|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [214 '98] Grafitowe felgi?
Ant - Czw Cze 07, 2007 21:32 Temat postu: [214 '98] Grafitowe felgi? Ogladając zdjecia Stanleya200 z jego zlotymi felami przyszło mi na myśl zamontować czarne lub grafitowe fele do antracytowej dwusetki
Widział ktoś cos takiego w dwusetce?
jakby to wyglądało?
Goonies - Sro Cze 20, 2007 14:03 Temat postu: Re: [214 '98] Grafitowe felgi?
Ant napisał/a: | Ogladając zdjecia Stanleya200 z jego zlotymi felami przyszło mi na myśl zamontować czarne lub grafitowe fele do antracytowej dwusetki
jakby to wyglądało? |
Ja mam czarne alusy ze srebrnym rantem ale mam czarnego roverka
Raval - Sro Cze 20, 2007 22:35 Temat postu: Re: [214 '98] Grafitowe felgi?
Goonies napisał/a: | Ant napisał/a: | Ogladając zdjecia Stanleya200 z jego zlotymi felami przyszło mi na myśl zamontować czarne lub grafitowe fele do antracytowej dwusetki
jakby to wyglądało? |
Ja mam czarne alusy ze srebrnym rantem ale mam czarnego roverka |
a mozesz wrzucic zdjecia, chetnie zobacze jak to wyglada, bo mam szarego roverka i tez myslalem o czarnych alusach ale najpierw musze zrobic tylne nadkole bo mi sie sporo rdzy pokazalo;/
bula21 - Czw Cze 21, 2007 13:40
ja tez jestem ciekawy jak to wygladam ostatnio wypolerowalem rant w mojej feldze po czym zamalowalem jesli sie czegos ie robilo to nie warto tego robic bo sie ino na wydatki narazamy .. a tez chce grafitowe grubozarniste albo czarne do granatowego R200
7Tomi - Czw Cze 21, 2007 16:31
Może nie będe oryginalny ale jeśli czarne lub grafitowe autko to moim zdaniem albo srebrna perła albo chrom
|
|