|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Od dwóch lat w Roverze od dwóch dni na forum :)
Robert620 - Sob Cze 09, 2007 22:36 Temat postu: Od dwóch lat w Roverze od dwóch dni na forum :) Witam wszystkich Roverzystów Postanowiłem dołączyć do grona ujawnionych w internecie użytkowników Roverów
Moja maszyna:
Rover 620i, '94, i najpięknieszy na świecie British Racing Green z beżowym wnętrzem
Jak w temacie, śmigam już od 2 lat i jestem bardzo zadowolony Przyznaję, miałem chwilę słabości i miałem ochotę go "opędzlować" ale jakoś mi przeszło.
Mam nadzieję, że moje doświadczenie zdobyte w czasie użytkowania auta przyda się i będę mógł służyć radą pozostałym użytkownikom
PS Pozdrówki dla przypadkowo dzisiaj poznanego, świeżo upieczonego Roverzysty (R600), turysty z Dziwnówka Oby auto długo służyło
Marian_K - Sob Cze 09, 2007 22:41
Witam!
Dwa lata - to musi być masa wiedzy i doświadczenia - na www, forum i w Klubie na pewno się przyda .
Pozdrawiam!
Brt - Sob Cze 09, 2007 22:50
Witamy witamy I życzymy owocnego korzystania z forum (oczywiście jako pomagający, a nie potrzebujacy) noo i zapraszamy do klubu
ADAM1 - Nie Cze 10, 2007 00:53
Robert620 napisał/a: | Witam wszystkich Roverzystów |
Witamy
Oooo, coraz wiecej ludzi ze Szczecina
Mozemy sie latem przypadkowo mijac na miescie
Robert620 - Nie Cze 10, 2007 01:45
ADAM1 napisał/a: |
Mozemy sie latem przypadkowo mijac na miescie |
Zimą też się pewnie mijaliśmy
Marian_K napisał/a: |
Dwa lata - to musi być masa wiedzy i doświadczenia |
Niby tak, trochę zdążyłem się nauczyć o 600tkach, ale mam nadzieję, że nauczę się więcej na forum
pawciu87 - Nie Cze 10, 2007 02:20
witamy wiatmy... a co do koloru to zgadzam sie calkowicie....
marthinez - Nie Cze 10, 2007 09:08
Robert620 napisał/a: | Zimą też się pewnie mijaliśmy |
Witamy, witamy.
Na traugutta stoi pikna sześćseta w kolorze BRG, czy to nie przypadkiem twoja?
emes - Nie Cze 10, 2007 10:47
Witamy na forum
Robert620 - Nie Cze 10, 2007 11:07
marthinez napisał/a: | Robert620 napisał/a: | Zimą też się pewnie mijaliśmy |
Witamy, witamy.
Na traugutta stoi pikna sześćseta w kolorze BRG, czy to nie przypadkiem twoja? |
A i owszem Mój Ci on Od poniedziałku będzie go widać już z Mickiewicza , bo będzie po polerowaniu, nabłyszczaniu i woskowaniu (nareszcie)
marthinez - Nie Cze 10, 2007 11:50
Robert620 napisał/a: | A i owszem Mój Ci on |
No to mamy od siebie rzut beretem
Robert620 napisał/a: | Od poniedziałku będzie go widać już z Mickiewicza , bo będzie po polerowaniu |
To będzie mnie raziło słońce odbijające się od twojej maszyny
ADAM1 - Nie Cze 10, 2007 17:44
Robert620 napisał/a: | Zimą też się pewnie mijaliśmy |
Chyba raczej nie, ale w sierpniu bede w kraju na urlopie i w Szczecinie(Dabie) zabawie conajmniej tydzien. Moze sie jakis spot zorganizuje
Robert620 - Nie Cze 10, 2007 23:25
Maszyna lśni aż miło Są pewne niedociągnięcia, bo kończyłem po ciemku Jutro okaże się czy osiągnąłem zamierzony efekt.
Co do spotu to czemu nie, jestem za. Na zlot wybrałbym się bardzo chętnie, ale jak sobie pomyślę, że musiałbym się tłuc taki kawał po polskich drogach to mnie trzęsie...
Byłem ostatnio w Pradze. Do Czech jechałem przez Niemcy i po niecałych 4h siedziałem już na praskiej starówce. Wracałem przez Polskę, bo zachciało mi się zamki zwiedzać... Cały dzień jechałem... Chyba z 8h w samochodzie, nie licząc oczywiście zwiedzania.
Btw. Polecam wypad do Pragi
Brt - Nie Cze 10, 2007 23:38
Robert620 napisał/a: | Na zlot wybrałbym się bardzo chętnie, ale jak sobie pomyślę, że musiałbym się tłuc taki kawał po polskich drogach to mnie trzęsie... |
Ze Szczecina jedzie kolega sTERYD, możecie się wybrać w konwoju Drogi jakoś trzeba będzie przeżyć czego się nie robi dla Roverka Zapisy są do 15stego - formularz na stronie klubowej.
|
|