|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - L4 w pracy :D ale zanim dostaniemy wymarzone L4 to...
Revolt - Sro Lip 11, 2007 17:08 Temat postu: L4 w pracy :D ale zanim dostaniemy wymarzone L4 to... ... no własnie to co powiedziec lekarzowi zeby nam je checia wypisał
Czyli w skrócie ściemnialiscie przed lekarzem ? co mówiliście ?
marthinez - Sro Lip 11, 2007 17:39
Revolt napisał/a: | ... no własnie to co powiedziec lekarzowi zeby nam je checia wypisał |
Tyle wystarczy $$$?
xavier - Sro Lip 11, 2007 17:41
mowie poprostu ze juz mi sie niechce chodzic do tej poj**anej pracy i musze troche odpaczac a ze wykorzystalem caly urlop wiec musze uciec sie do tej metody ..tylko u mnie niema z tym problemu bo mam lekarza w rodzinie
walkie - Sro Lip 11, 2007 18:42
Revolt zatrucie pokarmowe i rzyganie.
Nie wykryje ze Cie brzuch nie boli
xavier - Sro Lip 11, 2007 18:45
albo krzyze bola ..tez jej ciezko bedzie to sprawdzic
PTE - Czw Lip 12, 2007 20:26
Ja nie lubię chodzić na zwolnienie, bo wtedy mniej kasy dostaję Wystarczy że w dzieciństwie byłem bardzo chorowity
Revolt - Nie Lip 15, 2007 09:57
PTE napisał/a: | Ja nie lubię chodzić na zwolnienie, bo wtedy mniej kasy dostaję Wystarczy że w dzieciństwie byłem bardzo chorowity |
Mnie troche do tego zmusili poniewaz obowiazywał mnie 2 tygodniowy okres wypowiedzenia (zalezało mi na czasie bo znalazłem duzo lepsza prace która nie mogła na mnie czekac) a że kierownik sie na mnie uparł i powiedział ze nie wypisze mi urlopu w te dni ani 2 tygodniowego wypowiedzenia nie skróci choć w przypadku innych osób szedł na reke to pozostało mi L4
Vit0 - Pon Lip 16, 2007 07:40
Revolt napisał/a: | nie wypisze mi urlopu w te dni ani 2 tygodniowego wypowiedzenia nie skróci |
Pomijajac problem z potrzeba wolnego czasu, to nalezy Ci sie ekwiwalent finansowy tych 2 tygodni zaleglego urlopu, ktorego nie mozesz dostac Ostatnio cos czytalem o tym, bo tez chce prace zmienic w najblizszym czasie
Revolt - Pon Lip 16, 2007 08:11
Vit0, zgadza sie ale w nowej firmie chcieli zebym podjął prace u nich od zaraz co okazało sie nie mozliwe choć innym pracowniką którzy sie zwalniali firma w podobnych przypadkach skracała okres wypowiedzenia w moim przypadku było inaczej wiec zacząlem kombinowac z L4
ale doszło to do przełożonego i zniechecony rozpisał mi urlop na 2 tydzien wypowiedzienia
Vit0 - Pon Lip 16, 2007 08:19
Czyli wygrales swoje?
Pochwal sie, ktora firma chce Cie od zaraz?
Tempest - Pon Lip 16, 2007 08:46
Vit0 napisał/a: | Pochwal sie, ktora firma chce Cie od zaraz? |
raczej, która firma chciała go tak mocno zatrzymać
Revolt - Pon Lip 16, 2007 08:52
Vit0 napisał/a: | Czyli wygrales swoje? |
Po cześci ... bo chciałem wywalczyc skrócenie okresu wypowiedzenia z 2 tygodni na tydzień
a udało mi sie wywalczyc rozpis urlopu wypoczynkowego na 2 tydzień wypowiedzenia choć ta opcja także mnie satyfakcjonuje
Vit0 napisał/a: | Pochwal sie, ktora firma chce Cie od zaraz? |
Firma produkująca części do klimatyzacji samochodowych do takich marek jak Sabb, VW, Fiat i kilka innych.
Tempest napisał/a: |
raczej, która firma chciała go tak mocno zatrzymać | heh nawet nowmowy dyrektora firmy którego wczesniej nigdy na oczy nie widziałem mnie tam nie zatrzymały
|
|