|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Zwarcie w instalacji elektrycznej
lukasz620sdi - Sob Lis 10, 2007 17:07 Temat postu: [R620] Zwarcie w instalacji elektrycznej Witam!!
Potrzebuje schemat instalacji elektrycznej 620sdi poniewarz mam poważne problemy. Schematy wyrażnie pomogły by w zlokalizowaniu usterki. Mianowicie po przekręceniu kluczyka na pozycje 2 wraz z kontrolkami na desce zapalają sie swiatła postojowe. Analogicznie po przekręceniu włącznika swiateł przy wyciągniętych kluczykach ze stacyjki zapalają sie kontrolki. przypuszczam ze skleily sie gdzieś przewody.
sTERYD - Sob Lis 10, 2007 17:22
Witaj!
proszę Cię ładnie popraw temat na zgodny z zasadami
wszystkie schematy znajdziesz w Biblii (zwanej również RAVE)
lukasz620sdi - Sob Lis 10, 2007 21:45
dzięki za wskazówki,dopiero zaczynam sie poruszać po roverkowym serwisie i będę sie starał robić wszystko jak należy. dzięki.
thef - Pon Lis 12, 2007 17:05
lukasz620sdi napisał/a: | bede sie staraC robić w szystko jak należy | No to popraw ten temacik z łaski - sTERYD już Ci link nawet do zasad podał - poczytaj i edytuj.
lukasz620sdi - Pią Lis 23, 2007 22:48
A przy okazji nie mogę zlokalizować przekaźnika od grzania tylnej szyby,nie orientuje sie czy wogóle coś takieg jest ale wydaje mi sie żebyć powinien. Przez te problemy z elektryką przestała mi grzać tylna szyba.pzdr
piter34 - Pon Gru 03, 2007 11:13
W załączniku schemat elektryczny ogrzewania szyby tylnej.
|
|