|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Kolejny nowy użytkownik Roverka :)
gizmo5418 - Pią Wrz 21, 2007 12:25 Temat postu: Kolejny nowy użytkownik Roverka :) Witam Wszystkich.
To może i ja się ujawnię
Od paru dni cieszę się 416Si w ładnym Zielono-butelkowym metalicznym kolorze. Ale po tych paru dniach dopadło mnie HGF (czy jak to nazywacie), więc jeszcze parę groszy muszę dołożyć. (z tego wniosek, że silnik był zrobiony tylko na sprzedaż)
Tak w ogóle to jestem z Huciska k/Rzeszowa.
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
giewu - Pią Wrz 21, 2007 12:39
witaj
szkoda, że w tak przykry sposób rozpoczynasz przygodę z ROVERkiem, ale miejmy nadzieję, że z problemem się uporasz i później wszystko już będzie cacy
gizmo5418 - Pią Wrz 21, 2007 13:04
Witam,
Dzięki za słowa otuchy .
Pozdrawiam
thef - Pią Wrz 21, 2007 13:32
Witamy na forum . No tak się często zdarza, że sprzedawcy uczciwi nie są . Ale, jak mówi giewu, naprawa u dobrego fachowca, a potem tylko cieszyć się z jazdy i pilnować czynności obsługowych .
Viniu - Pią Wrz 21, 2007 14:14
Witaj
gizmo5418 napisał/a: | Ale po tych paru dniach dopadło mnie HGF |
gizmo5418 napisał/a: | z tego wniosek, że silnik był zrobiony tylko na sprzedaż |
Nie jesteś pierwszym na tym forum "ubranym w trampki" przez "sprzedającego" oszusta. Ale zgodnie z radami.. wymień uszczelkę u dobrego fachowca i ciesz się jazdją... Ja to przeszedłem w tydzień po kupnie auta i do dziś mam spokój Głowa do góry.. będzie dobrze
emes - Pią Wrz 21, 2007 14:31
Witamy na forum
Kozik - Pią Wrz 21, 2007 18:39
Widzę że na kolejnym spocie w Rzeszowie będzie więcej osób
tian - Pią Wrz 21, 2007 19:00
Andrzej,
Było by więcej, ale Rzeszów coś mało aktywnie chyba uczestniczy na forum (ot co)
Niemniej jednak, jak będę w okolicy to oczywiście sie łapie:)
pozdro
mrd
Kozik - Pią Wrz 21, 2007 19:28
mrd napisał/a: | Andrzej,
Było by więcej, ale Rzeszów coś mało aktywnie chyba uczestniczy na forum (ot co)
Niemniej jednak, jak będę w okolicy to oczywiście sie łapie:)
pozdro
mrd |
Hehe damy rade najwyżej przyjedziemy znowu we 3 lub 2
Ale spot to spot hehe
gizmo5418 - Sob Wrz 22, 2007 10:54
Witam,
Cytat: | Było by więcej, ale Rzeszów coś mało aktywnie chyba uczestniczy na forum (ot co)... |
Tym bardziej, że w Rzeszowie troszkę Roverków jeździ, a może ludziki chorują na ciągły brak czasu, tak jak ja .
Pozdrawiam
|
|