| 

| 

|  | Forum Klubu ROVERki.pl 
 |  |  Offtopic - Pytanie do ZIELONOGÓRZAN

String - Sro Lis 28, 2007 11:31
 Temat postu: Pytanie do ZIELONOGÓRZAN
 Czy ktoś korzystał z usług firmy Poszukiwania Naftowe Diament w celu diagnostyki samochodu?

http://www.pn-diament.com.pl/pndiament/asisb.html

Bo zastanawiam się czy warto do nich pojechać sprawdzać i ustawiać (ewentualnie) kąt wtrysku.
 I ciekaw jestem jak kształtują się cenowo?
 maciej - Sro Lis 28, 2007 11:43

| String napisał/a: |  	  | Czy ktoś korzystał z usług firmy Poszukiwania Naftowe Diament w celu diagnostyki samochodu? | 
 Wow! Nazwa jest zachęcająca, jak na warsztat samochodowy!

Może w gratisie jakiś diament Ci znajdą, albo przynajmniej troche ropy do baku.

Przepraszam za OT, ale nie mogłem się powstrzymać
 String - Sro Lis 28, 2007 11:51

To jest dość duża i bogata firma w Zielonej Górze - ale jak widać ma poboczne działalności - także i taką - więc zapuszczam "zapytajkę" czy ktoś z ich usług skorzystał..... .... a tak w ogóle to ma ktoś do odstąpienia kupon z 6 w totka, bo jutro jest 9 mln do zgarnięcia??
       Eddek - Sro Lis 28, 2007 22:28

Mialem kolege w Diamecie, ale chyba nie na warsztacie. W sumie nei wiem co tam robil. Kolekture lotto tez mam
   String - Wto Lut 05, 2008 13:13

Jestem umówiony w piatek na 10 na podpięcie do kompa i ewentualne ustawienie kąta wtrysku (kasowanie ewentualnych błędów również) - jak już będzie po- to dam znać co i jak - może innym tez się przyda

[ Dodano: Pią Lut 08, 2008 10:40 ]
 Servis BOSCHA w Zielonej Górze - nieprzydatny dla Roverów - nie mogą się wbić do komputera. Pozostają wycieczki do osób z TESTBOOKIEM.
 Czyli wg. moich informacji - Osowa Sień (ze strony Roverków), PHJOWI, Przemo285.

|  |