
Dolesław pyta o rozpuszczalnik. Z tego może powstać dyskusja o rozcieńczalnikach.
emes - Wto Maj 22, 2007 15:59
piter34 napisał/a: | ja osobiście myślę, że się nie przyjmie |
Ja też tak myślę.
piter34 napisał/a: | Z tego może powstać dyskusja o rozcieńczalnikach. |
Masz rację piter, a co lepsze to chyba nawet powstanie
Poza tym to na forum raczej ciężko liczyć na krótkie odpowiedzi, często temat po kilku postach schodzi na tematy mniej związane z tytułem posta
Revolt - Sro Maj 23, 2007 21:32
taki temat mógł by zastapic forum jakie w takim wypadku otrzymamy rezultaty ? utrudnione wwyszukiwanie odpowiedzi na nurtujace nas pytania jesli temat rozrosnie sie do 10 stron.
Jesli którys z adminów ma inne zdanie to niech mnie poprawi otwierając.
|
|