Zobacz temat - Ostrów Wielkopolski

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Ostrów Wielkopolski

kolin - Czw Sie 02, 2007 13:26
Temat postu: Ostrów Wielkopolski
Witam:)

Miałby ktoś ochotę , na jakiegoś scpocika zeby sie spotkac:)

Ostrów Wielkopolski i okolice takie jak

Kalisz,Ostrzeszów,Pleszew,Krotoszyn itp:)

Szczegóły by się ustaliło,jagby byli chętni:)

pozdro:)

tian - Czw Sie 02, 2007 14:27

Hej

Zastanawiałem się już jakiś czas temu aby troszkę frakcje południowej wielkopolski rozkrecic :wink:
W Kiełczowie z Emesem rozmawialiśmy o Kobylej Górze (10km od Ostrzeszowa na Wrocek). Tam można by zabawić dłużej :)

Jednak w ten piątek wyjeżdżam (NARESZCIE :D ) przy okazji odwiedzić frakcje podkarpacką, wracam za 3 tyg. ale bawcie się dobrze.

pozdry
mrd

kolin - Czw Sie 02, 2007 16:58

w kobyłki można by lujnąc tam jest spox:) ode mnie to ok 30 35km zaden problem :)
emes - Czw Sie 02, 2007 23:29

Jeżeli chodzi o spot w Ostrowie Wielkopolskim, to możliwe, że będę tam za tydzień albo za 2 tygodnie. Będę raczej przejazdem, ale mogę się dostosować do Was :-)

Jestem też za spotem w Kobylej Górze, może być nawet weekendowy :-)

kolin - Pią Sie 03, 2007 09:46

no to elegancko :D weekendowy pasuje jak nabardziej :mrgreen:
Ogrzyk - Sob Sie 04, 2007 02:16

Oczywiście jestem za !! tak blisko to byłby grzech nie przyjechać :!: wreszcie spocik niedaleko mnie :lol: ,a w kobyłce jest super!!
kolin - Sob Sie 04, 2007 14:33

to w sumie jest nas już 3 kto jeszcze chętny...?? Jakiego grila sie zrobi albo cosik :mrgreen:
Ogrzyk - Sob Sie 04, 2007 16:56

Jeszcze załatwie może ze dwie osoby z roverkami których nie ma w klubie. :lol: Myśle ze im wiecej tym lepiej co nie? :lol:
kolin - Sob Sie 04, 2007 22:52

wiadomo ze im więcej tym lepiej,ładniej na fotkach to będzie sie prezentowac:) :mrgreen:
R-200 - Nie Sie 05, 2007 00:03

To jak z tym spotem?
kolin - Nie Sie 05, 2007 11:59

spot chcemy zrobic tylko niech każdy z was napisze czy będzie na 100% i jaki dzien mu odpowiada,sądząc najlebszym dniem będzie weekend...

Czyli :

Na spocie bedą

Kolin+dziewczyna+kolega może:)

dopisywać się:)

emes - Nie Sie 05, 2007 13:50

Jeżeli chodzi o mnie to pasuje mi tylko sobota. Napiszę jeszcze, jak potwierdzę ten weekend, myślę że będę wiedział na początku przyszłego tygodnia. Będę w Ostrowie Wielkopolskim tylko przejazdem, ale chętnie się z Wami spotkam :-)
Ogrzyk - Pon Sie 06, 2007 01:53

Ja sie pisze na ten zlocik jak najbardziej !! obecność obowiązkowa w moim przypadku!

kolin napisał/a:
w kobyłki można by lujnąc tam jest spox:)

