Zobacz temat - Zmiana organizacji ruchu na Balicach

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Zmiana organizacji ruchu na Balicach

llygas - Pon Sie 06, 2007 16:48
Temat postu: Zmiana organizacji ruchu na Balicach
Przypomina mi to trochę jazdę Walkie po Warszawie (jeden R w lewo, drugi R w prawo, w Walkie za nimi :mrgreen: )
walkie - Pon Sie 06, 2007 16:54

Bardzo śmieszne :P
Ja przynajmniej nie wylądowałam na barierce.
Swoją drogą klasycznie zawisł, brawa dla kierowcy :D .

emes - Pon Sie 06, 2007 16:55

Były już podobne zdjęcia, to nie jest pierwszy przypadek takiego wypadku :-)
walkie - Pon Sie 06, 2007 16:57

Ale ja to widzę pierwszy raz, tak? :)
emes - Pon Sie 06, 2007 17:14

walkie napisał/a:
Ale ja to widzę pierwszy raz, tak? :)

Oczywiście, zdjęcia, o których napisałem nie dotyczyły Rovera. Nie pamiętam tylko jakiej marki był ten samochód :-)

Brt - Pon Sie 06, 2007 17:51

heheh :) ładnie się wpasował :) prawie jak podnośnik :mrgreen: :twisted: :lol:
MaReK - Pon Sie 06, 2007 19:55

To jest czesty widok w Warszawie na moscie siekierkowskim. Sa tam tak super pomyslane rozjazdy ze czlowiek nagle wypada z pasa wprost na barierke ;) Ten i tak ladnie sie wpasowal. Na moscie zazwyczaj konyczy sie to rolka, albo lamaniem przodu...

Pozdrawiam,

walkie - Pon Sie 06, 2007 20:52

Mnie by to spotkało u Was :) To chyba Żerań był ;) tak mi sie kołacze ale ciemno było ;)
emes - Pon Sie 06, 2007 22:10

walkie napisał/a:
Mnie by to spotkało u Was :)

Dodam, że winnymi temu byłbym ja oraz Brt :-) On pojechał górą a ja dołem, a walkie po prostu nie wiedziała, czy jechać górą czy dołem, a dodatkowo ZTCP to zdania walkie i orsona były rozbieżne, czyli decyzja nie była prosta, a czasu nie było dużo :-) Tak przy okazji, to przyznam, że przejazd przez Warszawę był dosyć dziwny, nie wspomnę już o tym, że nikt nie wie, jak Vit0, który jechał na końcu dojechał przed nami na parking i jeszcze podobno tam na nas czekał :-)