|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Pozdrowienia dla prawie wszystkich sympatyków i klubowiczów
Wojtek_Km - Sro Sie 15, 2007 20:47 Temat postu: Pozdrowienia dla prawie wszystkich sympatyków i klubowiczów Pozdrawiam prawie wszystkich użytkowników, sympatyków i klubowiczów. Prawie - bo jednego z użytkowników Rovera serii 200 to się nie tyczy. Myślę jednak, że on tu nie bywa. W ubiegłym tygodniu na obwodnicy Torunia (w kierunku na Gdańsk) próbowałem go wyprzedzić. Cóż facet nie lubi jak go ktoś wyprzedza. Przyspieszył, zbliżył się do "tira" i nie zostawił mi miejsca - musiałem ostro hamować.
Brt - Sro Sie 15, 2007 20:52
NIestety palantów nie brakuje na drogach Jak widać i wśród roverkowiczów sie zdarzają
walkie - Sro Sie 15, 2007 20:58
Standard, tylko mnie to sie zdarza jak golfa chce wyprzedzic. Mam wrazenie ze mysla ze jada na jakims rajdzie albo pieron wie co.
Panna_Migotka - Sro Sie 15, 2007 21:19
a ja pozdrawiam.... wszystkich cianiasów którzy jechali za lawetami z czołgami po siekierkowskiej, cale dresiarstwo i w ogóle .. resztę oszołowmów w lanserskich brykach sprowadzanych z szkoplandii...
pozdrawia
Panna Migotka z R200 w kolorze wojskowego chełmu która władowała się w środek kolumny między dwa czołgi i ŻW
giewu - Sro Sie 15, 2007 21:21
Cytat: | która władowała się w środek kolumny między dwa czołgi i ŻW | by uzupełnić wrażenia kolorystyczne jadących przed i za pojazdów ?
Panna_Migotka - Sro Sie 15, 2007 21:25
by pokazać kotleciarzom ze starych beemek że R ma klase i się prezentuje lepiej niż hammer a wytrzymały jest jak czołg . i w ogóle.. jest superowy
Brt - Sro Sie 15, 2007 21:29
hehehe no właśnie szukałem Cie na tej defiladzie
Panna_Migotka - Sro Sie 15, 2007 21:41
byli my... cichociemni... jak by cały ten przedpotopowy sprzęt zawiódł to mieliśmy wkroczyć z R do akcji co by ratować sytuację... R nawet dym maskujący czarny i cuchnący wydaje...
MaReK - Sro Sie 15, 2007 22:42
Wojtek_Km napisał/a: | W ubiegłym tygodniu na obwodnicy Torunia (w kierunku na Gdańsk) | Juz myslalem, ze to o mnie chodzi... ale gdzie tam, ja bym do rowu zjechal, ale roverka wpuscil
Valander_wwa - Pią Sie 17, 2007 00:10
MaReK napisał/a: | Wojtek_Km napisał/a: | W ubiegłym tygodniu na obwodnicy Torunia (w kierunku na Gdańsk) | Juz myslalem, ze to o mnie chodzi... ale gdzie tam, ja bym do rowu zjechal, ale roverka wpuscil |
popieramy taką politykę
niestety ostatnimi czasy coraz więcej na drogach chamstwa w roverkach, a i co gorsze coraz więcej widze wiejskiego tuningu pod szyldem R
MaReK - Pią Sie 17, 2007 07:52
Z chamstwem jako takim sie nie spotkalem osobiscie (w Roverkach) ale niestety z bolem serce musze przyznac, ze coraz wiecej buractwa jezdzi.
|
|