Można również w Antoninie zrobic takiego spocika ?? !! :/

kolin - Pon Sie 06, 2007 09:22

Ogrzyk napisał/a:
Można również w Antoninie zrobic takiego spocika ?? !! :/

jak dla mnie nie ma problemu czy kobyłka czy antonin:) mi sie podoba tu i tu :razz:

emes - Pon Sie 06, 2007 09:33

Dla mnie to też nie stanowi różnicy, bo przez Antonin też przejeżdżam. Jak tylko pojawią się szczegóły na temat spotu, to potwierdzę swoją obecność :-)
Ogrzyk - Wto Sie 07, 2007 23:43

kolin ! jak dla mnie mozna zorganizować spocik w Antoninie.Osobiście postaram sie na wjazd na ośrodek (musze być wcześniej powiadomiony ! ) !! Tylko chciałbym żeby to było troszke więcej tych roverkowiczów ! Moge również pogadać z właścicielem na temat noclegu, odpada 18 i 19 sierpnia ! co Wy :mrgreen: na to ??
Ogrzyk - Wto Sie 07, 2007 23:45

kolin ! jak dla mnie mozna zorganizować spocik w Antoninie.Osobiście postaram sie na wjazd na ośrodek (musze być wcześniej powiadomiony ! ) !! Tylko chciałbym żeby to było troszke więcej tych roverkowiczów ! Moge również pogadać z właścicielem na temat noclegu, odpada 18 i 19 sierpnia ! co Wy :mrgreen: na to ??
emes - Wto Sie 07, 2007 23:51

Będę w sobotę przejazdem zarówno w Antoninie jak i Ostrowie Wielkopolskim, więc chętnie Was odwiedzę i przyjadę na spot :-)
Ogrzyk - Sro Sie 08, 2007 00:23

emes napisał/a:
Będę w sobotę przejazdem zarówno w Antoninie jak i Ostrowie Wielkopolskim

Więc jeżeli ten weekend nie wypali to krucho widze ten spocik !! Coś południowa wielkopolska mało sie stara!! :/ Ale bądźmy dobrej myśli, hehe :lol:

emes - Sro Sie 08, 2007 09:50

Wybierzcie konkretne miejsce, czas i napiszcie na forum, to chętni sami się znajdą albo zaproponują coś innego :-)
kolin - Sro Sie 08, 2007 10:19

Chłopaki teraz w sobote mam pilny wyjazd i będę w niedzile dopiero...więc także sorki taka praca :cry:

Więc gdyby wam pasowało to piszę się na 18.08.2007:)

Miejsce albo Antonin albo Kobyla Góra gril mile widziany :)

emes - Sro Sie 08, 2007 10:36

Mi pasuje tylko 11 sierpnia.
Wojtek_Km - Sro Sie 08, 2007 23:58

Cześć wszystkim!
Piszę się na taki zlot. Jestem chętny.

[ Dodano: Czw Sie 09, 2007 7:26 pm ]
Zdecydujmy się na jakiś konkretny termin. Nie jest to chyba takie trudne :wink:

[ Dodano: Czw Sie 09, 2007 7:27 pm ]
Zdecydujmy się na jakiś konkretny termin. Nie jest to chyba takie trudne :wink:

[ Dodano: Wto Sie 14, 2007 7:40 pm ]
Zróbmy coś. Południowa Wielkopolska - pokażmy co potrafimy. Pozdrowienia dla wszystkich.

[ Dodano: Pon Sie 27, 2007 10:44 pm ]
I co nic się nie dzieje?

kolin - Pon Gru 10, 2007 11:04

ja jestem chętny:) chłopcy dali ruszać się...porobimy foty jakieś fajne,poznamy sie,pogadamy i sie pochwalimy jak fajnie było :razz:
kamax_19 - Czw Maj 13, 2010 22:49

Widze że nikt z Ostrowa Wlkp i okolic nie garnie się do zrobienia jakiegoś małego spotu dla klubowiczów i fanatyków a ja bardzo chętnie porównał bym sobie swojego roverka z innymi bo nikt ze znajomych nie ma takowego więc Odnawiam ten temat i licze na Ostrów i okolice że coś się w tej sprawie wkońcu ruszy :!: :!: :grin: :wink:

[ Dodano: Czw Maj 13, 2010 22:49 ]
Może ktoś z okolic Ostrowa Wlkp będzie chciał zorganizować mały spocik?????