Zobacz temat - Pozdrowienia dla prawie wszystkich sympatyków i klubowiczów

Forum Klubu ROVERki.pl

Pozdrowienia - Pozdrowienia dla prawie wszystkich sympatyków i klubowiczów

Wojtek_Km - Sro Sie 15, 2007 20:47
Temat postu: Pozdrowienia dla prawie wszystkich sympatyków i klubowiczów
Pozdrawiam prawie wszystkich użytkowników, sympatyków i klubowiczów. Prawie - bo jednego z użytkowników Rovera serii 200 to się nie tyczy. Myślę jednak, że on tu nie bywa. W ubiegłym tygodniu na obwodnicy Torunia (w kierunku na Gdańsk) próbowałem go wyprzedzić. Cóż facet nie lubi jak go ktoś wyprzedza. Przyspieszył, zbliżył się do "tira" i nie zostawił mi miejsca - musiałem ostro hamować.
Brt - Sro Sie 15, 2007 20:52

NIestety palantów nie brakuje na drogach :( Jak widać i wśród roverkowiczów sie zdarzają :|
walkie - Sro Sie 15, 2007 20:58

Standard, tylko mnie to sie zdarza jak golfa chce wyprzedzic. Mam wrazenie ze mysla ze jada na jakims rajdzie albo pieron wie co.
Panna_Migotka - Sro Sie 15, 2007 21:19

a ja pozdrawiam.... wszystkich cianiasów którzy jechali za lawetami z czołgami po siekierkowskiej, cale dresiarstwo i w ogóle .. resztę oszołowmów w lanserskich brykach sprowadzanych z szkoplandii...

pozdrawia

Panna Migotka z R200 w kolorze wojskowego chełmu która władowała się w środek kolumny między dwa czołgi i ŻW :mrgreen:

giewu - Sro Sie 15, 2007 21:21

Cytat:
która władowała się w środek kolumny między dwa czołgi i ŻW :mrgreen:
by uzupełnić wrażenia kolorystyczne jadących przed i za pojazdów :mrgreen: ?
Panna_Migotka - Sro Sie 15, 2007 21:25

by pokazać kotleciarzom ze starych beemek że R ma klase i się prezentuje lepiej niż hammer a wytrzymały jest jak czołg . i w ogóle.. jest superowy :)
Brt - Sro Sie 15, 2007 21:29

hehehe :D no właśnie szukałem Cie na tej defiladzie :mrgreen: :lol: :lol:
Panna_Migotka - Sro Sie 15, 2007 21:41

byli my... cichociemni... jak by cały ten przedpotopowy sprzęt zawiódł to mieliśmy wkroczyć z R do akcji co by ratować sytuację... R nawet dym maskujący czarny i cuchnący wydaje... :roll:
MaReK - Sro Sie 15, 2007 22:42

Wojtek_Km napisał/a:
W ubiegłym tygodniu na obwodnicy Torunia (w kierunku na Gdańsk)
Juz myslalem, ze to o mnie chodzi... ale gdzie tam, ja bym do rowu zjechal, ale roverka wpuscil :)
Valander_wwa - Pią Sie 17, 2007 00:10

MaReK napisał/a:
Wojtek_Km napisał/a:
W ubiegłym tygodniu na obwodnicy Torunia (w kierunku na Gdańsk)
Juz myslalem, ze to o mnie chodzi... ale gdzie tam, ja bym do rowu zjechal, ale roverka wpuscil :)

popieramy taką politykę :)

niestety ostatnimi czasy coraz więcej na drogach chamstwa w roverkach, a i co gorsze coraz więcej widze wiejskiego tuningu pod szyldem R :(

MaReK - Pią Sie 17, 2007 07:52

Z chamstwem jako takim sie nie spotkalem osobiscie (w Roverkach) ale niestety z bolem serce musze przyznac, ze coraz wiecej buractwa jezdzi.