|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Witam
cwikland - Wto Lip 03, 2007 13:06 Temat postu: Witam Witam.
Mam na imię Andrzej.
Mieszkam w Porębie koło Zawiercia, woj. Śląskie
Od pewnego czasu jestem sympatykiem klubu.
Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Rovera 75, 1,8 + LPG, 2000r.
W najbliższej przyszłości postaram się spełnić wszelkie wymagania żeby zostać klubowiczem.
Jak na razie jeszcze się moim samochodem nie nacieszyłem, obecnie jest u mechanika (wymiana rozrządu, i takie tam) ale mam nadzieję że pojutrze będę mógł w pełni poczuć co znaczy posiadanie takiego samochodu.
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy przeczytają mój post, tych którzy go nie przeczytają zresztą również pozdrawiam.
Mam nadzieję na długa i owocną współpracę.
Serdecznie pozdrawiam
Andrzej (cwikland)
piter34 - Wto Lip 03, 2007 13:12
Witaj cwikland,
Co to za LPG masz w aucie?
Ant - Wto Lip 03, 2007 13:14 Temat postu: Re: Witam
cwikland napisał/a: | Witam.
Mam na imię Andrzej.
Mieszkam w Porębie koło Zawiercia, woj. Śląskie
Od pewnego czasu jestem sympatykiem klubu.
Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Rovera 75, 1,8 + LPG, 2000r.
W najbliższej przyszłości postaram się spełnić wszelkie wymagania żeby zostać klubowiczem.
Jak na razie jeszcze się moim samochodem nie nacieszyłem, obecnie jest u mechanika (wymiana rozrządu, i takie tam) ale mam nadzieję że pojutrze będę mógł w pełni poczuć co znaczy posiadanie takiego samochodu.
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy przeczytają mój post, tych którzy go nie przeczytają zresztą również pozdrawiam.
Mam nadzieję na długa i owocną współpracę.
Serdecznie pozdrawiam
Andrzej (cwikland) |
witamy witamy
gdybyś chciał się nacieszyć jazdą swoim nowym samochodem podczas tego weekendu to zapraszamy do miejscowości Zator (między Oświęcimiem a Wadowicami)
na Dni Zatora, a w sobotę o 16 jest spotkanie sympatykó i klubowiczów
gdybyś był chętny to daj znać
pozdrawiam
cwikland - Wto Lip 03, 2007 13:23
Sekwencja, mówiąc szczerze jeszcze nie znam producenta (samochód jest z Niemiec i tam był już z LPG)
Ciekawie zrobiony, po otwarciu maski trudno na pierwszy rzut oka dostrzec że jest zainstalowany gaz. Wlew gazu przy wlewie Pb.
Jedyny problem miałem z zatankowaniem LPG (inna końcówka) objeździłem chyba z 15 stacji żeby znależdź taką, która dysponuje odpowiednią redukcją, ale już kupiłem redukcję na allegro wiec ten problem już rozwiązany.
Jak na razie, zrobiłem kilkadziesiąt kilometrów i na gazie Roverek jeździ bez zarzutu.
[ Dodano: Wto Lip 03, 2007 2:29 pm ]
Dzięki za zaproszenie do Zatora.
Wiem gdzie to jest, czasami jeżdżę tamtędy do Wadowic i do Kalwarii Z.
Jeżeli odbiore samochód od mechanika i znaję czas to być może sie wybiorę.
W razie czego potwierdzę oczywiście swoja obecność.
Brt - Wto Lip 03, 2007 13:46
Witamy na forum i gratki z okazji zakupu Co do wyjazdu do Zatora to fajnie by było, gdyby sie też "seventy five" zjawiło, bo na 100% zrobi wrażenie na oglądajacych
emes - Wto Lip 03, 2007 22:15
Witamy na forum
|
|