|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Witam z Paczkowa i Kłodzka
eugeniusz.kam - Pią Lip 27, 2007 11:12 Temat postu: Witam z Paczkowa i Kłodzka Witam wszystkich. Mam na imię Eugeniusz, mieszkam aktualnie w Paczkowie ale również często przebywam w Kłodzku. Od soboty jestem posiadaczem Rovera 620 TI r.1997 z przebiegiem 88 tys. km. Samochód posiada pełne wyposażenie, wczoraj dokonałem przeglądu na stacji serwisowe w Nysie Dytko-Serwis i stwierdzono, że samochód jest w bardzo dobrym stanie. We wtorek dokonam wymiany płynów w samochodzie i rozrządu. Posiadam również Poloneza Atu Plus 1.4 z lekkim tunningiem. W markę Rovera powoli wciąga się mój syn, który jest pasjonatem BMW, ale po przejechaniu się samochodem /posiada prawo jazdy od dwóch lat/ stwierdził, że Rover ma swoją duszę.
Pozdrawiam
emes - Pią Lip 27, 2007 11:21
Witamy na forum
Jaki masz kolor swojego Roverka? Możliwe, że widziałem Cię we Wrocławiu, jeżeli tutaj byłeś, a to jest prawdopodobne, bo nie masz daleko
eugeniusz.kam - Pon Lip 30, 2007 19:20 Temat postu: [620TI] We Wrocławiu bywam kilka razy w miesiącu kolor morski metalik. Dzisiaj po tankowaniu zużycie paliwa średnio wyszło mi 8.3 l/100, Oczywiście tankuję 98. Gazu nie będę zakładał gdyż opłacalność tego przedsięwzięcia może się odbić do kwadratu, Jestem pod coraz większym wrażeniem tego samochodu.
Pozdrawiam
emes - Pon Lip 30, 2007 22:06
eugeniusz.kam napisał/a: | We Wrocławiu bywam kilka razy w miesiącu kolor morski metalik. Dzisiaj po tankowaniu zużycie paliwa średnio wyszło mi 8.3 l/100, Oczywiście tankuję 98. Gazu nie będę zakładał gdyż opłacalność tego przedsięwzięcia może się odbić do kwadratu, Jestem pod coraz większym wrażeniem tego samochodu |
Myślę że to byłeś Ty Mam nawet zdjęcie, ale trochę mi uciekłeś i nie wiem, czy da się rozpoznać Twojego Roverka
|
|