|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Wracam po dłuższej przerwie :)
7Tomi - Czw Lis 01, 2007 12:54 Temat postu: Wracam po dłuższej przerwie :) Długo się tu nie pojawiałem i chwile mi zajmie zanim przeczytam jakieś 10tyś nieprzeczytanych postów
A powód był prosty - przygotowywałem sobie zaplecze żeby trochę przy Roverkach pogrzebać
Ok 4 miesięcy ciężkiej pracy (wyłącznie po godzinach) i nieprzespanych nocy a efekt.... sami oceńcie
Pierwsze zdjęcia przedstawiają stan z 4 sierpnia , później pare zdjęć z prac ... a pozostałe zdjęcia przedstawiają stan obecny - nie jest to wykończone w 100% ale już blisko
Kozik - Czw Lis 01, 2007 19:05
WItamy ponownie, no dobre dobre, może w Rzeszowie sie pojawisz na spocie w niedzielę?
walkie - Czw Lis 01, 2007 19:52
Gratulacje Tomi
Ostatnio myślałam o Tobie, jakoś mi zanikłeś po spocie w Krakowie.
Witaj z powrotem
sTERYD - Czw Lis 01, 2007 20:39
Witaj ponownie
ładne gniazdko Roverkowe a i setka się znalazła
to już ta czy nadal szukasz dla niej oblachowania ?
7Tomi - Pią Lis 02, 2007 07:36
Kozik napisał/a: | WItamy ponownie, no dobre dobre, może w Rzeszowie sie pojawisz na spocie w niedzielę? |
Gdzie i o której bo i tak będe w niedziele w Rzeszowie. Ja będe ok 20, więc jeśli ustawiacie sie wcześniej to ja sie pisze.
[ Dodano: Pią Lis 02, 2007 07:38 ]
sTERYD napisał/a: | Witaj ponownie
ładne gniazdko Roverkowe a i setka się znalazła
to już ta czy nadal szukasz dla niej oblachowania ? |
Ta seteczka to unikat 1.4Dieselek z 91 roku a utrzymana lepiej niż niejedno autko wiele lat mlodsze. Dalej szukam setki na przeróbke. W Poznaniu jest czarna za 900zł tylko musze kogoś poprosić o obejrzenie.
[ Dodano: Pią Lis 02, 2007 07:41 ]
walkie napisał/a: | Gratulacje Tomi
|
Dzięki
walkie napisał/a: |
Ostatnio myślałam o Tobie, jakoś mi zanikłeś po spocie w Krakowie.
Witaj z powrotem |
Bo właśnie po zlocie Krakowskim zacząłem prace nad warsztacikiem
Myśle, że teraz będzie wiecej czasu na Forum.
walkie - Pią Lis 02, 2007 09:51
Tomi_114 napisał/a: | Bo właśnie po zlocie Krakowskim zacząłem prace nad warsztacikiem
Myśle, że teraz będzie wiecej czasu na Forum. |
Ma się tą orientację w czasie Nadrabiaj zaległości na forum No i już za chwilę kolejny krakowski spot, mam nadzieję że tym razem zawitasz na dłużej.
7Tomi - Pią Lis 02, 2007 09:59
walkie napisał/a: | Tomi_114 napisał/a: | Bo właśnie po zlocie Krakowskim zacząłem prace nad warsztacikiem
Myśle, że teraz będzie wiecej czasu na Forum. |
Ma się tą orientację w czasie Nadrabiaj zaległości na forum No i już za chwilę kolejny krakowski spot, mam nadzieję że tym razem zawitasz na dłużej. |
Wczoraj już troche nadrobbiłem ale jeszcze dużo do poczytania zostało.
Co do Andrzejek w Krakowie to zobaczymy jak narazie nic nie planuje w tym czasie.
walkie - Pią Lis 02, 2007 10:02
Tomi_114 napisał/a: | Co do Andrzejek w Krakowie to zobaczymy jak narazie nic nie planuje w tym czasie. |
To zaplanuj wyjazd do Krakowa Już teraz i się tego trzymaj.
AndrewS - Sob Lis 03, 2007 10:27
ooo kurde wielki brat jest pod wrazeniem
zazdroszcze Ci takiego kacika
7Tomi - Nie Lis 04, 2007 13:44
AndrewS napisał/a: | ooo kurde wielki brat jest pod wrazeniem |
Senk ju
AndrewS napisał/a: | zazdroszcze Ci takiego kacika |
Jak widac po pierwszych zdjęciach droga była długa zwłaszcza, że wracałem po pracy o 16 i czasem trzeba było dzialac do 3 w nocy i znów do pracy
Zapomniałem dodać iż, przy pierwotnej budowie tego garażu na jedną betoniarkę prawdopodobnie zużyto skrzynkę wódki... wylweka byla tak wypoziomowana, że aby ją obecnie wyrównac nowa wylewka w jedym miejscu miała 38cm a na calą wylewke weszł jedynie 64 dosyć duze betoniarki
AndrewS - Nie Lis 04, 2007 14:13
ee no to faktycznie sporor weszlo, a bylo gruzu nawalic jakiegos, czerwonych cegiel popekanych itp., zawsze to mniej betonu wchodzi
7Tomi - Nie Lis 04, 2007 17:56
AndrewS napisał/a: | ee no to faktycznie sporor weszlo, a bylo gruzu nawalic jakiegos, czerwonych cegiel popekanych itp., zawsze to mniej betonu wchodzi |
Wiesz garaż wcześniej byl podzielony na 3 pomieszczenia. Gruz ze ścian poszedł pod wylewke
piter34 - Czw Lis 15, 2007 16:23
Gratulacje Tomi,
Pięknie to wygląda.
Tomi_114 napisał/a: | Wiesz garaż wcześniej byl podzielony na 3 pomieszczenia. Gruz ze ścian poszedł pod wylewke |
Nie zawali się to?
maciej - Czw Lis 15, 2007 17:01
Wow! Gratulacje!
7Tomi - Czw Lis 15, 2007 23:19
piter34 napisał/a: | Gratulacje Tomi,
Pięknie to wygląda. |
Senk ju
Tomi_114 napisał/a: | Wiesz garaż wcześniej byl podzielony na 3 pomieszczenia. Gruz ze ścian poszedł pod wylewke |
piter34 napisał/a: | Nie zawali się to? |
Myśle że nie w tym obniżeniu które widać pomiędzy pomieszczeniami pod płytami są 4 belki 12cm podtrzymujące cały sufit (dwie z nich widac na pierwszych 2 zdjęciach równolegle obok siebie pod sufitem). Właśnie ta kwestia najbardziej spowolniła remont. Dobiero po tym jak jeden ze specjalistów od takich spraw zaprojektował mi sposób w jki podtrzymac cały strop prace ruszyły
[ Dodano: Czw Lis 15, 2007 23:20 ]
maciej napisał/a: | Wow! Gratulacje! |
Senk ju tu
Valander_wwa - Pią Lis 16, 2007 02:56
pochwały że zapału starczyło do końca
7Tomi - Pią Lis 16, 2007 07:39
Valander_wwa napisał/a: | pochwały że zapału starczyło do końca |
Dzięki Koniec już po mału widać a już myśle nad rozbudową na wiosne
piotr8 - Pią Lis 16, 2007 20:04
Tomi_114, ale ten kaseton na ścianie jest extra
7Tomi - Pią Lis 16, 2007 23:59
piotr8 napisał/a: | Tomi_114, ale ten kaseton na ścianie jest extra |