Zobacz temat - pozdrawiam szarego MG ZR :)

Forum Klubu ROVERki.pl

Pozdrowienia - pozdrawiam szarego MG ZR :)

maniaq - Wto Paź 16, 2007 21:15
Temat postu: pozdrawiam szarego MG ZR :)
witam

minalem sie dzis w piasecznie na "obwodnicy" miasta z szarym ZR-em. pomrugalem pan sie usmiechnal i odprowadzilismy sie wzrokiem z bananami na twarzy :D

jezeli to klubowicz to prosze o kontakt :)

MaReK - Wto Paź 16, 2007 21:26

Rejestracja WE?
maniaq - Wto Paź 16, 2007 22:56

nie zdazylem spojrzec bo ciagnelismy sie w korkach zderzak na zderzak :/ podziwialem autko, a nie blachy . okragle swiatelka , czyli 2004 i starszy .
MaReK - Wto Paź 16, 2007 23:03

to wiem. jak we to wiem gdzie parkuje i raz go widzialem. niestety tu nie zaglada.
jest jeszcze taki sam ale prowadzony przez mloda dame ;)

maniaq - Wto Paź 16, 2007 23:10

a wizytowki nie zostawiales za wycieraczka >? ;)

kurde fajnie byloby stanac kolo takiego na sesje foto :)

MaReK - Wto Paź 16, 2007 23:12

wiem gdzie parkuje, mozemy ktoregos dnia w nocy wyskoczyc na ulotkowanie miasta ;D
maniaq - Wto Paź 16, 2007 23:25

dzis z 10 aut dalej w tym samym korku jechala 75 , ale koles nei kumaty byl .

wizytoweczki mozemy kiedys rozrzucic na miasto :D

Spiro - Wto Lis 13, 2007 00:10

ja mam WI ;)
Pozdrower

maniaq - Wto Lis 13, 2007 00:21

elo ziom ;)

czyzbysmy to my sie mijali >?

http://www.roverki.pl/forum/viewtopic.php?t=19224 moj ma dosc charakterystyczne napisy na szybie ;)

IInvit - Wto Lis 13, 2007 08:13

Spiro napisał/a:
ja mam WI ;)

a nie śledził Cię jakiś czas temu srebrny rover?? :D

Spiro - Sro Lis 14, 2007 21:29

a własnie śledził w okolicy zytniej ;-) hahaha, pozdrawiam serdecznie !!

ps.
Maniaq, sorry ale akurat twojego czarnego nie pamiętam... :?:
ale pozdrawiam :rotfl:

IInvit - Sro Lis 14, 2007 23:19

Spiro napisał/a:
a własnie śledził w okolicy zytniej ;-) hahaha, pozdrawiam serdecznie !!

ja również pozdrawiam i do następnego "śledzenia" :) a autko jest śliczne :)

Spiro - Czw Lis 15, 2007 00:49

być może tym razem ja pośledzę, jeśli mi się uda spotkać Ciebie gdzieś na mieście :razz:
jeżeli się kręcę, to za dnia po całej warszawie, w nocy głownie okolice woli/centrum...

IInvit - Pią Lis 16, 2007 23:21

Spiro napisał/a:
jeżeli się kręcę, to za dnia po całej warszawie, w nocy głownie okolice woli/centrum...

mnie w dzien najczęsciej można spotkać na mokotowie :)
natomiast wieczorami.... dość często mam tak że się kręce bez celu po stolicy... więc miejmy nadzieję że do miłego śledzenia :)

maniaq - Pią Lis 16, 2007 23:43

moze zalozymy temat dla wawy pt ----> krece sie po miescie bez powodu w godzinach od ... do ....

przynajmniej wymowki nie bedzie trzeba szukac, zeby pojezdzic, bo sie bedzie jechalo posmigac ze znajomymi ;D

Spiro - Sob Lis 17, 2007 03:42

Dziś wracając do domu, zobaczyłem bardzo ładną 200 srebrną stała sobie zaparkowana w centrum, wydaje mi się ze to było przy pubie komisariat na swiętokrzyskiej przed tamką, widać ze zadbana była ;-)

Ps. Ostatnio widziałem jak grupa ludzi z jakiegoś klubu saaba jechała marszałkowską późnym popołudniem, jechali powoli i trąbili cały czas, a obok nich kilka superbike'ów, samochodów było moze 15-20 wszyscy jechali 1 pasem jeden za drugim...jakaż to ciekawa inicjatywa...