|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Pozdrowienia - Pozdrowienia powakacyjne
Marian_K - Pon Sie 27, 2007 10:50 Temat postu: Pozdrowienia powakacyjne Po 3 tygodniowej nieobecności na forum chciałem pozdrowić wszystkich roverkowiczów, z którymi miałem okazję spotkać się/rozmawiać:
1. Marek, Violla, Brt - dzięki za spotkanie w Rewalu. Forum - dobra rzecz - jednak spotkanie w realu to zupełnie inna rzeczywistość. Było mi bardzo miło. Myślę, że następne spotkanie (dłuższe) będzie w Szumiradzie.
2. sławek125 - dzięki za rozmowę telefoniczną. Olej w skrzyni wymieniłem - biegi chodzą elegancko.
3. mariusz418 - dzięki za wszystko. To była moja pierwsza wizyta w ECC, ale już teraz wiem, że nie ostatnia. Mariusz - musisz częściej zaglądać na forum, bo Twoja wiedza na pewno duuużo wniesie.
4. nieznajomy użytkownik R75 spotkany w ECC z wentylatorem w ręku. Nawet nie spytałem czy jesteś klubowiczem - zachęcam do zapisania się do Klubu. Mam nadzieję, że wentylator już zamontowany.
Jeszcze raz Wszystkich pozdrawiam! Nie wiem jak to się dzieje, że spotkani użytkownicy roverków, to niesamowicie sympatyczni i uczynni ludzie. To chyba największy powód do radości z posiadanego auta .
Pozdrowionka!
Brt - Pon Sie 27, 2007 11:23
Mi również było b. miło Cię poznać i na 99,9% do zobaczenia w Szumiradzie
MaReK - Pon Sie 27, 2007 11:49
Racja. To tylko uporowi Brt udalo sie nam spotkac na dluzej.
Bo my z violla mielismy juz dosc smazenia sie pod scena i chcielismy isc na plaze
Brt jednak z wielkim opanowaniem podolal sytuacji
Marian_K pozdrowki dla Ciebie i dla Twojego kolegi Adama, ktorego kazde z nas juz podobno wczesniej gdzies widzialo
Marian_K - Wto Sie 28, 2007 11:11
MaReK napisał/a: | To tylko uporowi Brt udalo sie nam spotkac | A więc szczególne podziękowania dla Brt!
MaReK napisał/a: | pozdrowki dla Ciebie i dla Twojego kolegi Adama, ktorego kazde z nas juz podobno wczesniej gdzies widzialo | Czyżby Adam był sławny i nic mi o tym nie wiadomo?
Pozdro!
|
|