|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R 220SD] Nieszczelny kolektor
Adrian355 - Nie Maj 27, 2007 08:37 Temat postu: [R 220SD] Nieszczelny kolektor Mam juz serdecznie dość!!! Cały czas coś nie tak!!! Czuje że niedługo dostane ostrzeżenie za zakładanie tylu tematów.
Kolejny problem to to że jak odpala sie samochód przy otwartej masce to uletnia sie leciutka czarna mgiełka. A jak sie dlugo stoi np. w garażu to czuć leciutko spaliny. Chyba to nie szczelność kolektora albo sie odkręcił. Wiecie jaki jest koszt naprawy albo jaki klucz jest potrzebny.
Brt - Nie Maj 27, 2007 08:50
Witaj
Za poprawnie zakładane tematy warnów nie będzie
A pozatym przecież to tylko może jakas uszczelka, więc nie ma co robić tragedii Odpalasz, szukasz nieszczelności, wymieniasz i po kłopocie.
No i jeszcze jedno. Ja tam nie widzę żadnych powaznycj awarii i ogromnej ilości usterek w Twoich postach, więc skąd ten pesymizm??
Adrian355 - Nie Maj 27, 2007 09:38
A jakoś tak mi sie powiedziało. powiem tak samochód kupiliśmy od somsiada który sprowadza samochody Somsiad chodził do szkoły z moim ojcem więc by nas nie oszukał. Powiedział że samochód zaniedbał z wygądu i tyle. troche juz sie zmęczyłem tymi pierdułkami. Wiesz tu żarówka tu kabelek ale teraz tylko ten kolektor i we wtorek już jest zapisane pranie całego środka i mycie silnika i wreszcie pokarze wam zdięcia maszyny!!!
String - Nie Maj 27, 2007 12:49
u mnie podśmierdalają spaliny, bo mam do wymiany łącznik elastyczny wydechu.
Na razie jednak jeżdżę. najpierw rozrząd.
piter34 - Pon Maj 28, 2007 17:10
Adrian355 napisał/a: | kupiliśmy od somsiada który sprowadza samochody Somsiad chodził do... |
...a przypadkiem nie od "sąsiada"?
Kto to jest "somsiad"?
Skiba - Pon Maj 28, 2007 18:10
piter34 napisał/a: | Adrian355 napisał/a: | kupiliśmy od somsiada który sprowadza samochody Somsiad chodził do... |
...a przypadkiem nie od "sąsiada"?
Kto to jest "somsiad"? |
"Głodny głodnemu wypomina ...", mógłbym z milion postów Ci wypomnieć, gdzie robisz błędy i to nie literówki a rażące ortografy ! Dlatego albo dodaj buźkę z przymróżeniem oka, albo edytuj wątek i sam je pozmieniaj !
MaReK - Pon Maj 28, 2007 18:22
Skiba napisał/a: | "Głodny głodnemu wypomina ...", mógłbym z milion postów Ci wypomnieć, gdzie robisz błędy i to nie literówki a rażące ortografy ! Dlatego albo dodaj buźkę z przymróżeniem oka, albo edytuj wątek i sam je pozmieniaj ! |
Piter34 robi bledy razace i ortogarficzne?! Wypomnij bo mi sie nie zdarzylo przyuwazyc
Poza tym... ja w kazdym poscie pitera widze przymruzenie oka
Skiba - Pon Maj 28, 2007 18:44
MaReK napisał/a: | Poza tym... ja w kazdym poscie pitera widze przymruzenie oka |
Chyba, że tak .. sorry nie zauważyłem, przymróżenia (niewidzialną czcionką)
MaReK - Pon Maj 28, 2007 18:52
Nie znasz piter34
Zreszta ja tez go nie znam az tak... ale to swój chlop
Ale pisales o tych postach z bledami.
Wszyscy robia bledy. Ja i Ty tez - jak wyzej ze znakiem interpunkcyjnym
A piter34 spytal tylko czy nie chodzilo o sasiada...
Ja tez bym sie chetnie dowiedzial
Pozdrowki,
piter34 - Pon Maj 28, 2007 20:07
Skiba napisał/a: | mógłbym z milion postów Ci wypomnieć, gdzie robisz błędy i to nie literówki a rażące ortografy |
Gdzie ja robie rażące ortografy?
Tobie chyba coś się pomyliło. Przeczytaj na spokojnie wątek i ustosunkuj się do mojego pytania.
Skiba - Wto Maj 29, 2007 08:52
piter34 napisał/a: | Skiba napisał/a: | mógłbym z milion postów Ci wypomnieć, gdzie robisz błędy i to nie literówki a rażące ortografy |
Gdzie ja robie rażące ortografy?
Tobie chyba coś się pomyliło. Przeczytaj na spokojnie wątek i ustosunkuj się do mojego pytania. |
OK... sorry
thef - Wto Maj 29, 2007 09:00
Przepraszam, że robię teraz to co Wy, ale taki OT to już przesada. Kolega pyta o konkretne rzeczy, a Wy tu o ortografii. Mam nadzieję, że moderator zrobi co do niego należy i trochę oczyści ten wątek (kilka innych w tym dziale też by już tego wymagało).
PS>Jak ktoś się nie czuje na siłach w ort., to polecam firefox'a. Ja się osobiście nawet czuję, a sam używam dla pewności .
Adrian355 - Wto Maj 29, 2007 11:49
Sąsiad Jej nie wiedziałem że taka afera będzie z przymróżeniem oka
Ps. Jestem dyslektykiem
MaReK - Wto Maj 29, 2007 12:59
No ale chyba sie dowiedzial co chcial ?
Poza tym... nikt nie robi zadnej afery.
Chodzilo o sasiada napisanego "somsiada" i tyle
Mnie zdziwilo to, ze Adrian pisze wszystko dobrze tylko w tym slowie kilkakrotnie robi taki sam fonetyczny przekret Wiec... tez sie zaciekawilem - moze to jakis nowy ziomalski slang
Ciesze sie, ze wszystko jasne i z mojej strony koniec OT.
Pozdrowki,
|
|