Zobacz temat - [R75] Usterka radiomagnetofonu z nawigacją

Forum Klubu ROVERki.pl

Car-audio, nawigacje, radia CB - [R75] Usterka radiomagnetofonu z nawigacją

Matyspoznan - Pon Paź 15, 2007 16:30
Temat postu: [R75] Usterka radiomagnetofonu z nawigacją
Bardzo proszę o poradę jeśli ktoś z Was zetknął sie z podobnym problemem. Niedawno stałem sie szczęśliwym posiadaczem Rovera 75. Mam problem z radiem . radio jest zintegrowane z monitorem do nawigacji i obraz jest w porządku ale w ogóle nie ma głosu tzn żadnych dżwiekow. Nie moge tez przełaczyc z trybu tv na magnetofon. Może ktoś potrafi mi pomoc bardzo dziekuje za wszelkie rady. Marcin

[ Komentarz dodany przez: thef: Pon Paź 15, 2007 17:45 ]
Poprawiłem temat, był troszkę niezgodny z zasadami kącika ;) . Nie musisz pisać na niebiesko całego posta, kolorów powinno się używać do zaakcentowania jakiejś szczególnie ważnej informacji ;) . A tak poza tym witamy serdecznie na forum :) .

piter34 - Wto Paź 16, 2007 11:15

Matyspoznan, wszystko jest tam dobrze podłączone...?
PHJOWI - Wto Paź 16, 2007 11:20

masz w napędzie kasete? , CZY idzie jakieś funkcje wybierać?
Matyspoznan - Wto Paź 16, 2007 17:37
Temat postu: odpowiedz
Witam i dziękuję za odpowiedzi,
sprzedawca mnie zapewniał ze wszystko jest podłączone ja sam nie wiem jak zdemontować to radio by sie upewnić, co do kasety to jest w napędzie , można ja tez wyciągnąć bez problemu ale nie reaguje na żadne polecenia... bylem w kilku punktach ale żaden z elektryków nie wie jak zdemontować to radio....

PHJOWI - Wto Paź 16, 2007 17:39

wpadni to go podłączymy pod kompa i sprawdzimy co nie teges z radiem
henryk - Wto Paź 16, 2007 22:53

Matyspoznan napisał/a:
ale żaden z elektryków nie wie jak zdemontować to radio....
- proszę:
http://www.the75andztclub...read.php?t=2142

przemo285 - Sro Paź 17, 2007 17:29

Radio z navi w Roverze 75 działa jako jednostka sterująca z tego co pamiętam a moduły od tego znajdują się w bagażniku na tylnym pasie od wewnątrz zobacz więc tam czy masz wszystko ok.
PHJOWI - Sro Paź 17, 2007 18:35

auto było na kompie , generalnie jestem za tym aby poszło do serwisu alpine , gdyż odbiornik jest przyblokowany, i nie działają funkcje które normalnie powinny działać , ale właściciel wszystko wie jak i co , to też sprawdzi