Zobacz temat - delikatne wyscigi

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - delikatne wyscigi

budzik20 - Nie Cze 03, 2007 00:38
Temat postu: delikatne wyscigi
mam pytanie... ?... moze ktoś w zielonej ma ochote na małe wyscigi na 100, 200, albo 300 metrow?? jak co to dajcie znac .. bedzie jakas rozrywka... z gory dziex... :razz: :mrgreen:
Przemek_Docent - Nie Cze 03, 2007 19:31
Temat postu: Re: delikatne wyscigi
budzik20 napisał/a:
moze ktoś w zielonej ma ochote na małe wyscigi na 100, 200, albo 300 metrow??

To już może na 400? ;-)

Ant - Nie Cze 03, 2007 21:35
Przemek_Docent napisał/a:
budzik20 napisał/a:
moze ktoś w zielonej ma ochote na małe wyscigi na 100, 200, albo 300 metrow??

To już może na 400? ;-)

bo ci się turbina nie zdąży załączyć na krótszym dystansie :-)

Przemek_Docent - Pon Cze 04, 2007 08:09
Ant napisał/a:
bo ci się turbina nie zdąży załączyć na krótszym dystansie :-)

Rezolut ;-) :-D
Zdąży, zdąży :-)

rovero - Wto Cze 05, 2007 20:49

Ja jestem za ;) ale moj roverek chory.. przesiadam sie na ZRa prawdopodobnie :mrgreen:
Skiba - Sro Cze 06, 2007 00:11
budzik20 napisał/a:
mam pytanie... ?... moze ktoś w zielonej ma ochote na małe wyscigi na 100, 200, albo 300 metrow?? jak co to dajcie znac .. bedzie jakas rozrywka... z gory dziex... :razz: :mrgreen:

ja też bym się zmierzył .. :mrgreen:

budzik20 - Wto Cze 12, 2007 00:08
Temat postu: postarajmy sie!!!!
panowie moze te wyscigi:) jutro czyli we wtorek około 19 na makro w zielonej gorze???? moze beda chłopaki hondami crx to bedzie z kim :?: powalczyc :) piszcie czy sie na to piszecie i dajcie znac innym pozdrawiam... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Viniu - Wto Cze 12, 2007 08:11

Pod Makro co tydzień spotykają sie chłopaki z mazdaspeed.pl (chociaz nie wiem w jakie dni)... ale uwaga na kolegę Pytona z Fiata Brava... niby 1,6 16V ale to jest diaboł nie samochód :D Miałem okazje zrobnic mu sesję zdjęciową na rajdzie WOŚP w Starym Kisielinie w styczniu... Objeżdżał takie fury, że ludziska niedowierzali...

Właśnie sprawdziłem... zdaje się, że dzisiaj ma zawitać kolega z MX-3 1,8 V6...

rovero - Sob Cze 16, 2007 13:55

Viniu napisał/a:
od Makro co tydzień spotykają sie chłopaki z mazdaspeed.pl (chociaz nie wiem w jakie dni)... ale uwaga na kolegę Pytona z Fiata Brava... niby 1,6 16V ale to jest diaboł nie samochód :D Miałem okazje zrobnic mu sesję zdjęciową na rajdzie WOŚP w Starym Kisielinie w styczniu... Objeżdżał takie fury, że ludziska niedowierzali...

Właśnie sprawdziłem... zdaje się, że dzisiaj ma zawitać kolega z MX-3 1,8 V6...

To może by sie tam wybrać?

Viniu - Sob Cze 16, 2007 14:09

Rovero co prawda to jest zawsze wtorek więc u mnie ciężko z czasem, ale gdyby się kilku nas zebrało + kilku kolegów z Mazdaspeed, to może udałoby się trochę czasu wygospodarować... swoim MG mógłbyś powalczyć :cool: A może wspólny spot w którąś sobotę lub niedzielę na torze w Kisielinie?? I bezpiecznie i tor ciekawy... ostatnio byłem tam na eliminacjach do Mistrzostw Polski w kartingu... świetna zabawa :)