|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Pozdrowionka dla poznańskiego strażnika miejskiego z R25 :)
BubuZR - Sro Sie 08, 2007 08:20 Temat postu: Pozdrowionka dla poznańskiego strażnika miejskiego z R25 :) Wczoraj mi się ciekawa rzecz przydarzyła Założono mi blokadę na koła w moim stałym miejscu parkowania (kiedyś niestety musi być ten pierwszy raz). Kiedy strażnicy przyjechali jeden z nich zaczął się dopytywać o moje auto i po chwili mi wyjawił, że kupił Roverka 25 w dieslu oczywiście podałem adres forum, ale mandatu niestety nie uniknąłem
MaReK - Sro Sie 08, 2007 08:43
Poczekajmy, az Pan straznik przyjedzie na zlot/spot. Wtedy sie odkujesz
emes - Sro Sie 08, 2007 08:52
BubuZR napisał/a: | oczywiście podałem adres forum, ale mandatu niestety nie uniknąłem |
To w takim razie spłaci ten mandat w postaci składki klubowej
BubuZR - Sro Sie 08, 2007 08:59
MaReK napisał/a: | Poczekajmy, az Pan straznik przyjedzie na zlot/spot. Wtedy sie odkujesz |
Eee bez przesady Bardzo sympatyczny facet, a mandat na własne życzenie dostałem.
llygas - Czw Sie 09, 2007 14:27
BubuZR napisał/a: | Założono mi blokadę na koła w moim stałym miejscu parkowania (kiedyś niestety musi być ten pierwszy raz). |
a ja Ci mówię że blokadę to założyli Ci dlatego że strażnik chciał o samochodzie pogadać a nie było Cię obok, więc założył blokadę, aby mieć pewność że będzie mógł zobaczyć ZR od środka i pod maską.
to jest właśnie duży minus posiadania pięknego i rzadkiego samochodu
Tempest - Czw Sie 09, 2007 15:43
llygas napisał/a: | to jest właśnie duży minus posiadania pięknego i rzadkiego samochodu |
weź mnie nie strasz, dobra?
BubuZR - Czw Sie 09, 2007 18:48
Nie no to by było niedorzeczne.
MaReK - Pią Sie 10, 2007 07:52
Cytat: | Nie no to by było niedorzeczne. |
Gdzie tam! Takie auto do rzeki?!
BubuZR - Pią Sie 10, 2007 19:00
Luzik, jeszcze nie miał okazji mnie zdenerwować Tylko tuleje z przodu trochę kwiczą.
|
|