|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Jaką muszę kupić tuleję wahacza tylnego?
b_mol - Pią Sie 17, 2007 13:46 Temat postu: [R620] Jaką muszę kupić tuleję wahacza tylnego? Musze kupić tuleję wahacza tylnego (dolną tuleję zwrotnicy) i wymienić przed wyjazdem na wakacje.
Proszę o pomoc w doborze bo w sklepie (JCars w Krakowie) nie za bardzo wiedzą jaką...
więc kupiłem dwa typy z których jeden mam nadzieję będzie pasować.
Co zmierzyć żeby wiedzieć którą mam kupić, a najlepiej jak sprawdzić przed wyjazdem do mechanika która z kupionych jest dobra
maciej - Pią Sie 17, 2007 21:32
Poproś, żeby Ci powiedzieli, która z tych dwóch pasuje do Hondy Accord CC7 2.0 z 95 roku.
b_mol - Pią Sie 17, 2007 23:12
maciej napisał/a: | Poproś, żeby Ci powiedzieli, która z tych dwóch pasuje do Hondy Accord CC7 2.0 z 95 roku. |
Dzięki za info - zadzwonię do sklepu jutro i się dowiem co i jak
maciej - Sob Sie 18, 2007 14:27
Nie ma sprawy.
Jeśli pomoże, to kliknij "Pomógł".
b_mol - Nie Sie 19, 2007 00:16
okazuje się, że w sklepie na podstawie tego modelu Hondy powiny być jeszcze inne tuleje niż te które kupiłem...
chyba jak będę u mechanika to dopiero rozwiążę tę zagadkę
maciej - Pon Sie 20, 2007 11:30
b_mol napisał/a: | okazuje się, że w sklepie na podstawie tego modelu Hondy powiny być jeszcze inne tuleje niż te które kupiłem...
chyba jak będę u mechanika to dopiero rozwiążę tę zagadkę |
Hmm... To ciekawe, bo do tej pory nigdy mi nie wyszło, że cokolwiek w zawieszeniu R600-HA się różni...
To może być nawet tak, że JC ma bałagan w katalogach (bo ma) i ta sama część ma różne numery katalogowe dla różnych marek.
|
|