|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Proszę o informacje
Lodzia - Nie Lip 29, 2007 16:52 Temat postu: [R620] Proszę o informacje Witam. Właśnie zakupiłem Rovera 620 SDI z 1998 roku. Wiem że pasują do niego części od Hondy Accord ale nie wiem z jakiego rocznika. Z góry dziękuję za informacje.
Paul: retusz tematu.
Paul - Nie Lip 29, 2007 19:19
Przede wszystkim poczytaj zasady kącika, albo chociaż popatrz, jak wyglądają tematy i POPRAW swój.
Nie wszystkie części pasują od Hondy. Musisz poszukać na forum info na temat konkretnych części.
sTERYD - Nie Lip 29, 2007 19:19
ZMIEŃ TEMAT NA ZGODNY Z ZASADAMI tu jest napisane co i jak!!!
Lodzia napisał/a: | Wiem że pasują do niego części od Hondy Accord ale nie wiem z jakiego rocznika |
jeśli chodzi o silnik, to jest to to samo co w każdym Roverze SDi, accordach i civicach TDi, (z tego samego rocznika na 100% będą pasować)
Jeśli chodzi o resztę to róznie z tym pasowaniem bywa...
Lodzia - Nie Lip 29, 2007 20:10
Chodzi mi głównie o przednie zawieszenie (amortyzatory, końcówki drążków,sworznie wahaczy)
ADAM1 - Nie Lip 29, 2007 20:43
Lodzia napisał/a: | Chodzi mi głównie o przednie zawieszenie (amortyzatory, końcówki drążków,sworznie wahaczy) |
Chyba nie myslisz o kupnie tego typu czesci z jakiejs rozebranej hondy........
Takie czesci kupuje sie nowe.Jezeli masz problem z ich dostaniem to wejdz na http://www.roverki.pl/garage.php i tam popytaj
sTERYD - Pon Lip 30, 2007 07:39
Lodzia napisał/a: | Chodzi mi głównie o przednie zawieszenie (amortyzatory, końcówki drążków,sworznie wahaczy) |
ZTCP to pasowanie części przedniego zawieszenia z hondy jest problematyczne
Czy kupienie tych części do Rovera to aż taki problem
SzymonK - Pon Lip 30, 2007 21:12
Wysprzęglik nie pasuje
zyzio - Pon Lip 30, 2007 21:40
nie pasuje? sam zakładałem od mgf do hondy i pasuje
|
|