|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - zdjęcia z cyklu: a to Polska właśnie
sliwka - Wto Cze 12, 2007 15:12 Temat postu: zdjęcia z cyklu: a to Polska właśnie Jeśli macie zdjęcia pokazujące to bardziej hmm "ciekawe" oblicze Polski to wrzucajcie do tego tematu
Zaczynam lajtowo z normalnym polskim komisem, na placu same bezwypadkowe auta w tym jedno jeszcze do drobnej kosmetyki
Ant - Sro Cze 13, 2007 21:06 Temat postu: Re: zdjęcia z cyklu: a to Polska właśnie
sliwka napisał/a: | Jeśli macie zdjęcia pokazujące to bardziej hmm "ciekawe" oblicze Polski to wrzucajcie do tego tematu
Zaczynam lajtowo z normalnym polskim komisem, na placu same bezwypadkowe auta w tym jedno jeszcze do drobnej kosmetyki |
nie no myslałem że się paluszkiem udławie
7Tomi - Czw Cze 14, 2007 11:43
Zdjęcie nie mojego autorstwa ale myśle, ze pasuje do tego postu
Viniu - Czw Cze 14, 2007 16:12
To teraz ja... Takie oto zafundowali "rondo" w moim mieście... Nie wiem dlaczego, ale skojarzenia mam jednoznaczne
Acha... fotka zrobiona w czasie jazdy, więc jakość pozostawia wiele do życzenia...
7Tomi - Czw Cze 14, 2007 16:27
Viniu napisał/a: | To teraz ja... Takie oto zafundowali "rondo" w moim mieście... |
Rondo Roku 2007
Jeszcze takie ciekawe łobraski
Szymon - Czw Cze 14, 2007 17:40
zdjęcie już troszkę wiekowe ale ...
Tomaszi - Czw Cze 14, 2007 23:40
czerwone auto z konikiem to chyba Ferrari.
A to już moje Misto. Reklama dźwignią handlu (ktoś ozdobił tą fotkę lekko wulgaryzmami ale takowy wozik stoi cały czas jako reklama komisu tel.)
obywatelski obowiązek w Suchowoli-NOTATKA URZĘDOWA - (nie będę wklejał foty zobaczcie sami)
|
|