|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R420] Zmiany temperatury
Kepke - Czw Wrz 27, 2007 23:41 Temat postu: [R420] Zmiany temperatury Paul: Temat przesunięty z "Chcę kupić R"
Moj roverk ma serce o pojemnosci 2.0 moge sie dowiedziec jakie sa najczestrze wady tego dwolitrowego serca jak narazie moja wskazowka od temperatury smiga do gory i na dol a czasmi nie chce sie wogole podniesc,wiec prosze o napisanie najczestrzych usterek tego silniczka bo na swieta bozonarodzeniowe bede chcial jechac do polski nim a z anglii to jest kawalek drogi i niechcailbym zeby mnie zawiodl wiec jescze raz goraca prosba do was wszystkich pozdro dla wszystkich wlascicieli rakiet
wsl - Pią Wrz 28, 2007 00:00
Zapraszam do wątku o nagich kobietach, technicznego faq na naszej www.roverki.pl Nie powinieneś mieć problemów ze swoim silnikiem, o ile był on odpowiednio traktowany i serwisowany. To że wskazówka skacze to problemy z ukł. chłodzenia lub (co bardziej prawdopodobne) problemy z czujnikiem temperatury. Sprawdzaj poziom płynu chłodniczego i stan oleju i wszystko będzie dobrze
Pozdrawiam
Brt - Pią Wrz 28, 2007 01:16
Kepke, wpisz dokładniejszy model twojego roverka w temat i w profil, bo jak narazie to nie wiemy czy masz benzyniaka czy diesla (oba mają oznaczenie 420). I poczytaj Zasady kącika Usterek Jeśli masz benzyniaka, to w artykułach na www.roverki.pl jest o tym silniku napisane (seria T).
wsl - Pią Wrz 28, 2007 09:00
Ja wyczułem diesela
Kepke - Pią Wrz 28, 2007 12:34 Temat postu: benzyna
wsl napisał/a: | Ja wyczułem diesela | silniczek jest benzynowy
Brt - Wto Paź 02, 2007 09:20
Kepke napisał/a: | silniczek jest benzynowy |
To wpisz to w temat i w profil
|
|