|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Pozdrowienia z trasy...
MaReK - Nie Sie 19, 2007 08:54 Temat postu: Pozdrowienia z trasy... Już kolejna duża trasa w wykonaniu małego R220 SDi na numerach BSE
Pozdrawiamy kierowców aut:
- Zielony R600 (numer FZ ) jadącego wylotówką na Poznań, w kierunku do Warszawy (pozdrowienia były również na radyjku)
- Kierowniczke granatowego R200 (numer PK) w Kaliszu
- Właściciela granatowego R200 (numer PKR) zaparkowanego w uliczce (wylot na wrocław) w Krotoszynie.
i wszystkich innych na trasie:
Warszawa -> Skierniewice -> Łowicz -> Łęczyca -> Turek -> Kalisz -> Ostrów Wielkopolski -> Krotoszyn -> Milicz -> Trzebnica -> Wrocław -> Wieluń -> Bełchatów -> Piotrków Tryb. -> Warszawa
Jak zawsze zaczeło się niewinnie od wycieczki do Kalisza... po drodze wypadł Turek, więc to rodzinne miasto naszego obecnego prezesa... krótki telefon doń, a że jemu się nie odmawia to... dotarliśmy do Wrocławia.
Wycieczka trochę się opóźniła więc z Warszawy wyjechaliśmy o godzinie 15:00
W kaliszu byliśmy ok. 18. We Wrocławiu ok. 21. W Warsawie ok. 5:10
Ktoś chętny na następne spontaniczne wycieczki ?
Pozdrawiamy,
violla - Nie Sie 19, 2007 11:39
Pozdrawiamy szczegolnie walkie, orsona, emesa i tommyyogi20, ktory imprezowal w knajpie za sciana .
Dziekujemy za wspanialy (dla mnie wrecz magiczny ) spacer noca po Wrocku. Orson, chyba powinienes zajac sie przewodnictwem zawodowo . Mam nadzieje, ze przy nastepnej wizyce tez bedziemy mogli na Ciebie liczyc... .
Dzieki Wam spedzilismy cudowny wieczor - dziekujemy .
Brt - Nie Sie 19, 2007 11:47
Wrocek nocą piękny jest
PS. Violla piękny awatar
walkie - Nie Sie 19, 2007 11:50
My też dziękujemy za fantastyczną niespodziankę i miłe towarzystwo Mam nadzieję, że "zaraziliśmy" Was Wrocławiem i teraz będziecie nas częściej odwiedzać.
A o Wrocławiu Orson może godzinami nawijać. Taki mały hopelek
Mm nadzieję, że uda Wam się dotrzeć do Turawy. Trzyma kciuki!
violla - Nie Sie 19, 2007 12:03
Brt napisał/a: | Wrocek nocą piękny jest |
Eh... Zamykam oczy i widze Wrocek nocą...
Brt napisał/a: | PS. Violla piękny awatar |
A dziekuje . Powinienes wiedziec gdzie byl zrobiony !
Brt - Nie Sie 19, 2007 12:10
Na drodze z Puńska do Smolan
violla - Nie Sie 19, 2007 12:10
walkie napisał/a: | Mam nadzieję, że "zaraziliśmy" Was Wrocławiem i teraz będziecie nas częściej odwiedzać. |
Tak, "zarazilam sie" Wroclawiem . Mam nadzieje, ze niedlugo tam wroce
walkie napisał/a: | A o Wrocławiu Orson może godzinami nawijać. Taki mały hopelek |
To super! Mamy darmowego przewodnika .
walkie napisał/a: | Mm nadzieję, że uda Wam się dotrzeć do Turawy. Trzyma kciuki! |
Hmm... zobaczymy . U nas decyzje zpadaja w ostanej chwili...
[ Dodano: Nie Sie 19, 2007 1:12 pm ]
Brt napisał/a: | Na drodze z Puńska do Smolan |
Brawo ! Dokładnie Sejwy
|
|