|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Zawieszenie problem
Myhnik - Nie Lis 18, 2007 20:12 Temat postu: [R620] Zawieszenie problem Wiem ze ten temat był poruszany ale czy ktoś ma lepszy pomysł na temat dziwnego chrobotania przedniego zawieszenia podczas pokonywania poprzecznych nierówności oprócz tego ze to normalne i ze jest zima(to wiem bo rura w kiblu mi pękła )Słyszałem ze to może amortyzatory.......Pomoc mile czytana [Rover 620SDI '95r]
[ Komentarz dodany przez: thef: Nie Lis 18, 2007 20:20 ]
Proszę przeczytać zasady kącika i dostosować do nich temat.
maciej - Pon Lis 19, 2007 08:57
Zaczynam podejrzewać albo amorki albo łożyska w mocowaniach amorków - wszystko to mam zamówione, więc za tydzień powinno być wiadomo.
Jak wymienię i pojeżdżę to dam znać.
Przeczytaj zasady tego kącika i zmień temat na zgodny z nimi - to pozwoli łatwiej znaleźć Twój temat osobom znającym się na Twoim modelu.
Myhnik - Pon Lis 19, 2007 20:39
Witam .Tez myślałem o łożyskach mocowania amortyzatorów ,ciekawi mnie efekt jak je wymienisz na nowe, oby to było to zawsze to jeden temat mniej z dziedziny tajemniczych dźwięków Pozdrawiam. Myhnik [Rover 620sdi '95]
thef - Pon Lis 19, 2007 21:56
A temacik dalej nie poprawiony - ostatnie ostrzeżenie
Myhnik - Pon Lis 19, 2007 22:43
To moje początki na forum,trochę sie gubię, może teraz będzie dobrze
thef - Pon Lis 19, 2007 22:55
Myhnik napisał/a: | To moje początki na forum,trochę sie gubię, może teraz będzie dobrze | Teraz jest super .
piter34 - Czw Lis 29, 2007 14:22
maciej napisał/a: | wszystko to mam zamówione, więc za tydzień powinno być wiadomo.
Jak wymienię i pojeżdżę to dam znać. |
No i jak Maćku?
maciej - Czw Lis 29, 2007 15:33
Tia... Amorki, to pewnie już są u Tomiego, ale jak zwykle trochę poczekają, bo ja nie mam czasu, a Mariusz to już wogóle...
Dam znać jak tylko wymienię.
|
|