|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Wszystkie Roverki na trasie...
MaReK - Sro Sie 15, 2007 22:48 Temat postu: Wszystkie Roverki na trasie... pozdrawiamy z Violla wszystkie Roverki spotkane na trasie:
Warszawa -> Zakręt -> Kołbiel -> Garwolin -> Ryki -> Lublin -> Zamość -> Zwierzyniec -> Zamość -> Hrubieszów -> Chełm -> Lublin -> Ryki -> Garwolin -> Kołbiel -> Zakręt -> Warszawa
Czas przejazdu trasy pomiędzy 12:30 a 23:30
Najwiecej Roverkow (zwłaszcza serii 600) naliczyliśmy w Zamościu... dlaczego tylko jeden reprezentat z tej grupy przesiaduje na roverki.pl ?!
Zaraz za Zamościem, na parkingu stoi lekko rozbity Tomcat w kolorze Niebieskim.
IInvit - Czw Sie 16, 2007 00:26
Zakęt to niedaleko ode mnie
Pozdrawiam
MaReK - Czw Sie 16, 2007 07:11
No niedaleko... w ogole to Twoje rejony nie ?
llygas - Czw Sie 16, 2007 07:29
MaReK napisał/a: | Zamość -> Zwierzyniec -> Zamość -> Hrubieszów - |
Hej,
Ambitna trasa. Szkoda że nie daliście znać że jedziecie w moje strony to bym was trochę pooprowadzał po ruinach, bo akurat dłuuuuuugi weekend spędzam w rodzinnym domu.
Cytat: | Najwiecej Roverkow (zwłaszcza serii 600) naliczyliśmy w Zamościu... dlaczego tylko jeden reprezentat z tej grupy przesiaduje na roverki.pl ?! |
Eh... co zrobić? Nie wiem co z tymi ludźmi jest nie tak. Akcja ulotkowa była i zero efektu.
IInvit - Czw Sie 16, 2007 07:29
dokładnie
pozdrawiam
MaReK - Czw Sie 16, 2007 14:05
llygas napisał/a: | Ambitna trasa. Szkoda że nie daliście znać że jedziecie w moje strony to bym was trochę pooprowadzał po ruinach, bo akurat dłuuuuuugi weekend spędzam w rodzinnym domu. |
Mowilem Viollce zeby do Ciebie dzwonila, to nie chciala
Ale zamosc byl najladniejszy z tych wszystkich miast ktore odwiedzilismy.
Lublina zesmy nie zwiedzali. Przejazd tylko.
W Zamosciu wtranzolilismy obiadek w knajpie i jazda dalej
llygas - Czw Sie 16, 2007 22:08
Szkoda, że nie napisaliście wcześniej że jedziecie to wymienilibyśmy sie telefonami i moglibyśmy się gdzieś "spiknąć"
Dziwne że sie nie spotkaliśmy bo wczoraj śmigałem po Zamościu i Chełmie.
MaReK - Czw Sie 16, 2007 22:10
Pewnie nie w tych godzinach co my
Ale dziwne ze nie zauwazyles wscieklej krowki bo stalismy przypadkiem na skraju parkingu
llygas - Czw Sie 16, 2007 22:13
MaReK napisał/a: | Ale dziwne ze nie zauwazyles wscieklej krowki bo stalismy przypadkiem na skraju parkingu |
ja czasem ludzi z którymi sie mijam na chodniku nie poznaje także nie dziwie sie że krówki na parkingu nie widziałem
morris - Nie Sie 19, 2007 13:09
MaReK napisał/a: | Lublina zesmy nie zwiedzali. Przejazd tylko |
A szkoda! Następnym razem zapraszam
llygas - Pon Sie 20, 2007 17:17
MaReK napisał/a: |
Najwiecej Roverkow (zwłaszcza serii 600) naliczyliśmy w Zamościu... dlaczego tylko jeden reprezentat z tej grupy przesiaduje na roverki.pl ?! |
zapominasz o koledze Liso.
MaReK - Pon Sie 20, 2007 20:11
Nie zapominam... poprostu go nie znam i nie wiedzialem, ze taka osoba jest.
|
|