|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Wszystkie (Wszystkie modele marki Rover i MG) - [Poznań] Dobry mechanik - lakiernik - elektryk
Kangooo - Wto Lip 31, 2007 13:15 Temat postu: [Poznań] Dobry mechanik - lakiernik - elektryk Mieszkam w Poznaniu wiec podam sprawdzone miejsca w ktorych bylem:
R 45 / 2000r / 1.8
Poznan:
mechanik - ul. Koscielna (kolo rynku Jezyckieo) - zrobiona uszczelka pod glowica itp.
lakiernik- ul. Krańcowa (kolo Malty) - zderzak tyl, prawy blotnik
elektryk - ul. Gostyńska (za petla Górczyńska) - nie bylem osobiscie ale gro osob poleca uslugi tego zakladu
...nadalem temat z uwagi na to, ze ciezko znalesc dobrego fachowca, dobrze jak ktos czjes uslugi poleci
piter34 - Wto Lip 31, 2007 14:27
Szkoda, że nie dodasz tych warsztatów na stronę klubową...
zwilling - Wto Gru 06, 2011 21:43
Polecam osławionego Pana Wojtka z Puszczykowa. Dojazd do Puszczykówka (właściwa stacja) naprawdę nie jest uciążliwy, a po ostatniej usterce zaręczam, że warto.
Ten facet już po kilku moich słowach w telefonicznej rozmowie trafnie zdiagnozował problem, a później bardzo sprawnie naprawił moją 25-tkę.
MECHANIKA POJAZDOWA
W. MATYSIAK & Z. NOWAK
ul. Dworcowa 36A
62-040 Puszczykowo
tel. 061 813 35 15
tel. kom. 0888 669 466
Panie Wojtku, chylę czoła
srebrny R25, NO...
dexter77 - Wto Gru 17, 2013 12:56
Witam, chce wymienić po świętach olej w swoim R75 : ) Jako, że jest to dla mnie nowe auto nie wiem jeszcze do jakiego sprawdzonego mechanika najlepiej jechać : ) Z tego co widzę wiele osób poleca serwis w Puszczykowie - wiecie może czy on nadal istnieje/funkcjonuje? Warto się tam udać? A może znacie jakiś inny w Poznaniu (Piątkowo, Grunwald lub inna lokalizacja), czy też okolicy?
InEs - Sro Gru 18, 2013 08:29
Wojtek jak najbardziej godny polecenia, dzwoń śmiało:)
A po nowym roku zapraszam na spota w Poznaniu
dexter77 - Sro Gru 18, 2013 09:51
Dzięki za info, jak czas pozwoli może się pojawię Tymczasem najpierw wizyta w Puszczykowie : )))
azer - Sro Gru 18, 2013 10:01
Bez przesady olej to wymień u pierwszego lepszego ciecia Na piątkowie na Jaroczyńskiego przy Obornickiej masz takiego ciecia co bierze 20zł za wymianę oleju i filtra.
dexter77 - Sro Gru 18, 2013 12:15
W sensie, że w Puszczykowie zapłacę o wiele więcej?:) Generalnie jako, że auto jest dopiero co kupione chciałbym żeby jakiś dobry mechanik jeszcze sprawdził, czy przypadkiem coś wymaga wymiany itp. W związku z tym wolałbym unikać pierwszego lepszego
azer - Sro Gru 18, 2013 14:50
Nie że więcej, tylko pisałeś że chciałbyś wymienić olej. Jeżeli dochodzą ogólne oględziny to dzwoń do p. Wojtka z Puszczykowa. Znajomi na mnie dziwnie zawsze patrzyli kiedy sam odwoziłem tam auto a wracałem pociągiem do domu Ale nigdy mnie nie zawiedli, więc sam ich polecam.
dexter77 - Czw Sty 02, 2014 21:05
dokładnie to samo mnie czeka - powrót pociągiem no, ale dla rovera warto
[ Dodano: Czw Sty 02, 2014 21:05 ]
Witam, auto odebrane już od p. Wojtka z Puszczykowa, po ogólnym przeglądzie, wymianie olejów, filtrów itp. : ) Bardzo pozytywne wrażenie, widać że mechanik zna się na roverach, na pewno będę odstawiał do niego auto : ) Polecam : )
Tomas - Sob Sty 04, 2014 13:40
Kangooo napisał/a: | elektryk - ul. Gostyńska (za petla Górczyńska) - nie bylem osobiscie ale gro osob poleca uslugi tego zakladu |
Byłem tam kilka miesięcy temu, wyciągali mi jakąś dokładaną instalację zabezpieczającą, która juz przestała działać. Nie znam sie na elektryce, ale po tej akcji nie było żadnych problemów z elektryką, a najważniejesze nic nie połamali, bo żeby to wyciągnąć musieli rozebrać pół deski rozdzielczej.
tasllehof - Pon Sie 04, 2014 19:28
Mam pytanko, czy Pan z Puszczykowa zajmuje się też elektryką czy bardziej mechaniką? Co prawda bardziej mi po drodze na ul Gostyńską opisywaną w tym temacie ale problem z immo i chciałbym żeby ktoś kompetentny rzucił na to okiem.
InEs - Wto Sie 05, 2014 07:07
Wojtek zajmuje się głównie mechaniką, do elektryka to raczej na tą gostyńską
tasllehof - Wto Sie 05, 2014 13:59
Dzięki wielkie za info
dexter77 - Pon Wrz 05, 2016 20:29
Witam, szukam lakiernika Poznań i okolice, do zrobienia cała maska (jeden bąbel w rogu i odpryski po kamyczkach na całości) + cały boczny słupek. Możecie kogoś polecić?
|
|