|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [Rover 216 '98] problem z prędkościomierzem
kuman - Czw Paź 11, 2007 10:33 Temat postu: [Rover 216 '98] problem z prędkościomierzem Witam,
Mam pytanko od dwóch ni nie działa mi prędkościomierz wskazówka cały czas pokazuje 0km/h oraz licznik z kilometrami sie nie kręci czy ktoś wie może co jesttego przyczyna jak myślicie czy jest to coś poważnego i czy powinien to naprawić każdy mechanik ?
[ Komentarz dodany przez: thef: Czw Paź 11, 2007 21:33 ]
Tak na przyszłość, to proszę zadbać o czytających i używać znaków przestankowych
piter34 - Czw Paź 11, 2007 11:51
Jaki rocznik auta...? (dopisz to do tematu wątku!)
kuman - Czw Paź 11, 2007 11:52
piter34 napisał/a: | Jaki rocznik auta...? (dopisz to do tematu wątku!) |
Rover 216 z 1998r
giewu - Czw Paź 11, 2007 12:02 Temat postu: Re: [Rover 216 '98] problem z prędkościomierzem
kuman napisał/a: | ...od dwóch ni nie działa mi prędkościomierz wskazówka cały czas pokazuje 0km/h oraz licznik z kilometrami sie nie kręci czy ktoś wie może co jesttego przyczyna... | przeczytaj sobie dokładnie ten temat, w którym podobny problem został już omówiony ...
kuman - Czw Paź 11, 2007 12:53 Temat postu: Re: [Rover 216 '98] problem z prędkościomierzem
giewu napisał/a: | kuman napisał/a: | ...od dwóch ni nie działa mi prędkościomierz wskazówka cały czas pokazuje 0km/h oraz licznik z kilometrami sie nie kręci czy ktoś wie może co jesttego przyczyna... | przeczytaj sobie dokładnie ten temat, w którym podobny problem został już omówiony ... |
Ok dzięki chociaż się przeraziłem iż nie działający prędkościomierz może się wiązać z wymianą skrzyni biegów mam nadzięje że tak nei będzie a czy wiesz może ile może kosztować ten impulsator
giewu - Czw Paź 11, 2007 13:01 Temat postu: Re: [Rover 216 '98] problem z prędkościomierzem
kuman napisał/a: | ... a czy wiesz może ile może kosztować ten impulsator | ja nie wiem, ale tutaj lub tutaj na pewno będą wiedzieli
|
|