|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - do sądu ;)
Kris - Nie Wrz 23, 2007 18:22 Temat postu: do sądu ;) Patrzcie jakiego meila od kolegi fisha otrzymałem w zamian za linka do instrukcji Rovera 75
Cytat: | chyba za wcześnie jako wirzący w ludzi Ci podziękowąłem... Jeżeli cokolwiek wykorzystasz z haseł to mało że z sądu nie wyjdziesz, zrobie dużo więcej... Zyczę powodzenia, niepotzrebnie zaufałem. PIS brotherowi. Znajdziemy się....
|
nieźle co
Brt - Nie Wrz 23, 2007 18:28
a .......
Kozik - Nie Wrz 23, 2007 18:31
Jakieś hasła mu ukradłeś??? Nie rozumiem. Ale sprawa nieciekawa
Adrian355 - Nie Wrz 23, 2007 18:36
Nic z tego nie rozumiem ale ja powiem szczerze że według mnie to są:
Pomówienia
Szerokości w tej sprawie
Kozik - Nie Wrz 23, 2007 18:39
Myślę, że takie rzeczy to tylko młode lub głupie osoby piszą - bo nie wiedzą jakie mogą byc konsekwencje i problemy z tego tytułu (groźby - chodzi o to "dużo więcej").
Adrian355 - Nie Wrz 23, 2007 18:45
Ja sie staram go pociesz Szczerze to jestem gówniarzem co ma 15lat i już sie nie odzywam w tym temacie
Kris - Nie Wrz 23, 2007 18:56
Kozik napisał/a: | Myślę, że takie rzeczy to tylko młode lub głupie osoby piszą - bo nie wiedzą jakie mogą byc konsekwencje i problemy z tego tytułu (groźby - chodzi o to "dużo więcej"). |
hehe no nie wiem co kolesiowi odbiło - mam jak by co jego adres, dane providera i godzinę, czyli dzierżawę z DHCP mogę ustalić chyba że to statyczne IP to już wogóle jest zakopany
thef - Nie Wrz 23, 2007 19:34
A ja proponuję sprawę po prostu wyjaśnić. Napisz mu, że nie wiesz o co chodzi i spróbuj pogadać albo skieruj go do tego tematu. Są pewnie inni, którzy skorzystali z Twojego linka więc całą sprawę mogą pomóc rozwiązać. Widocznie się pomylił albo ma jakiegoś wirusa albo coś tam jeszcze. Poniosło go pewnie, bo na szybko stwierdził, że ktoś go chce oszukać. Takie rzeczy się zdarzają, trzeba je po prostu potrafić i chcieć wyjaśnić. Przeczytałem posty umieszczane na naszym forum przez fishę i na tej podstawie myślę, że to kulturalna i miła osoba, więc nie sądzę, żeby robiła Ci z premedytacją taka akcję.
Do dzieła, mam nadzieję, że to wyjaśnicie a jak nie, to sam z nim spróbuję pogadać.
Kris - Nie Wrz 23, 2007 19:50
thef napisał/a: | A ja proponuję sprawę po prostu wyjaśnić. Napisz mu, że nie wiesz o co chodzi i spróbuj pogadać albo skieruj go do tego tematu. Są pewnie inni, którzy skorzystali z Twojego linka więc całą sprawę mogą pomóc rozwiązać. Widocznie się pomylił albo ma jakiegoś wirusa albo coś tam jeszcze. Poniosło go pewnie, bo na szybko stwierdził, że ktoś go chce oszukać. Takie rzeczy się zdarzają, trzeba je po prostu potrafić i chcieć wyjaśnić. Przeczytałem posty umieszczane na naszym forum przez fishę i na tej podstawie myślę, że to kulturalna i miła osoba, więc nie sądzę, żeby robiła Ci z premedytacją taka akcję.
Do dzieła, mam nadzieję, że to wyjaśnicie a jak nie, to sam z nim spróbuję pogadać. |
No tak, kulturalna osoba mogła zrobić dokładnie to co Ty zamiast straszyć mnie sądem, jestem na grupie/w klubie (ostatnio mniej materialnie ) 6 lat i z moich postów aż zionie zapewne hakerką hehehe
Temat próbowałem wyjaśnić ale fisha się nie odzywa, w offtopicu zapodaję jako ciekawostkę
Brt - Nie Wrz 23, 2007 19:51
Adrian, ale Kozik nie o Tobie pisał
Popieram Thefa w 100%
Kris - Nie Wrz 23, 2007 19:54
Brt napisał/a: | Adrian, ale Kozik nie o Tobie pisał
Popieram Thefa w 100% |
Ja tam popieram myślenie..... w 100%
Kozik - Nie Wrz 23, 2007 20:11
Brt napisał/a: | Adrian, ale Kozik nie o Tobie pisał |
Tak nie pisałem o Adrian355 tylko o tym kimś co takie cyrki wyprawia. I pragnę zamieścic sprostowanie:
Nie uważam, że jeśli ktoś jest młody to od razu głupi czy coś tam (nigdy nie generalizuje) tylko po prostu szukam usprawiedliwienia dla zachowania obgadywanego tutaj fisha
Co do głupoty to sam czasami mam takie wpadki, że szkoda wspominac.
Cóż człowiek uczy się na błędach i miejmy nadzieję, że uczestnicy tej zwady znajdą wspólny język i będą się później z tego śmiali
Adrian355 - Nie Wrz 23, 2007 20:45
Ale ja sie nie obrażam Tylko po prostu stwierdzam że jestem za głupi do takiego tematu Jak dobrze mieć o sobie dobre Zdanie
Kris - Nie Wrz 23, 2007 20:46
Kozik napisał/a: | miejmy nadzieję, że uczestnicy tej zwady znajdą wspólny język i będą się później z tego śmiali |
Mi tam w zasadzie już jest w miarę wesoło
[ Dodano: Pon Wrz 24, 2007 13:49 ]
Temat został zamknięty wyjeśnieniami fisha, zatem mamy sąd z bani wszystko ok
PEACE FOR EWRYŁON!!
|
|