|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R214 16v]
DeeBo - Sob Sie 25, 2007 08:23 Temat postu: [R214 16v] Witam .. panowie mam problem może już gdzies o tym pisano ,ale jeśli już znacie dobrze odpowiedź na moj kłopot to prosze o porade ..... znacie może juz problem plastików narożnych od drzwi w siedzeniach zapinanych na kołeczkach .. grrrr kiedy ktoś wysiada z tylnej kanapy to zawsze zachacza o te plastyiki nogą i traachh plastika nie ma .Zawsze musze po kims je zakładać 9poprawiać) .Te kołeczki juz nic nie trzymają i doszło nawet do tego że same sięjuz luzują i odczepiąją (te plastiki narożne oczywiście heh) . .. ? ? ? ktoś coś ktoś ? wie
thef - Sob Sie 25, 2007 09:31
DeeBo napisał/a: | plastików narożnych od drzwi w siedzeniach zapinanych na kołeczkach |
Kurczę, może troszkę zwrócisz uwagę na to jak piszesz. Ciężko czasem rozszyfrować o co Ci dokładnie chodzi. A to nie jedyny post z mnóstwem literówek i lekkim chaosem. Już się domyśliłem (po 3krotnym uważnym czytaniu i myślę, że problem tkwi w wyrobionych kołeczkach. Spróbuj poszukać w sklepie takich, które będą porządnie trzymać te plastiki. No i postaraj się trochę czytelniej pisać o swoich problemach
piter34 - Pon Sie 27, 2007 12:02
Nie można tego plastiku przykleić?
|
|