| |
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Czarna Coupeta w Warszawie
MaReK - Czw Cze 21, 2007 17:20 Temat postu: Czarna Coupeta w Warszawie Kierownika auta jak w temacie, widzianego dzisiaj ok. 16 na wislostradzie w kierunku centrum.
Troszke nie moglem sie skupic na podziwianiu auta, bo jechala karetka i jeszcze telefon mi dzwonil... ale reka se machnelismy
Pozdrawiam,
Kruchy - Czw Cze 21, 2007 18:39
A rejestracja to przypadkiem nie WB..... ?
MaReK - Czw Cze 21, 2007 22:08
A nie wiem... bo nie zdarzylem spojrzec.
A co znajomy ?
Kruchy - Pią Cze 22, 2007 00:37
Tez sobie pomachalismy calkiem niedawno
Pozatym na bemowie sa juz co najmniej 3 kupetki czarna, niebieska albo zielona (bylo ciemno) i srebrno-blekitna, czy jakos tak...
maciej - Pią Cze 22, 2007 09:45
A miała antenę od CB na klapie z tyłu?
Bo jeśli tak to prawdopodobnie Rob200 - szef mechaników z Morgan CS - był tą coupetką na zlocie w Radomiu.
MaReK - Pią Cze 22, 2007 11:25
Nie. To nie ten
To byl ktos inny, ale podobna coupeta
Przemek_Docent - Wto Cze 26, 2007 07:26
A może nie czarna tylko ciemnografitowa? To by mógł być kolega DobryZiom z Ursynowa
[ Dodano: Wto Cze 26, 2007 8:29 am ]
| Kruchy napisał/a: | Tez sobie pomachalismy calkiem niedawno
Pozatym na bemowie sa juz co najmniej 3 kupetki czarna, (...) | Pamiętasz rejestrację? To może być jedna i ta sama - kolega DobryZiom kursuje między Ursynowem, a Bemowem. Plus Wisłostrada i Praga Pn.
Coraz więcej coupet na mieście - ciekawe jakie motorki
MaReK - Sro Cze 27, 2007 13:41
Moglby sie odezwac. Moze to on - czarna 220 Coupe
Przemek_Docent - Sro Cze 27, 2007 14:42
| MaReK napisał/a: | | Moglby sie odezwac. Moze to on - czarna 220 Coupe | DobryZiom ma ciemnografitową.
Bez znaków szczególnych, poza tym, że jest śliczna , rzucona na glebę przodem tak jak moja, a tyłem trochę bardziej – jest „równiej” obniżony.
Felgi – klasyk dla 2.0T – sześcioramienne, roverowskie - jak moje.
|
|